HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Tanaion multam de raspuns Sper sa nu am probleme cu bb meu...

Andre_lina bravo pt examenele luate si multa bafta si la celelalte pe care le mai ai!

36+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Hai al3csa! Curaj, burtica, bebe e pe drum!

Taticule, pt ca ne tii la curent!

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Am si eu o intrebre pt fetele cu cezariana. Eu inca mai am sangerari sunt inchise la culore si mai groase, schimb cam doua tampoane pe zi. Stiam ca scurgerile cestea vaginale tb sa se deschida la culoare si ulterior sa dispara. Aveti si voi, sau o fi legat de hemorgia pe care am vut-o in timpul cezarienei?

Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria

eu mai am si sangerari... sunt mai inchise.... mai deschise... drulmi-a zis ca poate sa dureze pana la 6 saptamani si abundenta poate sa difere si culoarea. Dupa 6 saptamani m-a chemat sa mai vedem care e treaba atunci... so... don't panic...

Mergi la inceput

Andre_lina pentru ca ne impartasesti si nou din experientele tale

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Apropo de lohii, poate vreo mamicuta sa intre sa ne zica cam cate zile sunt prezente lohiile?
Ca mi-am luat 2 pachete de tampoane de la Mothercare si facea sotul misto de mine ca o sa le arunc, ca am luat prea multe.
Deci, dupa cele 3 zile din spital, unde voi primi tampoane, acasa cate zile mai am nevoie de tampoane? Aproximativ, ca imi inchipui ca difera de la organism la organism.

37+

cum am mai spus.. pana la 6 saptamani asa ca...
eu acum folosesc absorbante normale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Hai Al3csa!!

Andre_lina superb micul patriot Tudor!
Am vazut si minunea mica de Lucia! Sa fie sanatos si mancacios!
Blue_rain eu sunt Stan Patitul cu nerecunoscutul contractiilor care au facut debutul travaliului la prima nastere! Acum le-as stii :D Ideea e urmatoarea, daca nu cedeaza la No-Spa atunci fugi la spital! (imi place teribil semnatura ta!)
Cris.mario stiu ca vei naste la Filantropia (and me too!!). Ai vb cu dr despre rezerva? As opta pt rezerva de data aceasta (desi acum 3 ani am stat in salon obisnuit si a fost ok).

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

SAGETUTZA, ce burtiera ai luat? eu am doar un body sexos cu tanga, dar e singurul care are elastic strans pe burta. era corset ptr chestii stramte, dar deocamdata merge. tre sa imi mai iau una. as fi vrut ca cea aratata de plateea, din spania, care are si pantalon

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze

povestea noastra

Mi-a dat cineva una SANA scrie pe ea. O bag pe cap sau picoare, nu se deschide... cred ca e mai buna una care se deschide.. zic si eu nu dau cu parul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Felicitari mamici scolarite!!! Meritati brate de .

Si felicitari cred de acum si pentru Al3csa si taticul pregatit!

Cu sanii... durere mare a fost si la mine. Ca sa raspund fix la subiect cand e angorjar trebuie muls neaparat si apoi dat la copil ca nu-l prinde ca lumea si face rani. Si o solutie pentru vindecare daca sunt deja rani. Garmastanul e bun pentru intretinere, cand ai rani mai rau usuca.

Tana, bine ai mai venit cu vesti!

Catalutza, si tu tot in spatele cortinei? Nu se poate mai gagici sa ne lasam la mamicile de fulgusori. Ele au trecut la scutece cu 180 si ceva de capitole si in ultima luna batea crivatul pe acolo...
Felicitari pentru vestile bune de la eco!

Eu ma bag la un somnic pana se trezeste gargaritzu. A facut iar scandal in orele lui de plans dar mult mai putin si se mai linistea in leagan... I-am dat si trei lingurite de ceai de colici dar le-a dat pe toate pe tati..

Va pup.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Analessya, un somn din ala care vindeca de toate,nu??? Ma duc si eu, ca mi-ai facut pofta

Andrelina, asa de bune par sfaturile voastre, dar asa-s de convinsa ca o sa uit tot pana o sa am nevoie de ele o sa le mai spuneti pe parcurs, da? si pentru astea fara experienta si cu neuroni putini la datorie..

37+ Maia Ilinca

Haircut, de ce nu iti listezi mesajele care iti par a fi interesante si utile pt dupa?

38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Apropo de burtiera eu am una de la Chicco, e ca o fasa si te strange bine. O voi folosi si de data asta. Ale gen chilot nu mi se pare ok.

38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

Mergi la inceput