Bobocei de sept-oct 2008 (249)
Raspunsuri - Pagina 12
anamona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Anamona, ma bucur ca stai bine, dar cine a spus ca ar fi vreo legatura intre trezirile nocturne si deficitul de Ca/Fe? Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile." |
asa s-a vehiculat pe aici, nu mai tin minte cine a zis, dar era referitor la gemeneii scumpi ai Luminitei
sa inteleg ca nu e nici o legatura?
lala77 spune:
Gaia, la noi sunt cam 22 grade peste tot prin casa ca avem termostat pe fiecare calorifer. De obicei nu stau in maieu, evident. Eu stau in tricou cu maneca scurta, dar lor le pun tricou cu maneca lunga si ceva pantaloni. Dar le las sa stea pe jos ca nu-i bai,e cald destul. Poate esti tu mai friguroasa.
Nikolici, cred ca trebuie s-o lasi in ritmul ei. Eu cred ca o las asa pana la vara ca sa nu stau cu grija ca e uda. Apoi trec la lucruri serioase. E normal la inceput sa nu ia lucrurile prea in serios. Dar e bine ca prinde ideea ca olita e pt pipi/kk si nu ca sa ti-o pui in cap, cum mai cred unii (la Alice mi-a luat mult timp pana sa o fac sa inteleaga care e rostul olitei).
Soacra-mea are o vorba :"nu s-a maritat nimeni cu scutec".
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna anamona, ma bucur ca stai bine la capitolul analize!! nu ne spui si noua ce cuvinte zice frumoasa Thea??? |
pai zice haide, hopa, aoleu
azi e dimineata am strigata, i-ar ea mi-a raspuns : "da mai" ---asta e de la ta- su care o invata toate prostiile (sa strige la vecini de ex la o vecina o invata sa strige baboo - bine ca deocamdata nu repeta asta )
stie cum face:
magarusul: i-ha i- ha - dar nu pronunta H
caprita: face din gat ee-ee-ee
iepurasul cand miroase morcovul: adulmeca/trage aer cu nasucul si isi misca fatuca in jurul unui morcov imaginar
la brad face brrrm din buze si ne arata cu degetul in sus - adica sa o ducem sus unde stie ca a fost depozitat bradul - a plans rau cand l-am desfacut
nikolici spune:
La multi ani Alinutza!!!Tot ce este mai bun iti doresc!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
referitor la agitatia copiilor in timpul noptii, eu am scris
ideea este ca daca copilul are somnul agitat si nu se odihneste, mai ales daca starea asta apare la un moment dat, ceva il deranjeaza. Lumi se plangea atunci ca Hunii sunt agitati noapte
noi am patit-o si analizele au demonstrat ca avea giardia, apoi am mers la alt dr si ne-a descris exact cum se invarte Razvan in pat noaptea. el ne-a zis ca e nevoie de niste analize de crestere,sa vedem care este problema.
pana la urma avea lipsa de calciu si de fier, insa agitatia nocturna a incetat dupa ce am tratat giardia.
azi am terminat si cura de Osteocare, sapt asta mergem iar la control sa vedem ce facem cu fierul
anamona sa vezi cand o striga dupa tantia aia
eu l-am invatat pe Razva sa spuna ce face tata la baie: pi-pi
si cand vine cienva il intreb pe Razvan si Razvan spune
sunt haiosi tare acum
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nushulica spune:
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ALINA!
claudina daca roseala aia e ca si cum ar fi iritat e de la pampers clar,si david face asa cand ii schimb pampersu mai rar,dar ii trece pana la celelalt schimbat de pampers daca dau cu galbenele
despre machiaj... eu ma machiam zilnic inainte de david dar nu eram fixata cum zice oana ca avea o colega de fac,si nici nu stau cate 45min in fata oglinzii...de cand am ramas gravida mai rarutz,de cand stau acasa deloc(si nici parfum sa nu afectez copilul) doar la iesiri(care oricum sunt fff rare)
azi a fost prima data de cand il avem pe david cand am lasat copilul cu sora mea si am iwesit si noi la un film(am fost la avatar 3d) ...5 ore a durat iesirea cu tot cu drum cu tot cu o masa in oras si cu tot cu un pic de shopping ca doar eram in mall si la un moment dat suna tel si era david "mamiiii maiiii aiiiii" il invata sormea sa zica mami hai acasaofff mititelul nu mi-a mai trebuit nimic si am plecat teava la sormea bineinteles ca era calare pe geam copilul si cum ne-a vazut a inceput sa rada si sa topaie de bucurie,in masina mi-a adormit in brate si acum doarme cu tac-su
ada da vb ta ce rapid e radu si pisacios
apropo aviz fetelor care stau la casa,ieri david pt prima data mi-a coborat scarile in picioare tinandu-se cu manutele de perete,am ramas mascanu-mi venea sa cred am dat sa fug dupa el dar am zis sa nu=l sperii...cand a ajuns in demisol s-a intors m=-a vazut si a inceput sa imi explice ce a facut f serios"a bdea bdea bdea"
de David
_irina_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici hello, cum functioneaza la voi operatiunea olitza? Noi o zi facem in , o zi facem exact pe langa. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Olita? Pentru Deea este cea mai interesanta palarie din cate a avut pana acum. Am incercat sa o pun pe olita cand o vad ca se screme, dar a inceput sa urle ca din gura de sarpe.
Nocom spune:
Aveti mila de o mamica taaare uituca si dati-mi si mie link catre tabelul cu comanda hylands si site-ul cu produse!!! Stiu ca mi le-ati mai dat dar pur si simplu nu inteleg de ce nu le-am salvat!
Si o intrebare: daca suntem asa putine tura asta, nu o sa ne rupa transportul???
Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)