Bobocei de sept-oct 2008 (249)
Raspunsuri - Pagina 10
claudinna spune:
babytza, incearca pe contul comul de webshots, logata cu userul comun
babymom vroiam sa te intreb referitor la semintele de in: ce cantitate, in ce perioada a zilei si sub ce forma? adica le pisezi? cu ce?
ca i-am luat si eu lui razvan si as vrea sa-i dau
daca nu are probleme cu constipatia, crezi ca poate duce la diaree? ca am vazut ca sunt recomandate in tatamentul constipatiei
si despre budinca,am musafiri azi...vreo 2 randuri, dintre care unii cu copil de un an si 9 luni, asha ca trebuia sa fac ceva bun. budinca a la babymom e!!
anamona, ma bucur ca stai bine la capitolul analize!! nu ne spui si noua ce cuvinte zice frumoasa Thea???
kllemi, cum mai e fata azi? i-a trecut iritatia??
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babymom75 spune:
Claudinna si la noi aseara s-a terminat budinca. Am facut-o cu orez fiert, banane, mere si cirese din congelator. Yami!
semintele de in: macinate in masina de macinat cafea, 2 lingurite/ zi, lui Razvan poti chiar 3, ca e mare, nu conteaza in ce moment al zilei. Eu i-am dat lui Victor ori dimineata, amestecate cu branza cu fruct, ori seara, in cereale. Pot face scaunul mai molae, diaree dau doar la doze mai mari.
Ar trebui sa-i dau si eu lui Dragos...
gaia.nevia spune:
Alinaaaa!!!! La multi ani! Sanatate si voiosie, sa ti se implineasca toate dorintele!
Babymom, varsa si reteta de budinca aici, pleaseeee!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
alexa si mami spune:
neata! Cafea iau si eu, da' dau la schimb tort:) Clau, Lavinia, Roxi, Ada multumesc tare mult pt urari. Lavinia, ne duci in eroare cu noaptea grea Distractie placuta daca va hotarati sa mergeti la balaceala!
babymom75 spune:
Copilul meu mic umbla descult si in curu' gol prin casa. Cand sa-l prind sa-l imbrac, fuge chitzcaind vesel . Ii dau pace!
Ei Ada, ai noroc ca am un pic de vreme, ca altfel... te trimiteam la nush-ce capitol s-o cauti . Am scris-o acum un secol, cand inca nici n-aveau boboceii 1 an.
- 500 g. branza dulce de vaci
- 6 linguri de gris (mai nou, inlocuit cu orez fiert, la ochi)
- 4 oua intregi
- 3 linguri suc de portocale
- 2 linguri de miere
- 4 plicuri de zahar vanilinat
- 1 lingurita praf de copt
- fructe (ce te lasa inspiratia)
Se amesteca branza, sucul de portocale, ouale, mierea, zaharul si praful de copt cu blenderul, pana devin o pasta omogena. Se adauga grisul - trebuie sa se obtina o consistenta asemanatoare unei smantane mai groase. Se aseaza acest maglavais intr-un vas Jena uns cu unt. Fructele se taie rondele/felii/cuburi subtiri si se aseaza in vas in picioare, ca si tiglele de pe acoperis, una langa alta, cat mai dese.
Se dau la cuptor la 200 grade, timp de aprox. 30 min. (pana prinde un pic de culoare).
LE: cu orez fiert iese mai pufoasa.
andy.p spune:
LA MULTI ANI ALINAAA!!!
Eu am iar o migrena de zile mari
Lavinia cum e bratul??
Ada
Claudinna distractie placuta azi.
Babytza subscriu la treaba cu unghiutzele
Anamona ma bucur ca au iesit k analizele.
Noi am dormit bine,cred ca ne incearca niste muci :(
Am uitat sa zic:Alexia e innebunita dupa baloane
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
lala77 spune:
Neata!
Buna cafeluta. Ca tot vorbeati de vicii. Eu nu fumez, nu beau alcool decat ocazional, in schimb compensez cu cafeaua. Imi place la nebunie. Mai ales amestecurile alea irlandeze cu caramel, cu irish cream, etc. Cu orice, numai cafea sa fie. In prmele luni cat am alaptat n-am baut ca Anna era si asa urlacioasa si muream de pofta cand vedeam cafea.
Kllemi, bine ca te-ai prins de la ce era.
Machiaj: nici eu nu ma omor cu machiatul ca mi-e lene. Ma dau cu crema de noapte ca ziua circul mult prin praf (vara) si nu-mi place sa mai am si crema pe fata.Si parfum...ador parfumul. O vreme n-am folosit tot din cauza cauza alaptatului dar de vreo 2 luni ma dau cu tupeu ca suge doar de doua ori pe zi si vad ca nu zice nimic.
Carne: mancam zilnic carnita, de toate felurile. Eu ii mai scap si porc o data la cateva sapt ca mai fac ardei umpluti, sau dovlecei si la astea pun jumate vita si jumate porc. Dar asta e rar. In rest ea mananca la amiaza carne fripta cu ceva legume si seara carnita in ciorba (ei ii place ciorba). Nu v-am spus cu ciorba la noi: Anna in general mananca orice dar cand facem ciorba, se pune in fund in bucatarie si tipa la oala pana ii dam. Ca sa se raceasca mai repede ii pun apa rece in castronel ca altfel n-avem pace. Cred ca e mirosul ca doar ea nu vede ce-i in oala.
Iriss04,
Cu descaltatul: toata lumea se descalta; eu ce ma mai scap cu ghetele pana in sufragerie ca eu nu pot sa plec si gata; de regula uit ceva. Acum cateva zile a venit un nenea de la Fantana sa se uite la aparat si eu nu eram acasa iar bonei i-a fost jena sa-l puna sa se descalte. Dar Alice i-a zis fara menajamente: "e f urat din partea ta sa intri incaltat in casa de copii"
Angelinna, crema au ras-o toata.Era de asteptat. Doar ca avem pe toate dulapurile din bucatarie ca era la oferta.Si mai avem un tati ofticos ca nu mai are ce pune pe biscuiti.
Inainte s-o avem pe Anna mobila, la noi se faceau dulciuri in caza mai mereu ca tati e mare fan. Insa de cand misca Anna si cauta peste tot, nu mai fac-e lacoma rau si ar tipa continuu sa-i dau si nu-mi place sa manance atata zahar.Cand era doar Alice, nu era bai ca ea nu prea se omoara cu dulce, dar asta mica e haplea rau.
Anamona, naspa cu trezirile; noi le-am lecuit cu sacul de dormit. Poate le dati si voi de leac.
Cu rusii: eu nu inteleg de ce eu n-am; ca Anna suge doar dimineata si seara-si asta de cel putin 4 luni.
Mi-a adus aminte Nikolici: cand era Alice mica de vreo cateva luni, o luase un plans de-asta isteric si nu stiam ce sa-i mai fac. Si pt ca nu stiam ce sa-i mai fac, am dezbracat-o complet. Si avea saracuta o ata iesita de la pijama care i se infasurase pe dupa un degetel la picior. De aceea urla.
Babytza, ma bucur ca v-ati distrat.
La multi ani, Alina!
Lavinia, si eu vreau la Felix. Am vazut aseara la stiri cum faceau baie in piscinele alea.
Andy, baga si tu ceva pt migrena aia.Sper sa treaca repede. Si mucii la fel.
De azi dimineata scriu la mesajul asta. Cred ca ar fi timpul sa-i dau send.
lala77 spune:
Mor de ras: Alice se joaca in cortul pe care l-a primit de ziua ei. Anna pe afara, da tarcoale. Alice ii trage cate un picior di cort si ea vine la mine urland si spune aratand cu degetul catre sora-sa "ea,ea".
gaia.nevia spune:
si ce face Dragos in fundul gol prin casa?
ca pot eu sa va povestesc ce facu Radu. Am venit de afara, si avea pampersul foarte plin, am observat doar cand l-am schimbat de haine, si nu ma pregatisem cu altul curat... (asta se intampla saptamana trecuta).
Asa ca am lasat copilul in body si cucu gol si m-am dus pana pe hol sa iau pampers, a durat cam 30 sec poate mai putin pana m-am intors.
Ce am gasit la intoarcere.... Radu urcat in picioare pe scaunul de papa al lui Teo, sarea si facea semne cu o mana, cu cealalta se tragea de cuc si striga PU-AAAA Pu-AAAAA... cand sa-l iau de acolo am observat si restul: body ud pana la jumatate (partea din fata, descheiata, cum atarnase ea) si in rest pipi peste tot, pe jos, pe scaun, pe perete...
Ori am imbatranit eu ori se misca asta cu viteza luminii, ca nu-mi dau seama cum a reusit...
Evident socrul care sedea pe canapea nu a observat nimic... dar nici macar Teo n-a observat asa ca...
Anyway nu mai am curajul sa-l las pe Rad in fundul gol prin casa ca n-am chef de sters engros.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
claudinna spune:
sa vedeti ce ni s-a intamplata seara:
Razvan ma striga si se tragea de pampers, imi arata ceva acolo...cand l-am desfacut (pampersul era destul de plin...ne si jucasem, se mishcase mult)..si in partea stanga, langa outz avea si are inca o zona inrosita...m-am speriat ff tare! am tremurat toata seara...
nu pare sa-l doara, nu mi-a mai aratat ca il deranjeaza
i-am dat cu niste crema de galbenele, din aia pt opareala...nu stiu ce ar putea fi. singura explicatie pe care o vad ar fi ca s-a frecat de pampersul umflat...
l-am lasat aseara cam 2 ore fara pampers si a facut de 2 ori la olita pishu (l-am pus eu la interval de o ora)
ma gandesc ca sunt deja mici pampersii astia chilotel...o sa ii iau un nr mai mare
aveti idee ce altceva ar putea fi? muscatura de ceva...greu de crezut, ca e si un loc greu accesibil si nici nu prea ar avea ce acum iarna...
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)