HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)
Raspunsuri - Pagina 16
alicredo spune:
ratusca ma bucur ca aud vesti bune despre spitale si personal din ro.
cum esti? ai laptic?
pup cris_mario ptr memoria cu taticu.
alexutzzza
ce burtica frumu ai....te prinde bine!![]()
38+ 
al3csa spune:
buna seara :)
sunt tot eu,prietena alecsei......am revenit cu vesti...alexa a nascut astazi un baietzel....din pacate au fost ceva probleme...baiatul are 1.2kg si 43cm...am dus o la spital de dimineata la 7,pana la 4 avea dilatatie 5,apoi contractii din 5 in 5 minute ...pe noi nu ne a lasat sa stam cu ea,se pare ca i a crescut tensiunea ,si a pierdut cunostinta si a cazut din pat...asta la 17:30...si in cateva minute au hotarat sa i faca cezariana desi trebuia sa nasca normal...avea sangerari:((:((:((
la 17:55 a nascut(sau cel putin asa scria pe incubator,am vazut cand am fost la bebe)....
acum bebe e la incubator cu tub de oxigen si perfuzii ,iar alexa la terapie intensiva.....inca are tensiunea oscilanta ,adica ii creste brusc si trebuie monitorizata ....
sa dea dumnezeu sa fie bine amandoi .... mie mi e al dracu de greu ....nici nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai zik...vreau doar sa fie bine aman2 si sa i vad acasa cat mai repede:(
va pup si avetzi grija de burtici si bebici...
miky
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
alexutzzza spune:
alicredo
multzam de complimente
ratusca merci de aviz. Oricum mie mi-au zis de cateter, darnmic despre sonda sau terapie intensiva...

cik anestezia ptr operatie trece in 2 ore si apoi ma tin pe epidurala si ma voi putea misca in aceeasi zi , dupa operatie. Si dupa operatie ma duc direct la mine in rezerva si mi-l aduc si pe bebe acolo...cel putin asa mi-au zis 

Pompa nu stiu daca e ISIS ca nu scrie pe ea ISIS scrie Manual breast pump ca e testata, dovedita mai buna ca multe pompe electrice etc..pe site scrie ca e isis da pe ea nu am vazt parca....
39+
Yannis
AMR....Pana luni la ora 12 
rlc_sandor spune:

pt Al3csa si bebe
Sper sa fie totul bine

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
35+
Andrei Casian
al3csa spune:
multumim rlc_sandor.......sper sa fie totul bine...
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
rlc_sandor spune:
Revin, a avut probleme cu tensiunea in sarcina?
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
35+
Andrei Casian
alinuk spune:
un gand bun Al3csei si bebelushului.
Dragi burtici,
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si tuturor celor care va sunt dragi
Nasteri usoare ca o adiere de bucurie, bebelushi sanatosi si norocosi!
sunt o mamica cu doi copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici de 2009), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (acel 2% din imp pe 2009, care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa buna seara :) sunt tot eu,prietena alecsei......am revenit cu vesti...alexa a nascut astazi un baietzel....din pacate au fost ceva probleme...baiatul are 1.2kg si 43cm...am dus o la spital de dimineata la 7,pana la 4 avea dilatatie 5,apoi contractii din 5 in 5 minute ...pe noi nu ne a lasat sa stam cu ea,se pare ca i a crescut tensiunea ,si a pierdut cunostinta si a cazut din pat...asta la 17:30...si in cateva minute au hotarat sa i faca cezariana desi trebuia sa nasca normal...avea sangerari:((:((:(( la 17:55 a nascut(sau cel putin asa scria pe incubator,am vazut cand am fost la bebe).... acum bebe e la incubator cu tub de oxigen si perfuzii ,iar alexa la terapie intensiva.....inca are tensiunea oscilanta ,adica ii creste brusc si trebuie monitorizata .... sa dea dumnezeu sa fie bine amandoi .... mie mi e al dracu de greu ....nici nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai zik...vreau doar sa fie bine aman2 si sa i vad acasa cat mai repede:( va pup si avetzi grija de burtici si bebici... miky 36+ Yannis AndreiPoze AMR Teoretic 4 sapt !!! Practic mai sunt 7 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |
Multumim mult ca ne-ai spus miky off ce nasol trebuie sa fie...dar greutatea lu bebe estimata la ultima eco inainte de nastere cat a fost? nu s-a vazt deloc ca bebe e mititel? Oricum e ..brrrrr ma ia cu friguri si emotii

ptr Al3csa si bebe
39+
Yannis
AMR....Pana luni la ora 12
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza alicredo multzam de complimenteratusca merci de aviz. Oricum mie mi-au zis de cateter, darnmic despre sonda sau terapie intensiva... ![]() ![]() cik anestezia ptr operatie trece in 2 ore si apoi ma tin pe epidurala si ma voi putea misca in aceeasi zi , dupa operatie. Si dupa operatie ma duc direct la mine in rezerva si mi-l aduc si pe bebe acolo...cel putin asa mi-au zis ![]() ![]() ![]() Pompa nu stiu daca e ISIS ca nu scrie pe ea ISIS scrie Manual breast pump ca e testata, dovedita mai buna ca multe pompe electrice etc..pe site scrie ca e isis da pe ea nu am vazt parca.... 39+ Yannis AMR....Pana luni la ora 12 ![]() |
pompa asta e foarte buna o data ce ai desfundat canalele cu cea electrica din maternitate (industriala cum o numesc ei
Ratusca mami de Andrei Ioan
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui al3csa buna seara :) sunt tot eu,prietena alecsei......am revenit cu vesti...alexa a nascut astazi un baietzel....din pacate au fost ceva probleme...baiatul are 1.2kg si 43cm...am dus o la spital de dimineata la 7,pana la 4 avea dilatatie 5,apoi contractii din 5 in 5 minute ...pe noi nu ne a lasat sa stam cu ea,se pare ca i a crescut tensiunea ,si a pierdut cunostinta si a cazut din pat...asta la 17:30...si in cateva minute au hotarat sa i faca cezariana desi trebuia sa nasca normal...avea sangerari:((:((:(( la 17:55 a nascut(sau cel putin asa scria pe incubator,am vazut cand am fost la bebe).... acum bebe e la incubator cu tub de oxigen si perfuzii ,iar alexa la terapie intensiva.....inca are tensiunea oscilanta ,adica ii creste brusc si trebuie monitorizata .... sa dea dumnezeu sa fie bine amandoi .... mie mi e al dracu de greu ....nici nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai zik...vreau doar sa fie bine aman2 si sa i vad acasa cat mai repede:( va pup si avetzi grija de burtici si bebici... miky 36+ Yannis AndreiPoze AMR Teoretic 4 sapt !!! Practic mai sunt 7 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |
Of Doamne... mult curaj draga Alexa, sa fii tare pentru bebe, tu ii esti cel mai mare ajutor si suport acum!
Cat despre cei din jur, incercati sa o mentineti intr-o stare de spirit cat mai buna, fara sfaturi si reprosuri de la unchi, matusi, bunici si alti binevoitori... astia trebuie dati afara din salon si gata.
Ratusca mami de Andrei Ioan