HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)
Raspunsuri - Pagina 20
xela_07 spune:
Ratusca - problema cu plamanii lui bebe stii cumva de la ce a fost? Ce ti-au spus in spital? Adica a fost ptr ca l-au scos prea devreme, ptr ca a fost cezariana la rece?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
38+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 Ratusca - problema cu plamanii lui bebe stii cumva de la ce a fost? Ce ti-au spus in spital? Adica a fost ptr ca l-au scos prea devreme, ptr ca a fost cezariana la rece? Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta) |
Sincer, asta ma intreb si eu in continuare. Nu am primit o explicatie clara (poate si pentru faptul ca eram depresiva?). Mi s-a spus ca pur si simplu asa s-a intamplat, asta a fost "materialul clientului" si ca se intampla. Eu ma gandesc ca a fost totusi din cauza faptului ca bebe a parut ca a recuperat cele doua doua saptamani intarziere si poate nu a recuperat de fapt integral... nu stiu ce sa zic. Oricum, pentru o viitoare sarcina, clar trebuie sa rezolv cu ciclul meu de 40 de zile, altfel nu ma mai apuc de treaba!
Ce sa zic, prefer sa nu ma mai intreb si sa ma mai gandesc la asta, important este ca acum suntem bine, si vom fi bine in continuare. Chiar ma gandeam cand citeam povestea nasterii Alexei ca exact astfel de exemple imi dadeau doctorii ca sa ma incurajeze ca la mine este foarte bine, si nu e big deal... partea buna este ca ei spuneau ca, chiar si in cazuri din astea mai serioase (cu bebe intubat etc) isi revin si sunt OK dupa.
Ratusca mami de Andrei Ioan
ratusca_mica spune:
Am si eu o intrebare intrebatoare pt mamici cu bebei de cam una doua saptamani: cam cati mililitri mananca la o masa copilul si dupa cam cate ore doarme?
Ca al nostru mananca la 11 zile cam 50-60 mm (cu scheme ca suntem adormiti de la icter) si dupa aia nu mai avem treaba cu el si 4 ore!
Ratusca mami de Andrei Ioan
satulica spune:
Bine v-am gasit! Multumesc Cristies ca ai fost draguta si ai transmis mesajul meu! 
multumesc tuturor pentru felicitari! sunteti speciale! 

noi suntem acasa deja, ne adaptam... ![]()
o sa las acum datele toate si rog pe cine se pricepe la partea tehnica sa noteze si la mine: Madalina, data nasterii 19.01.2010, ora 21.05, greutate 3350 gr., 51 cm, scor apgar 9, dr. Tomescu Andrei, spitalul judetean Targoviste, nastere naturala.... cam atat, nu? daca mai trebuie ceva sa spuneti
multumesc frumos! ![]()
am pus cateva poze in albumul de pe webshots
aici
felicit si eu din inima proapetele mamici! am vazut ca au venit multi bebelusi in zilele acestea cat noi am lipsit...
sanatate si o viata frumoasa tuturor! 
mami de Marcu (04.02.2006)
si
39+ cu
MadalinaAMR 5 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
analessya13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 Apropo, vroiam sa le intreb pe mamicile care au nascut natural si au epiziotomie cum se descurca cu statul in fund 39 sapt. si 1 zi Amaris-StefaniaAMR mai putin de o saptamana! poze |
O sa iti spun cum a fost la prima nastere. Am avut epiziotomie si 4 puncte. Dar sincer nu am avut probleme, chiar nu imi amntesc sa ma fi durut, doar deranjat putin. La pipi ustura putin, iar cand stateam in fund, incercam sa stau pe o parte. Dar per total e ok, eu mi-am revenit rpd si imi amintesc ca nu mi-a dat probleme.
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
pufuleti2010 spune:
Satulica, am operat completarile cerute de tine, mai lipseste ziua ta de nastere si varsta sarcinii la momentul nasterii.
La Alexutzza era deja operata modificarea ![]()
Rog fetele care au nascut si care nu au trecuta varsta sarcinii la mom nasterii pe listuta, precum si fetele care vor naste, sa ne comunice pe langa celelalte date si acest detaliu.
Multumim frumos!! 
analessya13 spune:
Buna dimineata va spun ca nu v-am salutat!
Am vazut activitate la sch3, am citit, dar ma luase somnul si m-am bagat rpd in pat.
Imi pare rau si ma rog
sa fie bine Alexei si puiului ei. Cam ciudat ca medicul care o monitorizase nu vazuse retardul in crestere si nu intervenise. Nu stiu ce sa zic, acum nici nu mai au rost comentariile, sa fie totul bine si bebe sanatos.
Ratusca-mica, imi amintesc cand am nascut eu, se nascuse un copil la termen, dar l-au intubat rpd din cauza ca plamanii nu erau dezvoltati. Noi cele care inca nu nascusem eram panicate, nici mama copilului nu stia nimic, copilul i-a fost luat rpd. Insa, partea buna e ca au trecut 3 ani si nu au fost probleme eu il vad mereu pe copilul respectiv si in afara de icter la nastere nu avusese nimic.
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
pufuleti2010 spune:
CAPITOL NOU
pentru Al3csa si puiul ei 
Sa se refaca repede mamica iar puiutul Yannis sa ia repede in greutate, sa creasca sanatos!