Bobocei de sept-oct 2008 (249)
Raspunsuri - Pagina 4
300 spune:
nocom
Kllemi mie vibrocil mi se pare chiar ok. Poti folosi si colargol, de la farmacii cu laborator propriu. sanatate!
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
kllemi spune:
ange , multumesc
ramo multumesc.... si mie mi se pare ok vibrocil-ul dar din cate stiu eu nu pot sa ii administrez decat de 2 sau 3 ori maxim pe zi, iar eu sunt interesata sa fie unul la fel ca si vibrocil-ul (adica sa desfunde bine),dar care sa ii pot turna toata ziua
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
kllemi va doresc o nopate usoara , fara prea muti muci
Eu ma duc la nani , o noapte linistita fara prea multe treziri
Babytza si puiiValentina David
elly_16 spune:
Apropo de faza cu descaltatul, toti cei care vin in vizita la mine se descalta, fara sa fiu nevoita sa le atrag atentia. Si eu la randul meu ma descalt cand merg in casa altcuiva, cu exceptia petrecerilor, cand consider ca tinuta mea nu se pupa neam cu o pereche de papuci de plus, in cazul in care observam ca descaltarea era obligatorie fie veneam cu pantofi "la pachet", fie ceream voie sa merg la baie sa-mi curat pantofii.
Iar subiectul cu machiatul e unul din preferatele mele, ma machiez mereu in casa fond de ten + rimel + dermatograf, nici macar nu ies sa cumpar paine nemachiata (voiam sa zic sa duc gunoiul, dar am realizat ca asta nu intra in atributiile mele), chiar imi fac placere cele cateva minute petrecute pt. fardat, bineinteles mereu cu Bianca pe langa mine. Cand nu mergea, cu o mana o tineam pe ea in brate si cu cealalta ma machiam... nebunii de-ale mele...
elly_16 spune:
Ma retrag si eu incet la somn
Va urez o noapte linistita si un week-end cat mai placut!
claudinna spune:
neata!!!
am dormit ca valiza-n gara de la 22.30 pana la 7!! dar ieri eram trezita de la 4
???? mai, poate nu va place cafeaua mea
musafiri: nu le zic sa se descalte. de obicei se descalta..ca mai mult din familie am musafiri, iar cand am vreo petrecere, o dau in alta parte a casei decat unde mishuna copilul si asta e...suntem toti incltati...daca am fi pe strada??? ca Razvan se tara prin centru si prin parc asta vara si mergea de-a busilea...si jucariile erau cand pe jos, cand la el in mana si mana cand pe jucarii, cand in gura...
machiaj: dimineata crema hidratanta...cand ies din casa: creion dermatograf sau tus(acum dermatograf), eventual si ruj, daca am la indemana ceva ce pot asorta...daca nu, am doar un baton hidratant pt buze. seara: crema hidratanta, daca nu cumva s-a trezit Razvan si urla...si atunci nu stiu cum sa ies mai repede de sub dus...
as fi vrut sa ma mai dau si pe corp cu niste maglavaisuri, dar nu am atata rabdare!! si am primit de la socrii un aparat din ala de masaj de la Zepter...bine o fi sa te dai cu el! pai cine stie??? tr sa stai relaxat, sa ai timp, sa poti sta si tu lungit undeva macar 15 minute...deja astea sunt vise pt mine!!
si am mai primit si o trusa de unghii. ma gandeam, gata, sa vezi ce manichiura o sa-mi trag...de unde??? e varza de tot trusa aia si toate visele mele s-au spulberat!!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
tzitziri spune:
Neata.
Ciocolata calda si Pepsi pentru cine nu serveste cafea (cred ca sunt printre putinele din aceasta prima categorie) si cafea pentru restul doritoarelor.
Si mie imi place sa ma machiez dar nu imi place neam sa ma demachiez.Asa ca intre cele doua atarna in balanta mai mult partea de demachiat asa ca doar la ocazii speciale ma mai machiez...desi de fiecare data zic ca 'de saptamana viitoare incep sa ma mai aranjez si eu..."
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
alexa si mami spune:
neata! Fetelor io iau di tati, si cafea si cioco si pepsi, multu Clau si Oana. Si pt ca ieri ma plangeam ca Cipri se trezeste devreme, la 8.20, azi s-a trezit la 8 Azi fac tiramisu.
alexa si mami spune:
Oana, eu am luat pt demachiat o spuma care se foloseste ca un sapun. Si am simplificat treaba, 2 in 1. Nu mai curat cu dischete si apoi spal, ci spal doar.