HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)
Raspunsuri - Pagina 10
al3csa spune:
Multumesc fetelor ca ne incurajati si ce pot spune Dmunezeu sa fie cu toata lumea 

Va urez sarcina usoara pt fetele care nu au nascut inca si spor la treaba fetelor care au nascut si au de muncit
...Am plecat la scumpa si frumoasa mea sotie 

....
O ZI BUNA VA UREZ !!!
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
haircut spune:

HAI ALEXA, MAI E PUTIN SI O SA TII MINUNEA IN BRATE!!!
Multumim, taticule de vesti
Felicitari, Ana, sa-ti creasca Stefanutul mare si sanatos si refacere rapida
Am vazut poze asa frumoase...
de bb Teodor de Lucia, de bb Tudor patriot( e criminal in hanorac si cu mana in buzunar, cu gluga in cap...demential)
Evyme, am luat si eu pompa de la bbshop, e intr-adevar PBA free, are in cutie tetina pentru recipientul care e atasat la pompa si tampoane de san, cum scrie acum pe site la ei in oferta. Si am luat set de 7 body-uri cu maneca scurta la 50 ron
sunt super simpatice si aveau si de baietei...
37+
Maia Ilinca
haircut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_fota Buna fetelor dupa lungi sperieturi si probleme reusesc si eu sa mai intru.Ma bucur ca au venit mamici acasa si felicitari celor care au mai nascut de ieri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Am reusit asa in mare sa recuperez de ieri.Cris marioa si eu sunt la fel ca tine Nici nu va inchipuiti cat ma bucur ca pot vb cu voi ![]() ![]() . 31+ Alexandra Doamne ajuta-ne si pe noi sa ne facem mari si sa fim bine ![]() |

multa, multa sanatate bunicii tale, sa te odihnesti cat mai mult atunci cand esti acasa, sa recuperezi timpul stat la spital
CrisM, eu stiu ca incepand cu sapt 37, acum stiu tot de pe net, nu de la dr...

37+
Maia Ilinca
sagetutza spune:
| citat din mesajul lui ana_g intrebare tehnica: pentru un sfarc (cu tot cu aoreola) intarit din care totusi curge lapte, dar pe care bebe nu il poate prinde, ce sa fac?! 39+ cu Stefan |
mai incerci sa-l introduci in guritza. Si eu am avut problema asta.. era un sfarc cat guritza ei.
haircut spune:
| citat din mesajul lui analessya13 Fetele, am iesit cu sotul si cu copilul la un aperitiv si mi s-au facut complimente ca sunt grasa si ca am pus destul pe mine, adica mai mult decat la prima sarcina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu m-am simtit chiar bine![]() In plus si mama aseara mi-a zis ca sa o las mai moale si cu mancarea, cica sunt haplea si mananc cu pofta.![]() Of, m-am intristat. Dar lasa sa fie bebe sanatos ce puii mei! Nici nu am cum sa ma abtin. Si daca tot sunt grasa m-am oprit la patiserie si mi-am luat bignč cu crema si alte dulcegarii. Ah, si azi nu scapa nici prajitura cu mere, reteta de la Gratiana. Am toate ingredientele pregatite si puse pe masa asa ca sa le vad mai bine si sa nu uit. 38 si 3 zile Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007 |
sa treaca supararea...Si eu am avut ieri parte de asa complimente dela o prietene, stiu ca nu o facea cu rautate, dar nu mi-a picat prea bine....
dar acum si noi vrem copii mari, sanatosi, noi satule si suple...renuntam la cate ceva, ca avem timp sa recuperam, nu?
Si eu fac prajitua asta cu mere, doar ca o faceam cu 2 straturi de mere si 3 de gris, faina si zahar...o sa incerc cum zice Gratiana, ca stratul de la mijloc mi se parea ca nu se coace chiar asa de bine...De-abia astept s-o fac

37+
Maia Ilinca
haircut spune:
| citat din mesajul lui catalutza81 Buna fetele!!!!!!!! Stiu ca era posibil sa apar pe lista dezertorilor Am fost la eco, ne-a aratat intr-un final fatzuca si avem si noi o poza (are nasu' carn ca ta-su Dr la controlul pe masa a zis ca e totul ok, col intredeschis, da il am asa de la 32 sapt...asa ca nu ma mai stresez. Tare as vrea sa mai stea pana pe 2 febr, ca sa fac 38 sapt. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pt fetele care au nascut. Sa mai treceti pe la noi.un brat de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pt Plateea. FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nu am mai citit de la cap 101, asa ca daca aveati intrebari specifice pls sa le scrieti din nou. la toate fetele!Catalutza 34+ Irina |
Felicitari, Cataluta, de vestile bune!!!
bine ai revenit
37+
Maia Ilinca
decenuela spune:
pup burticile si mamicile....
eu am av azi examen dupa o noapte de...colici..n-a plans k e barbat de barbat,..dar saracul se chircea de durere...si asa din ora ora s-a trezit. a ramas cu tati...si cu o rezerva de lapte..pe care cica a ras-o cum am plecat io...si tati intrase in panica..hehe.in fine s-a descurcat..bb meu inca traieste :))
tana...eu am 3 sapt si inca mai curge iar acum e maroniu...nu e cantitate semneficativa dar...mai e
ALEXA TINEM PUMNII..SI SINCER mi s-a facut pielea de gaina....cand am citit ce a scris sotul tau. BRAVO TATICULE...cred ca esti primul care ne viziteaza...in direct.SE VEDE CA VA IUBITI MULT SI CA-L ASTEPTATI PE BB. sa fiti tot asa!!

am albumul lui bb si tre sa-l completez...mi se pare as de intim...si mi-e frica sa nu gresesc ceva....sa fac o ciorna si sa raman in album????? hehe
va pupam si ne mai auzim...
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
haircut spune:
| citat din mesajul lui analessya13 Of fetele, va scriam ca am visat aiurea. Sotul s-a dus dimineata la masina si avea geamul spart si au furat dvd-ul la care se uita baietelul. Si uite ca visasem carabinieri (politisti) si sotul meu s-a dus sa denunte furtul. Sper sa fie coincidenta ca mie nu imi plac chestiile astea. |
Imi pare rau ca treceti prin asta
poate reusiti sa rezolvati repede sa scapati de stress...Cris Dogarel, nu-i cam devreme pentru exercitii? Mai ales ca ai fact cezariana? Ai grija sa nu se desprinde ceva pe acolo, daca n-au avut timp sa se cicatrizeze, ai grija de tine
Bafta multa de luni, dar ai ajutor de nadejde, pe Ana,nu?
Lorex, distractie placuta, super tare ca ai sansa de a te plimba cu sania trasa de cai, super...

37+
Maia Ilinca
cristies spune:
Un articol interesant despre dieta in timpul alaptarii www.babycenter.com/0_diet-for-a-healthy-breastfeeding-mom_3565.bc?page=3" target="_blank"> aici .
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
analessya13 spune:
Eu ma duc sa ma intind putin cu copilul. M-a termint, are o perioada de capricii si face numai nazuri peste tot, ba la masa, ba prin oras, ba ca imi deschide tv ca vrea desene. In fine, i-am tinut teoria chibritului si ma simt epuizata asa ca ma bag in pat.
Poate cand ma trezesc avem si pufuletele nou al lui Al3csa.
Haircut, multumesc
. Ne-am uitat pe asigurarea masinii si se pare ca suntem asigurati in cazuri de acte vandalice. Insa pana luni vom circula fara gemulet, am luat tot ce era din masina si oricum e in parcare.
Per total, parca a fost o zi cam aiurea, de asta vreau sa ma si bag in pat
. Dar trec toate trece si asta, sunt perioade, nu?
Va pupacesc.
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007