Bobocei de sept-oct 2008 (249)
Raspunsuri - Pagina 11
babytza spune:
Radu pishaciosu
Lala ce tare Alice cu intratul in casa incaltat Iar Anna cu tzitzileala de dimineata m-a terminat
Lavinia daca a fost tare grea , sa imi spui sa iti mai dau niste cafea
Babytza si puiiValentina David
lala77 spune:
Claudinna, cred ca s-a iritat de cat s-a frecat scutecul. Trece pana la urma, nu-ti face griji. Sa stii ca ei pot sa spuna ca-i doare ceva. Alice cand avea cam un an si cateva luni plangea si daca o intrebam unde doare, arata cu mana capul, gatul,etc. Si Anna imi arata pe unde ii mai trage sora-sa cate una.
Babytza,
Gaia, nu te supara, dar eu nu mai pot de ras.Imi si imaginez totul ud si pe dumnealui victorios in varful mesei.
Of, ce haiosi sunt!
bitza2008 spune:
Alina Multa fericire iti doresc!!
La noi e un ger de crapa pietrele -25 grade iar stam in barlog.
babytza spune:
Claudina posibil sa fie de la pampers, sa ii dai cu crema acolo. Daca nu ii trece pana maine, sa mergeti la dr sa nu fie altceva ca e sensibil locul acolo.
Si David imi arata unde doare, ca i-am tot repetat eu cand il vedeam ca se mai loveste sa vina la mami sa pupe mami buba. Iar acum il intreb unde e buba sa pupe mami si el imi intinde manuta sau arata cu mana unde s-a lovit
Babytza si puiiValentina David
claudinna spune:
da, maine mergem la dr...aseara si de asta eram disperata...ca fiind sambata seara nu aveam unde merge decat la urgente...
dar am vazut ca afce pishu si nu imi mai arata ca-l deranjeaza dupa ce l-am schimbat...s-a mai estompat nitel, dar maine oricum il duc sa-l vada dr
multuemsc frumos
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
lala77 spune:
Cam ASTA a mai ramas din cortul nostru.
Si cam ASA arata unii cand vin de afara.
Alice are o boala sa stearga geamurile si cam de doua ori pe zi (minim) le executa. Anna trage si ea cate un scaun si tot incearca sa ajute, doar doar o baga-o si pe ea in seama. Si in general Anna pe unde o gasesti prin casa trage dupa ea un scaunel-mai are omul nevoie sa se catere, deh.
Cam ASA
Restul de poze AICI
gaia.nevia spune:
Lala, cate grade sunt la tine mai spre covorul ala mitos asa, de stau fetele in tricou?
Mie mi-e un frig cand ma asez pe jos la ei in camera de ma bucur in fiecare zi ca nu-s fete. Oricum, ii tin in treninguri, peste body.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
tzitziri spune:
Doamna mami de Alexa si Cipri.Multa sanatate si tot ce iti doresti tu sa devina realitate!
Hai ca e o zi asa de frumosa afara (cel putin vazut din casa de la caldura) ca ti-ai 'ales' bine ziua
Laura, si eu tot cu migrena m-am trezit de dimi.Dar am cerut invoire de la baietii mei si am mai bagat vreo doua ore de somn si mi-a mai trecut...era si in interesul lor ca altfel eram leguma toata ziua.
sa treaca repede..ca stiu cum e
Subscriu si eu la ce zice Ada despre machiaj.Cu singura exceptie ca eu chiar ma mai machiez sa zicem de 'ocazii'.Si am avut perioade in existenta mea cand ma machiam aproape zilnic.Desi depinde clar de dispozitie.Adica am avut o colega de facultate pe care nu o puteam deloc intelege.Indiferent de dispozitie, de stres, daca avea sau nu examene, se trezea la 6 dimineata sa aiba timp 3 sferturi de ora in fata oglinzii ca sa se machieze.Eu nu pot frate daca am morcovu' sa stau sa ma bibilesc.Adica nu am dispozitia necesara.Dar depinde evident si de firea fiecareia
Ada, eu una recunosc ca am mare noroc la serviciu ca nu comenteaza nimeni prezenta mea fizica ci doar strict de fac.Vorbesc aiic mai ales de seful direct care ma evalueaza.Recunosc ca sunt o prezenta total 'normala', nu am nici macar decat foarte rar tinuta business (profit de faptul ca nu am legatura directa cu clientii).Acum de cand am nascut nu ma mai incape aproape nici o camasa de dinainte de alaptat si nici nu intentionez sa imi reimprospatez garderoba doar pentru dimensiunile de acum ale sanilor, asa ca o sa ma suporte asa...Dar din fericire nu mi-a comentat nimeni nimic pana acum.
Ange, smotru duminica?Dar dumneavoastra cand va mai odihniti?
Claudinna, poate o fi stat pampersul mai ciudat...noua pentru iritatii de genul asta ni s-a recomandat o crema de la Mustella.Adica daca e doar inrosita zona si nu umflatura si mai ales daca pare ca trece eu nu mi-as face griji
Bine ca spuneti acum de demachiant pe baza de apa cand mi-am cumparat recent ditamai sticla de ala crema (mai aveam o sticla plina dar expirase - ca sa va dati seama cat ma machiez eu...)
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
nikolici spune:
hello,
cum functioneaza la voi operatiunea olitza?
Noi o zi facem in , o zi facem exact pe langa.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
azi am si eu dreptul la calculator, nu comenteaza nik fii'mea, se joaca monopoly cu ta'su
Laura, Lala, Gabi, Oana multumesc din suflet pt urari.
Lala, ne termini cu povestirile tale sunt mortale printesele tale.
Oana, daaa f insorita zi si nici macar nu am scos nasul la ger. ma pastrez pt diseara, mergem sa-mi aleg cadou. soata nu se baga decit la flori, restul aleg eu
Ada, la fel am patit si eu cu Cipri intr-o seara inainte sa-l bage ta'su la . pe parchet covor, comoda tv:)))