HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)
Raspunsuri - Pagina 17
miremia spune:
Buna seara burtici1
pentru Al3csa sa fie bine si ea si bebelul

Multumim ca ne anunti nasica si asteptam vesti bune. Avand in vedere ca eu si A3csa aveam acelasi DPN, iar bebe al meu la ultima eco, acum 6 saptamani avea aprox 2 kg, cred ca din graba a scris 1.2 in loc de 2.2. Cel putin sper....mi se pare incredibil sa aiba 1.2 kg la 38 de spatamani.

Mirela
38+ 
miremia spune:
Si daca tot a venit vorba...stie cineva cum se procedeaza pt a directiona cei 2% din impozit catre un ONG in cazul unei persoane juridice? Daca am facut deja plata impozitului catre bugetul de stat, mai pot face ceva?
Mirela
38+ 
alicredo spune:
ptr Ale3csa! Sa dea Domnul sa fie totul bine! bb are nevoie de voi sa fiti tari, si puternici.
ne rugam ptr voi sa fiti bine! multa sanatate sa aveti si putere sa treceti peste!
38+ 
al3csa spune:
miremia ...as fi vrut eu sa cresesc dar din pacate chiar 1200 de grame are... :(
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa miremia ...as fi vrut eu sa cresesc dar din pacate chiar 1200 de grame are... :( 36+ Yannis AndreiPoze AMR Teoretic 4 sapt !!! Practic mai sunt 7 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |
Ooof ce mititel e! Dar stiu altii care au fost si mai mici si acum sunt bine merci
O sa fie mai greu la inceput , dar pe masura ce bebe o sa creasca o sa intre totul in normal. Mult calm si rabdare si sa fiti optimisti ca se rezolva restul!
39+
Yannis
AMR....Pana luni la ora 12
miremia spune:
| citat din mesajul lui al3csa miremia ...as fi vrut eu sa cresesc dar din pacate chiar 1200 de grame are... :( 36+ Yannis AndreiPoze AMR Teoretic 4 sapt !!! Practic mai sunt 7 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |

Imi pare rau, dar vorba alexutzei, o sa se faca el mare si voinic.

Dar la ultima eco pe care a facut-o ce i-au zis?
Mirela
38+
IRINA.C spune:
Ma bag si eu ca musca: unde a nascut fata asta mica?cine a urmarit-o?un copil practic aproape de termen asa mic inseamna o insuficienta placentara.....of of
sa -si faca domne datoria doctorii astia ..Ma iertati ca dau buzna , si eu sunt medic rezident pediatru dar ma revolta.Nu exista odisee fara cate o nenorocire de genul asta.Sper sa fie totul bine cu cei 2.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
analessya13 spune:
Am ajuns si noi acasa. Am fost mai intai la spital pt vizita si ecografie, iar apoi la masa la ai mei.
Deci, la vizita totul bine si vesti bune. In sfarsit, se pare ca si bebe-lul meu a recuperat acum pe ultima 100 de m si nu mai e in urma cu 1 saptamana. Nici nu credeam. 
Deci, avem 38 s si 2 zile nu cum am pus eu la semnatura. Bebe are aproximativ 3100 kg si aproape 50 cm
. Din eco i-am vazut nasucul, cica seamana cu al meu si era buzat, uau.
In fine, a fost ultima oara cand m-am vazut cu dr, mi-a zis ca pleaca si el in vacanta, mi-a spus in ce zile nu il gasesc, iar daca voi naste in zilele celelalte in care el este sa il un ca vrea sa vina. Oricum aici tot moasa e baza. Apropo de col e inchis, insa se simte capusorul bebelusului cum preseaza.
Eu m-am linistit si de maine voi avea program de plimbat in fiecare zi. Pana acum mi-era putin frica, aveam impresia ca il scap.
Citesc din urma, poate revin, daca nu noapte buna la toate burticile si somn usor.
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
analessya13 spune:
| citat din mesajul lui miremia Buna seara burtici1 ![]() pentru Al3csa sa fie bine si ea si bebelul ![]() Multumim ca ne anunti nasica si asteptam vesti bune. Avand in vedere ca eu si A3csa aveam acelasi DPN, iar bebe al meu la ultima eco, acum 6 saptamani avea aprox 2 kg, cred ca din graba a scris 1.2 in loc de 2.2. Cel putin sper....mi se pare incredibil sa aiba 1.2 kg la 38 de spatamani. ![]() Mirela 38+ ![]() |
Pai da, nici u nu intelegeam cum sa aiba in jur de 1.200kg. Probabil a fost o greseala. Nu inteleg la semnataura Alexei de ce scrie AMR practic 7 zile. Se asepta sa naste mai devreme? Multa sanatate si sa auzim doar de bine.
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
analessya13 spune:
Scuze, nu vazusem mesajul. Dar de ce nu crestea in greutate? Avea probl cu placenta, cu lichidul sau din cauza tensiunii?
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007