Bobocei de sept-oct 2008 (249)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Nocom, nici eu nu fumez, nu beau cafea si nici un fel de alcool (exceptand o gura de sampanie de Revelion ca 'asa se face')- dintotdeauna am fost asa, nu doar de cand e David.Dar e o vroba ca suma viciilor e constanta..deci cred ca ascundem noi altceva

NU RECUNOSC NIMIC!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Buna seara!

Ce vreme!Of, iar ne-am blocat! Dar macar am masina!

Dya, tu spuneai de aerosoli in somn, parca. Si sta? E beton daca sta.Si ii aci cu aparat normal? Stiu ca mai e un tip de aparat special de folosit cand doarme odorul si ala e silentios, poate fi inclinat.
Nici Annei nu-i place la aerosoli; ea zice "da" din principiu insa cand vede cu ce-a fost de acord...Pana la urma sta, dar se vede ca nu-i convine.

Joy, am vazut poze frumoase!

Babymom, canneloni!Mor dupa ei, dar sunt tot la regim si paste si bechamel...nici in visele mele.

Fug ca domnisoarele se servesc cu crema (a ramas de la tort si am pus-o in frigider ca papa tati cu biscuiti) singure. Merg cat pot sa mai salvez ceva si nu trebuie sa bag inca toata casa in clor sase curete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Fetelor, eu v-am zis de machiaj, ca nu ma machiez dar fac asta din totdeauna. Adica n-o fac

Nu o consider delasare, pentru ca pur si simplu nu consider ca machiajul ma face sa ma simt mai bine sau mai altfel.

Pielea mea se simte bine cu crema simpla pe care o folosesc (si pe care am gasit-o foarte greu pentru ca mereu faceam acnee de la orice crema) nu e uscata, si cel mai important nu am cosuri, si nici riduri, chiar asa la varsta mea, etc.
As simti ca fac ceva de bine pentru frumusetea mea daca as reusi sa ajung la cosmetica mai des, daca as reusi sa slabesc si sa ma tin de exercitiile de stretching.
Dar niste culori, niste pasta, niste prafuri... nu ma fac pe mine mai femeie decat sunt. no offence.

Cred ca voi fi o mama cool daca voi fi o femeie sanatoasa, in forma, gata de activitati navalnice cu baietii mei, destupata la cap si peste urmatorii 15 ani. Si daca vom reusi sa comunicam cu adevarat, baietii mei cu mine, voi fi o mama cool si peste 35-40 de ani, daca voi mai trai.

edit: si as vrea sa mai adaug o chestie, care pe mine m-a marcat rau de tot. O fosta sefa de-a mea mi-a spus intr-o sedinta din alea one-to-one de evaluare a activitatii ca ea nu prea e multumita de mine.
Zic, ok, na, se mai intampla, si am rugat-o sa imi dea exemple cat mai la obiect, ca sa ma ajute sa rezolv problema cat mai prompt.
Si ce credeti ca imi zice ea, frate. O tot dadea din colt in colt, ca nu stie acuma exact, ca n-are exemple, ca ma rog, nu e multumita de cum apar eu in public ??!!!??!!?!!?!?
Ok, ma gandesc eu, clar s-a plans careva de mine, iar ma iau astia ca sunt prea agresiva, sau repezita, sau mai stiu eu ce...
Si ea imi zice: daca ai pune si tu putin ruj pe buze, un machiaj, un rimel, si daca ti-ai pensa nitel sprancenele... ai avea si tu mai multa prestanta!!!!!! ooooookeeei!!!! Ruj rosu pentru zile negre, sau ce puii mei era in creierii ei?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele sunt foarte suparata, ca nu stiu ce are copilul meu, dupa ce sa trezit la 10 dim, nu a vrut sa doarma la prinz, in schimb a urlat asa din senin....ne-am jucat si la un moment dat am vrut sa o bag la nani.....sa pus pe un plins , de mai potoleste-o daca mai poti.......a adormit in sfarsit la 6.30 si la 7 sa trezit,cum??..... a-ti ghicit...tot in plins....am stat un pic linga ea sa se linisteasca si am observat ca are usoare zvancuri(clar o deranjeaza ceva)....o fi de la dinti sau o deranja-o burtica???......oooffff, ca sunt cam speriata un pic ca nu stiu ce se intampla si asta ma enerveaza cel mai rau

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Kllemi, imi pare tare rau ca micutza are un disconfort. Stiu cat este de dureros sa vezi ca are ceva si sa nu sti ce are sau ce sa-i faci... sper sa-i treaca repede indiferent ce-ar avea!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

seara buna! nici nu stiu cu ce sa incep. ne-am trezit marti seara cu amalia mucioasa, miercuri au debutat in forta, joi eram noi cu gaturile in pioneze. azi e mult mai bine, amalia mai are cativa muci, nu mai face scandal la aspirat, domnul deie sanatate aluia de-a inventat batista bebelusului. i-au spart doi canini si inca 2 stau sa strapunga gingia, eu sunt pe alta planeta de-o bucata de timp, da mi-oi reveni vreodata. va salutam calduros si sper ca sunteti bine sanatosi cu totii.

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Noi murim de ras aici cu www.telegraph.co.uk/expat/4197177/Where-draughts-are-truly-dangerous.html" target="_blank">ASTA

Kllemi, Sabinel, sanatate la pitici.Sa treaca repede!

Kllemi, asa am patit eu Alice cand era mica si m-\am plimbat cu ea prin casa o noapte intreaga.Pana mi-a venit ideea sa-i dau Debridat.Se balonase mititica si avea crampe. Mie mi se paruse ca avea burtica tare si umflata.

Mergi la inceput

Sabinel sanatate multa Amaliei, dar si voua!!!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

desi sunt in urma cu vreo 3 capitole, intru sa va salut si sa va spun ca suntem bine si ca ne-am gandit la voi:)

Thea a invatat noi cuvinte, inventeaza noi jocuri, prinde repede orice maimutareala de a noastra

iar eu sunt invadata de rusnaci ....ca prea imi faceam griji ca ramasesem ultima pe aici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lala multumesc, dar cred ca am descoperit cauza problemei....cred, doar.....i-am dat azi pe piept si spate cu pulmex baby, doar ca sa nu ii mai bag picaturi in nas(sa o ajut sa respire mai bine)....si acum cand am facut baie, am observat pe spatele ei o iritatie, de fapt tot spatele plin de bubite (ea avand o piele foarte sensibila).....acum nelamurirea mea mare este: de ce nu ia aparut si pe piept????......si ma gandesc ca din cauza asta a facut atat de urat mai devreme, probabil o ustura sau fiind foarte mentolata ii era prea rece pe spate....zic si eu

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput