Bobocei de sept-oct 2008 (249)
Raspunsuri - Pagina 9
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona apropo de trezirile nocturne si lipsa calciului si a fierului, m-am gandit ca avand in vedere alaptatul, in primul rand ar trebui sa fac eu niste analize ei bine, analizele au iesit neasteptat de bine....asa ca sunt ferm convinsa ca la thea lucrurile stau si mai bine si nu am motive de ma ingrijora, mai ales ca ii dau si supliment de fier.... |
Anamona, ma bucur ca stai bine, dar cine a spus ca ar fi vreo legatura intre trezirile nocturne si deficitul de Ca/Fe?
claudinna spune:
neata!!
, cioco calda, cappuccino, ceai,
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Neata
Cafea cu lapte si de la noi Si lapte cu cereale
Claudina cum ati dormit ?
S-a distrat printesa foarte tare la party aseara, abia la 10:30 am reusit sa o smulg de acolo A fost tare frumos, copii multi , atmosfera excelenta Am facut turturi pana acasa, era sa nu mai scot masina din zapada
kllemi cum e puiul ? S-a mai linistit ? Ati dormit bine ?
anamona bine ai ingrosat randurile cu rusnacii Ai mare dreptate cu parul ingrijit. As mai adauga si o manchiura ingrijita (nu ma refer sa fie musai data cu oja , ci ingrijita)
Nocom duamna, sunteti mov
Edit : eu nu gasesc poze cu Elena ... Imi spuneti simie la pagina sunt ?
Babytza si puiiValentina David
claudinna spune:
babytza, bine am dormit ma bucur ca a fost frumos la petrecere!
uite aici poze cu Elena http://good-times.webshots.com/photo/2597455590103353051WVNCNk, daca la elena de Iepurila te referi
eu sunt in plin proces de facere a unei budinci
claudinna spune:
La multi ani, Alina sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta !!!!
babymom75 spune:
Buna dimineata mamici de bobocei matinali! Si noi pe baricade, de la 7:30!
Babytza, Claudinna . Aruncati si la mine o carafa de cafea!
Doamne Clau, dar ce harnicie te-a apucat de dimineata?!
babytza spune:
La multi ani Alina !!!!!!!! Sa fii fericita si iubita, sanatoasa si norocoasa !!! Iti doresc o zi minunata alaturi de cei dragi !!!!!
Lavinia uite pentru tine Ai avut o noapte grea ?
Claudina da, de ea ziceam, dar nu mai sunt pozele acolo Mersi mult de link
Babytza si puiiValentina David
babymom75 spune:
Noi vrem sa mergem azi la piscina, in Felix , dar privind pe geam mi se face instant pielea de gaina, numai la gandul ca trebuie sa ies din casa. Sa vedm cum ne organizam... mai ales ca eu inca tusesc rau, iar Dragos e cu nasul infundat de muci.
Va doresc o duminica placuta!
babymom75 spune:
Babytza, depinde ce intelegi prin noapte grea ... m-am culcat taaare tarziu ... asa ca o cafea buna si tare e bine venita, chiar si virtual.