HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)
Raspunsuri - Pagina 18
blue_rain spune:
Mi s-a rupt apa, mergem la spital!
Tocmai ne-am intors de vreo ora de la o intalnire cu niste clienti ![]()
tzontzo manager
40+
still waiting... my life will never be the same, neither my ass..
poze
poze Tzontzo
al3csa spune:
noi pana azi am stiut ca e foarte bine copilul, ca e normal ......
la ultima ecografie nu i a spus exact cate kg are dar oricum a fost facuta acum mult timp :(:(:(:(
se pare ca la ultima ecografie s a vazut ca are restrictie de crestere ,dar doctoru nu ne a zis nimic :(
azi am aflat ca nu o sa fie bebe prea mare ...pentru ca avea restrictie de crestere....si de la tigari se pare ca a facut si hipertensiunea...:(
abia astept sa ajung maine dimineatza la spital sa i vad.....
momentan ma chinui cu sotzul alexandrei k e terminat.......
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
al3csa spune:
hai blue_rain,curaj si multa multa sanatate !!!
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa noi pana azi am stiut ca e foarte bine copilul, ca e normal ...... la ultima ecografie nu i a spus exact cate kg are dar oricum a fost facuta acum mult timp :(:(:(:( se pare ca la ultima ecografie s a vazut ca are restrictie de crestere ,dar doctoru nu ne a zis nimic :( azi am aflat ca nu o sa fie bebe prea mare ...pentru ca avea restrictie de crestere....si de la tigari se pare ca a facut si hipertensiunea...:( abia astept sa ajung maine dimineatza la spital sa i vad..... momentan ma chinui cu sotzul alexandrei k e terminat....... 36+ Yannis AndreiPoze AMR Teoretic 4 sapt !!! Practic mai sunt 7 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |
Sunt sigura ca totul se va rezolva si se vor bucura impreuna de bebel. Transmite-le ca suntem alaturi de ei si ne
sa se rezolve cat mai repede
Mirela
38+
haircut spune:
| citat din mesajul lui al3csa miremia ...as fi vrut eu sa cresesc dar din pacate chiar 1200 de grame are... :( 36+ Yannis AndreiPoze AMR Teoretic 4 sapt !!! Practic mai sunt 7 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |

Doamne ajuta sa fie totul bine cu amandoi!!! Tati trebuie sa fie tare pentru ei!!!
37+
Maia Ilinca
haircut spune:
| citat din mesajul lui blue_rain Mi s-a rupt apa, mergem la spital! Tocmai ne-am intors de vreo ora de la o intalnire cu niste clienti tzontzo manager 40+ still waiting... my life will never be the same, neither my ass..poze poze Tzontzo |

HAI BLUE RAIN!!!!MULTA PUTERE, IN CURAND O SA AI BEBELUSHUL DRAG IN BRATE!!!

37+
Maia Ilinca
haircut spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza haircut ma bucur ca ai reusit sa iei pompa si body urile, eu din pacate am vazut tarziu mesajul tau (acum), oricum ma pregateam sa citesc tot sa vad ce ai mai postat si sa iti dau PM cu nr de tel al lor sa suni sa rezolvi, dar vad ca te-ai descurcat, sorry ca nu am putut ajuta la timp ![]() 38+ Yannis |
Esti tare draguta, m-ai ajutat, oricum, mult cu chestia asta. Nr de tel mi-l dadusei mai demult
Garsoniera lui bb Yanis a devenit un apartament de vreo 4 camere tare cochet
pacat ca peste cateva ore il paraseste
37+
Maia Ilinca
amiss_zip spune:
Al3csa sa dea Domnul sa fie totul bine. Va tinem si noi pumnii, si ai sa vezi ce cei mici sunt foarte luptatori si va recupera bine bebe. Refacere rapida si multa forta la toti!
blue rain va tinem si voua pumnii! Nastere si refacere usoara!
37

cristies spune:
Am venit si noi ca termitutzu nu vrea sa doarma...
M-a luat complet pe nepregatite povestea Al3csei. Nu stiu ce sa zic... curaj ei si sotzului, sanatate lui Yannis si sa ne rugam sa se termine bine...
Stiu ca urma sa nasca la Caritas
. Si eu am avut hipertensiune la nastere in conditiile in care dupa ce am scos sarea n-am mai trecut de 12 cu ceva toata sarcina... Ce nu inteleg e de ce nu i-a spus ca tigarile ii vor provoca incetinirea cresterii lui bebe? Adica s-a vazut dar...trebuia sa-si dea ea singura seama. Doamne, nu se gandesc deloc... Inca o data, multa putere si nervi de otel Al3csa sa ajungi cu bebe acasa!
Ratusca, pune povestea la nasterea unei stele, acolo o poate citi bebe peste ani! La Medlife am vrut si eu sa nasc daca faceam cezariana...
Alexutzzza, foarte tare balonul. Si tu la fel. Ai atata energie, parca te vad pe culoare la clinica facand ture si iar ture.... Hai ca intru eu cu userul comun sa schimb ora...
[maoreta]

HAI BLUE_RAIN!!! SA VINA BEBE INTR-UN CEAS BUN!!!

Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010