HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)
Raspunsuri - Pagina 15
alexutzzza spune:
palteea welcome back! 

larisel ma bucur ca ne scrii
ana g.... stiam io ceva
FELICITARI!
38+
Yannis
alexutzzza spune:
haircut ma bucur ca ai reusit sa iei pompa si body urile, eu din pacate am vazut tarziu mesajul tau (acum), oricum ma pregateam sa citesc tot sa vad ce ai mai postat si sa iti dau PM cu nr de tel al lor sa suni sa rezolvi, dar vad ca te-ai descurcat, sorry ca nu am putut ajuta la timp 
38+
Yannis
alexutzzza spune:
Am pus aici 2 poze de azi, noi azi am facut niste cumparaturi ptr casa, carnitza etc...maine mai avem supermarket apoi am fost la masa la Hard Rock din nou 

cu prietenii. Aveti poze cu "pepenele" Yannis ![]()
38+
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Alexutzzza, unde esti?? Te-am suparat noi cu ceva??? ![]() Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza |
Eu am dormit, apoi am fost sa luam carnitza multa de la macelaria preferata sa facem stoc, apoi la o prietena, apoi la carsma sa papam cu niste prieteni, apoi o prietena a venit cu noi aks si i-am facut patu lu bebe
sa fie pregatit...si apoi am stat de barfe, apoi am fost pe la ai mei...acum citesc...dar daca tot intrebi asa (cum ca m-a suparat cineva
) profit sa spun ca 

tu esti singura care m-ar fi putut supara 
38+
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Vi4i noi azi am fost si am luat carutul!!! e frumoooosss de imi venea eu sa ma urc in el!! e 3in1 de Peg Perego,sper sa nu regret banii dar pare a fi super si e usorel!!!!! am luat si baita cu suport si chestia aia mai mica care o bagi in cadita!!! si alte maruntusuri!!! noi suntem gata daor Pampers si chestiile de la farmacie!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 36+ Dionisios-Ionnasbaby in burtica hainute bebe AMR: 2 saptamani!!!! ![]() ![]() ![]() |

bravoo felicitari! sa le stapaniti sanatosi!
38+
Yannis
alexutzzza spune:
lorex
sa sti ca te iert pe motiv ca-ti vine ginerele da numa daca schimbi modificarea ![]()

38+
Yannis
ratusca_mica spune:
Gata, am revenit.
Dupa ce au terminat toate cele pe acolo cu mine, m-au dus la terapie intensiva. Asta este motivul pentru care nu ti se da la san bebe imediat dupa operatie, ca tu esti destul de varza anesteziata, nu te poti misca decat cu mainile si cam atat, deci nu prea ai putea sa tii efectiv copilul in brate.
Noaptea de la terapie intensiva este destul de nasoala, in sensul ca, pe masura ce se duce anestezia, te apuca toate cele. Din fericire, doctorii si asistentele de acolo sunt extraordinari, imediat vin si te intreaba: ce iti e, unde te doare, iti dau imediat calmante etc... ce mai, jos palaria, la orice ora din noapte am cerut ceva, am primit pe langa medicamente zambete si incurajari! 
A doua zi dimineata urmeaza "mobilizarea", adica scoaterea sondei de urina si ridicarea din pat si transportarea in salon. Asta e OK, ca esti inca amortita de la perfuziile bagate prin cateterul din coloana, deci in principiu te simti mai zmeu decat esti de fapt
. Linioara, apropos, sa nu ii lasi ca a doua zi dupa-amiaza sa iti scoata cateterul pe motiv ca nu mai ai nevoie, ca eu am simtit nevoia de calmante prin cateter si deja mi-l scosesera (calmantele de pe salon sunt apa de ploaie pe langa ce baga in coloana
).
In salon, prima zi e cea mai urata pentru ca s-a dus efectul anesteziei complet si te doare operatia la orice miscare. Mie personal mi s-a parut ca cea mai buna pozitie de stat este cea in picioare, pentru ca, daca ma asezam, trebuia sa ma si ridic, ceea ce era foarte foarte complicat
Asa ca a doua zi dupa operatie am petrecut-o facand ture pe hol intre camera si acvariul cu bebei. Cica asa ar fi si cel mai bine, ca cu cat te misti mai mult cu atat trec durerile mai repede.
De a doua zi, daca bebe e OK, iti este adus in rezerva sa stea cu tine cat mai mult. Asistentele de acolo sunt foarte dragute si profi si iti arata exact cum sa il tii, cum sa il manevrezi, ti-l pun la titi, iti aduc biberonul (dupa caz). Au foarte mare grija sa se instaleze secretia lactata la mame, aduc non-stop ceai de chimen cu anason, insa te pazesc si sa nu dai in extrema cealalta, sa faci furia laptelui, ca e tare neplacuta. Prima mea colega de camera a facut si chiar ca a fost urat.
In rest, poti suna oricand dupa copil, dupa asistente daca nu te descurci, orice ceri ti se da (mai putin medicamente, care peste doza prescrisa de fiecare doctor care te-a operat nu se dau decat dupa ce doctorul isi da acordul - lucru normal de altfel).
In concluzie, pe perioada cat am stat la ei, chiar am simtit ca au facut tot ce le sta in putinta atat medical pentru mine si bebe, dar si pe plan emotional, am primit doar zambete, incurajari, sfaturi super folositoare! Mi-au propus chiar si sa-mi cheme psihologul sa vorbesc cu el pentru ca ma tot simteau ca ma invinovateam pentru ce s-a intamplat cu bebe.
Deci, nota 10 cu felicitari, as mai naste acolo oricand!
Daca mai sunt intrebari specifice, spuneti-mi ca poate am ratat ceva.
A, si ca fapt divers (nu stiu daca mai e de actualitate), am avut o alta colega de rezerva (am avut vreo 3 in total pe perioada sederii) care acum 2 ani a nascut la Euroclinic si zicea ca acolo a deranjat-o foarte tare ca nu incurajau deloc alaptatul la san. De cand s-a nascut copilul si pana a plecat de acolo, lapte praf si atat, nu tu adus la san, nu tu stimulat secretie la mami etc. Deci, aviz Alexutzzza!
Ratusca
38+ 
AMR - 2 zile and counting (oare da la socoteala?
)
ACUSICA SE COACE SI NUMELE...
ratusca_mica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Dap, manuala, are un biberon atasat de pompa plus accesorii ptr bibe (tetina daca bagi la bebe sau capac daca depozitezi lapticu, plus tampoane ptr sani, plus ceva piese de rezerva la pompa...cam atat cred ca sunt in pungi pungutze. E BPA FREE si ...suge ca am pus mana, sanu inca nu...sunt curioasa cum o functiona dar pare ok 38+ Yannis |
n-am fost pe faza: e Avent ISIS? ca de asta am si eu si e foarte buna.
Ratusca
38+ 
AMR - 2 zile and counting (oare da la socoteala?
)ACUSICA SE COACE SI NUMELE...

Bobitza

Bebe... o sa vina el cand se simte pregatit
36+