HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_rain

Felicitari Ana! Ce repede ai nascut! Eu inca tot am frica aia ca nu o sa-mi dau seama cand incep contractiile alea adevarate, si tre sa fug la spital Rade toata lumea cand aude asta, si incearca sa ma convinga ca nu am cum sa le ratez De exemplu, ieri aveam ceva contractii, da' nu mi se pareau groaznice, si nu au durat mai mult de o ora...

tzontzo manager 40+ still waiting... my life will never be the same, neither my ass..
poze
poze Tzontzo

Din ce in ce mai mult ma tem si eu de asta, in fiecare zi se mai adauga cate un simptom, dar degeaba, atunci eu cand stiu ca e pe bune de nascare?

37+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata, fetele...
facem precum fluturasii impreuna, astazi? ce spuneti?

noua ne-a adus tati laptopul in we si suntem taaare flamanzi de DC. nu stiu daca reusesc sa recuperez, voiam doar sa va salut, sa va pe toate, si sa va multumesc de sustinere.
errr... amanunte: Teo de ieri a inceput sa ia in greutate, dupa scaderea fiziologica, are apgar 9, 2200 la nastere, 39 sapt si 3 zile, 46 de cm, spitalul municipal suceava, dr. Hancu Cornelia.
ieri eram disperata ca nu am laptic, azi deja am stors la pompita de la un singur san mai mult decat papa el la o masa, si stam cu tzatza cealalta in asteptare, sa se trezeasca domnul sa mergem sa papam.
operatia... e par la ceas, facem maraton pe culuare... baile sunt infecte si ne e sila sa ne susu, da asta e situatia, in rest...
mai intrebati, ca n stiu ce sa va spun.
aaa... torsoanele... nu le-am facut, dar asa mi-ar fi trebuit... vai, vai...
va pupicesc, si revin mai tarziu!

39+ cu bbTo...

gata AMR-ul! 2in1 EDITIE LIMITATA! kg nu mai conteaza, neuronu' nici atat, de-acum facem ca fluturasii...

CURAJ, GAINA, CA TE TAI!

Bine ai revenit, ne era tare dor de tine pupam pastaia mica sa pape mult si sa creasca sanatos si frumos...asteptam pozici

37+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

haircut – te asteptam cu vesti, sa stim sa scoatem si noi motatele.
Sotul meu a fost in weekend la bebeshop cu telefon inainte

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Multumesc de raspunsasa am procedat si noi azi si am reusit sa luam produsele

37+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Hai Alexa! Curaj!

Noi tot fara noutati dar ceva mai bine cu moralul. Bebe lenes tot nu da semne ca vrea sa ne cunoastem...si DPN-ul calculat ecografic a trecut de mult.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 39+ Sebastian Petru

AMR ...nu se stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

intrebare tehnica: pentru un sfarc (cu tot cu aoreola) intarit din care totusi curge lapte, dar pe care bebe nu il poate prinde, ce sa fac?!

39+ cu Stefan

mai incerci sa-l introduci in guritza. Si eu am avut problema asta.. era un sfarc cat guritza ei. l-am rins de la radacina si l-am introdus in guritza. mai dureros... dar merge.. si garmastan la greu pe el... si acum ma mai doare dar s-a mai modelat. Dk nu eu ma mai gandisem la sfarcuri de silicoane.. nu stiu dk asa se numesc... mameloane se numesc... gasisem pe internet ceva de la nuk interesant...

mamica de Maia -Teodora

Sunt patita rau sau patita bine, cum sa zic cu sanii si sfarcul dureros.
Am avut de 3 ori ocazia sa plang de durere... de la sanul stang, care e cel cu lapte mai mult, e usor mai mare si sfarcul e mai dezvoltat, il prinde bine Tudor si nu ii mai da drumul.... i l-am scos din gura fara sa ii bag degetulul, cum se face, in coltul gurii si am tras de sfarc, el a tinut cu pompita... va dati seama, l-am nenorocit pe sarmanul san.
Din cauza ca a supt mai mult, a produs lapte mai mult (cred) ideea e ca era tare de ziceai ca pocneste (silicon nr 4 in san nr 2), era umflat bine, nici nu intra in gura... sau intra dar primele secunde erau dureroase tare...

Si dupa supt ma ustura si ma injunghia tot sanul.
In plus sfarcul era ros parca... ma ustura si la atingere parca atingeam un nerv.

FF dureros, solutia la mine a fost urmatoarea:
1. Daca am ajuns in sit asta:
- am muls sanul cateva mese, ca sa nu mai roada copilul si sa nu il mai inmoi
- am dat cu crema GEL DE LA BIOCLIN face MINUNI (la mine). Am combinat si cu garmastan pe care il am inca din maternitate si s-a dovedit a fi bun, dar mai mult ca preventie.

2. Ca sa prevenim:
- daca sanul e foarte plin, punem compresa sau il spalam cu apa calda si mulgem putin cu mana sa decongestionam
- dam cu crema constant
- nu lasam mai mult timp sanul la supt pt ca se inmoaie, inroseste... si se ajunge in neplacuta si dureroasa situatie (ma refer atunci cand bebe suge mai mult in joaca desi a mancat suficient...eu si de la asta am patit-o).

Asta merge la mine... suntem diferite, dar sper sa fie de folos.

PUP

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

pup burticile si mamicile....

eu am av azi examen dupa o noapte de...colici..n-a plans k e barbat de barbat,..dar saracul se chircea de durere...si asa din ora ora s-a trezit. a ramas cu tati...si cu o rezerva de lapte..pe care cica a ras-o cum am plecat io...si tati intrase in panica..hehe.in fine s-a descurcat..bb meu inca traieste :))

tana...eu am 3 sapt si inca mai curge iar acum e maroniu...nu e cantitate semneficativa dar...mai e

ALEXA TINEM PUMNII..SI SINCER mi s-a facut pielea de gaina....cand am citit ce a scris sotul tau. BRAVO TATICULE...cred ca esti primul care ne viziteaza...in direct.SE VEDE CA VA IUBITI MULT SI CA-L ASTEPTATI PE BB. sa fiti tot asa!!

am albumul lui bb si tre sa-l completez...mi se pare as de intim...si mi-e frica sa nu gresesc ceva....sa fac o ciorna si sa raman in album????? hehe

va pupam si ne mai auzim...

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Felicitari mamicilor care reusesc sa duca si bb si scoala foarte tari sunteti....bafta multa in continuare
De album de bb nu stiu ce sa zic, eu inca nu am(nici bb nici album)dar cred ca si cu stangacii in el tot e foarte dragut, sunt gandurile tale pentru el mai tarziu, amintiri asa cum le simti acum

37+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui blue_rain

Felicitari Ana! Ce repede ai nascut! Eu inca tot am frica aia ca nu o sa-mi dau seama cand incep contractiile alea adevarate, si tre sa fug la spital Rade toata lumea cand aude asta, si incearca sa ma convinga ca nu am cum sa le ratez De exemplu, ieri aveam ceva contractii, da' nu mi se pareau groaznice, si nu au durat mai mult de o ora...

tzontzo manager 40+ still waiting... my life will never be the same, neither my ass..
poze
poze Tzontzo

Din ce in ce mai mult ma tem si eu de asta, in fiecare zi se mai adauga cate un simptom, dar degeaba, atunci eu cand stiu ca e pe bune de nascare?

37+ Maia Ilinca

NU VA FACETI GRIJI, O SA STITI!!!!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput

Analessya, un somn din ala care vindeca de toate,nu??? Ma duc si eu, ca mi-ai facut pofta

Andrelina, asa de bune par sfaturile voastre, dar asa-s de convinsa ca o sa uit tot pana o sa am nevoie de ele o sa le mai spuneti pe parcurs, da? si pentru astea fara experienta si cu neuroni putini la datorie..

37+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Bravo ana_g! Bun venit pe lume Stefan!

Hai Ale3sa! nastere usoara sa ai !

multumim tatic si nasica de vesti! asteptam altele noi.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

andrelina multumim de info, f utile. Felicitari ptr luarea examenelor, multa bafta in continure. Vazut bb frumos Tudor!

cris.d, plateeaa ,elefantica ma bucur ca mai aud cate ceva si de voi.

eu tin minte ca a mai fost un tatic pe aici, nu? sau ma insel?

38+

Mergi la inceput