HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)
Raspunsuri - Pagina 19
miremia spune:
Cristies neatza!
Nu mai pui niste poze noi cu termitutz?![]()
Editez sa spun ca am verificat pe contul comun si ultima poza este mortala.![]()
![]()
Mirela
38+ 
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Cristies neatza! Nu mai pui niste poze noi cu termitutz? Mirela 38+ ![]() |
Neata Miremia, de ce nu dormi?
Am pus poze pe contul comun de pe Webshots, una hazlie tare cu o caciulita stelutza cumparata de taica-su doar sa-i faca poza... bezmetici barbatii astia.
Dar ai timp maine sa vizionezi, acum fuguta la somn!!!
Vad ca s-a animat forumul la ora asta... Dau eu o cafeluta dar o tin calda pana maine pe la pranz cand se trezesc gravidutele si un pahar mare de ceai de fructe pentru mamici.
Va pup ca ma duc sa pun gargaritzu in patutz.
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| citat din mesajul lui miremia Cristies neatza! Nu mai pui niste poze noi cu termitutz? Editez sa spun ca am verificat pe contul comun si ultima poza este mortala. Mirela 38+ ![]() |
De aia ziceam si eu - i-am trimis-o si lu' maica-mea. M-a sunat ca nu stia sa-l puna la messenger pe-ala care se tavaleste pe jos...
.Gata. Fugi la somnic!
Va pup!
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
al3csa spune:
:(da ,la caritas a nascut dar doctorul care ei n a fost in bucuresti:(
a nascut cu doctorul concea ....intr adevar lui nu avem ca sa i reprosam chiar s a miscat repede ,dar accidentul ala nu trebuia sa se intample!!!!nu mi se pare normal sa nu le supravegheze nimeni in sala de travaliu!!!era doar alexandra acolo si inca o femeie care urma sa nasca...eu eram ascunsa pe niste scari langa sala de travaliu si auzeam tot....cand a cazut din pat bine ca a fost fata aia cu ea in salon si a tipat dupa asistente.....apoi a inceput sa piarda sange si au bagat o imediat in cezariana....infirmierele sau ce draci s alea trebuiau sa stea langa ele !!dar acum faptul e consumat...nu ne ramane decat sa ne rugam ptr bebe si ptr alcsa......:(
acum o sa plec cu sotul ei spre spital sa vb cu doctora de la bebe sa vedem cum decurg lukrurile si sa incercam sa intram sa o vedem pe alecsa.....
va impolor,rugati va si voi pentru ei....eu fac asta de ieri si incerc sa ma tin tare ,dar mi e greu cand ii vad asa .....
sper sa nu aibe alecsa dureri mari dupa anestezie.....banuiesc ca s a dus eectul si o sa simta ceva dureri:(
va pup mult si va tin la curent cand vin de la spital...miky
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
xela_07 spune:
'neata!
Nu am cuvinte pentru ce se intampla cu al3csa. Miky iti multumim ca ne tii la curent, transmite te rog si ei si sotului ca suntem alaturi de ei si te rog sa ne tii si pe noi la curent. Mie mi s-a parut putin ciudat ca povestea ea ca a "auzit" ca pleaca doctorul si parca vroia sa-i faca inducere ceva ... OFF!!! Sa speram ca bebe recupereaza, o sa creasca si va ramane totul in urma. Ne 

sa fie bine.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
38+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
xela_07 spune:
HAI BLUE RAIN!!!! 

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
38+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
gratiana77 spune:
Buna dimineata burtici si mamici! Ma trezisem asa de bine dispusa....dar cand am citit povestea Al3csei.....
la DD ca ea si bebele ei sa fie bine si starea lor sa se imbunatateasca pe zi ce trece. Multa tarie taticului sa poata sa treaca peste greutati si sa o sprijine pe Al3csa. Uf, sunt data peste cap si nici nu stiu ce sa scriu. Tigarile astea...

39 saptamani
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana!
poze
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui alicredo ratusca ma bucur ca aud vesti bune despre spitale si personal din ro. cum esti? ai laptic?pup cris_mario ptr memoria cu taticu. alexutzzza ce burtica frumu ai....te prinde bine! 38+ ![]() |
Da, eu sunt foarte bine, m-am refacut excelent dupa ceza, avem laptic de curge din titicand il aud pe bebe, el inca nu papa chiar tot cat am eu de dat
Ratusca mami de Andrei Ioan
gratiana77 spune:

BLUE RAIN CURAJ!

Si pentru ca maine sunt programate Ashera si Alexutzzza, iar eu plec de dimineata la control, la spital si nu stiu cand ma intorc, scot motatele si pentru fete. S-ar putea cand vin eu acasa ele sa fi nascut deja.

HAI ASHERA!

HAI ALEXUTZZZA!

39 sapt. si 1 zi
Amaris-Stefania
AMR mai putin de o saptamana!
poze
gratiana77 spune:
Apropo, vroiam sa le intreb pe mamicile care au nascut natural si au epiziotomie cum se descurca cu statul in fund
.
39 sapt. si 1 zi
Amaris-Stefania
AMR mai putin de o saptamana!
poze

cum esti? ai laptic?
ce burtica frumu ai....te prinde bine!