Bobocei de sept-oct 2008 (249)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ada, da' bine le zici Nocom, schimbasi semnatura! Anamona, gata boieria fara rushi:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

subiecte fierbintI

machiaj
intotdeauna crema de zi, demachiant si crema de noapte,
dmai folosesc si crema de ochi atunci pentru ca uit sa o cumpar :)

in ceea ce priveste machiajul propriu-zis imi place sa fiu cat mai naturala, nu mi se pare ca o tona de cosmetice pe fata ma face mai frumoasa si nici ca lipsa machiajului te face sa pari neingrijita, de aceea vara nu folosesc decat eventual un ruj deschis iar in sezonul rece mai dau un pic cu fard de obraz pentru putina culoare.

Urasc fondul de ten - mi se pare ca imi usuca pielea si ma rideaza si mai urasc si rimelul pentru ca se da jos greu rau....

parfum - de cand am nascut nu am mai folosit din aceleasi motive expuse de Ramona, inainte nu ieseam din casa neparfumata.....chiar ma gandeam zilele astea cand ar fi cazul sa incep din nou sa ma parfumez

la capitolul ingrijire as mai puncta ceva: mai important decat machiajul mie mi se pare felul in care iti sta parul: un par aranjat face cat 10 machiaje.

descaltat
de cand a inceput Thea sa mearga de-a busilea, toata lumea se descalta ca vor ca nu vor
inainte nu se descalta nimenea, dar orice invat are si dezvat, cel mia greu a fost sa ne dezvatam noi sa patrulam incaltati prin casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

hello!
suntem si noi pe aici va citesc la greu din urma ,,,,
ca nu am intrat cateva ore si ati scris la greu

Am vrea sa raspund si eu la subiectele ce s-au discutat :
machiaj:..nu ies nicodata nemachiata din casa(exceptie cand ies in cartier la o paine sau cumparaturi mici)..ma fardez subtil dar este fard. Sincera sa fiu de cand sunt acasa cu bebel m-am mai puturosit dar cand eram la munca duminica dupa baie aveam program de cosmetica,,,pensat,manichiura,eplitat peste tot,masca,crema, tot,,,trebuia luni sa fiu brici,,,asa imi place,Cand sunt machiata ma simt mai bine,,,ma simt femeie
Cu descaltatul..la noi oricine a venit s-a descaltat...altfel cred ca m-as supara,,,am niste fini care vin rar si sunt imbracati ff elegant si niciodata nu se descalta si eu mor de nervi
Carnita - noi papam in fiecare zi la pranz si cateodata si dimineata putin,,,
kllemi:sanatate multa micutei,,sa se faca bine rapid
lala77:hai ca m-au inveselit postarile tale ca intrasem in butoiul cu melancolie,,,si vremea asta e de vina ca nu prea am iesit din casa,,,A iesit tati la sanius cu Andrei.
Sanatate la toti boboceii bolnaviori.
va pup pe toate!

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

subiecte fierbintI

la capitolul ingrijire as mai puncta ceva: mai important decat machiajul mie mi se pare felul in care iti sta parul: un par aranjat face cat 10 machiaje.

subscriu aici,,,mai vezi cate-o tipa boita toata si cu parul gras,,,cah

ici micutei thea

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

p-aci la ceas de seara

vad ca vorbiti de carne, Crina nu se omoara cu, carnea..... mai mult prefera oua sau legume, pestele si ficatul nu-s printre preferatele ei, mai mult prefera cartofii

Cristina nasol cu eruptia in valuri, ce masinuta frumoasa

Lala felicitari pt masina, pana la urma cum a ramas cu crema

Ada eu aveam zile cand nu ma machiam deloc...altele cand nu ieseam nemachiata...acum nu mai imi arde

Kllemi si Crina mai face uneori asa...ca asta seara de exemplu

Sabinel multa sanatate Amaliei

Anamona ai mare dreptate cu parul ici

noi suntem bine, numai ca azi a fost zi de smotru...spalat, curat, mancare...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

piolica, multa sanatate elsei si sa scapati repede de bubite.

ada, ufff ce ar fi fost la gura mea sa imi zica un sef asa ceva.....

intre timp am mai vazut fetite mari frumoase: Elena de iepurila si Sofia de joy

Mergi la inceput

apropo de trezirile nocturne si lipsa calciului si a fierului, m-am gandit ca avand in vedere alaptatul, in primul rand ar trebui sa fac eu niste analize

ei bine, analizele au iesit neasteptat de bine....asa ca sunt ferm convinsa ca la thea lucrurile stau si mai bine si nu am motive de ma ingrijora, mai ales ca ii dau si supliment de fier....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

angeooooffff....imi pare rau.... dar pe tine nu te sperie astfel de iesiri???......eu incep sa imi fac tot felul de ganduri negre ....stiu ca probabil nu ar trebui, dar asa sunt eu mai panicoasa

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Aranjand cartile in noua mea biblioteca ( ), am descoperit o carticica care mi-a placut tare mult: "Pobby si Dingan" de Ben Rice. Ati citit-o? V-o recomand. E o carte care se citeste intr-o dupa-amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Catelusul aiurel este inca la terapie intensiva...ufff, nu avem bani pt. un bloc operatoriu mai bun

joy ti-am vazut motata frumoasa si azi am hotarat sa-i fac si eu K 2 coditze, numai ca am uitat pe drum ca vroiam.

kllemi cand mie imi plange fata fara motiv atat de mult, o dezbrac sa vad dc are ceva pe piele, fie si un fir de par.Bine ca ai descoperit la timp.Pup

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput