Bobocei de sept-oct 2008 (249)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Maaama, cata cafea, pepsi si cioco avem azi!!!! Multumim fetelor!!!

tzitziri si eu! si eu fac parte din prima categorie. N-am baut niciodata cafea si n-am fumat niciodata!!! Ce fata cuminte a avut mama......

Am dormit si noi tot in pat, nimeni nu s-a cerut la baie, am scapat de data asta!! Si am dormit relativ bine, doar vre-o 2 maraieli fara trezire....

Oare cat o mai ninge?!?!?!? ca deja ramanem inzapeziti in orasul asta minunat!!

We placut alaturi de sotiori si cupchi!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mai, mai ce fata cuminte!
si la noi ninge iar..e frumos, dar pt cine are treaba pe afara...

mi-a bagat babytza ghimpele cu epilarea definitiva si tot caut ceva mai aproape, ca pana ajung eu la Bucuresti...

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza, multumim de cafea, am apucat sa beau de la Claudinna cu nesat pana sa vad ca a facut si Oana...

(he-he, noroc ca tati a plecat deja la gradi cu Teo, si a facut el cafeaua pe care o beau io acum, altfel tot virtual ma trezeam)

Tocmai vroiam sa imbrac pe R si sa mergem pana la Diana sa-mi iau slingul meu redus. Cand am dat cu ochii de zapada. Si cica ar fi insotita de -10... pai io nu scot bebeu pe vremea asta... si masina, sa mai ramanem intepeniti pe vreo straduta.
Nu mai zic ca stau prost cu logistica. DAca sunt singura, nu pot sa-l las pe R in casa si sa ma duc sa dezapezesc/incalzesc masina....
IAr daca ies cu el, il pun in scaun, si el tipa dupa mine cat ma invartesc eu pe acolo, adica tipa in gura mare la -15 cate or fi in masina, mai rau ca afara. Laringita-i gata.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

hello?! s-a blocat forumul? iesirati toate la zapada? vi s-au inzapezit fermele?
E un frig si-o ninsoare afara sa nu gandesti macar a iesi...

Piolica, voi ce faceti?
Lala?

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

'neatza si de la noi la -17 grade...brr si e asa senin afara cum nu a mai fost demuultt...si mai ciripesc si vrabiutele sub geam...nu le-o fi inghetat graiul?...
Subiectul descaltat...cine vine la noi...se descalta....e drept ca de cand il avem pe mark si avand si un spatiu nu foarte generos, nu am dat petreceri, dar musafirii care au venit s-au descaltat fara sa le spun eu....probabil daca nu s-ar fi descaltat nu le-as fi spus nimic DAR m-as fi uitat tot timpul cat ar fi stat in vizita numai la picioarele lor si la urmele de pe parchet/covor pana ar fi inteles aluzia
kllemi - lui Mark i-a mers bine cu colargol si pulmex baby...sanatate puiului!
Babytza - felicitari Tinei si voua celor care o ajutati si o sustinetiDoamne ce sentimente frumoase ne incearca toata viata cu referire la puiii nostri....
fug sa vad ce i-as mai putea face de mancare lui mark...(si el sa refuze si sa manance tot bors...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

Noi am dormit bine , trezirea la 7.15.....
Cum sunt bobceii ?

Aoleu ce e afara si eu tebuie sa duc fata la o petrecere ...brrrr si mai am si cadou de luat ca nu am apucat sa iau inca
Ma duc sa ii fac floricele pe unghiute Si sa o aranjez la par

Revin mai tarziu

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

la noi nu mai ninge, cica n-ar fi nici f frig..
eu bagai la cuptor o mancare de hrisca si mai dereticai prin casa
sta soacra-mea cu Razvan si pot sa mai fac cate ceva
cred ca in jru de ora 13 iesim nitel cu sania prin imprejurimi

e nebunie mare de cand i-a luat tac'so sortatorul ala sfera. s-ar juca numai cu el, dar tr sa fiu si eu de fatza...ma striga: mama, aouuu!!(adica oul!! i s-a parut lui ca seamana cu un ou) si baga la forme acolo si apoi eu sa i-l desfac sa scot fromele...si o tinem asha toata ziua, de am ametit!! acum e soacra-mea la rand
ii place cercul, patratul si hexagonul. steluta, semiluna si triunghiul sa nu le vada, da cu ele cat colo!

piticii tai ce fac, Ada?? ca vad ca ramasaram singure pe baricarde

Mergi la inceput

hai ca mai aparurati
noi avem azi ciorba de cocos si Razvan papa ficatelul si mancarea de hrisca, plus placinta cu mere si dovleac si turta dulce, ca am facut ieri

deci cam asta va manca si Razvan azi

m-a dat pe spate Nocom cu cata carne mananca Daria...Razvan mananca doar la pranz si nu f mult...o bucata dintr-un copan de pui, cam un sfert dintr-un piept...cam 50-100 g carne de vita/peste..

si ma laudai cu soacra-mea...statu pana bagai mancarea la cuptor si o tuli...
vru sa-i dea lui Razvan sa manance o bucata de placinta si Razvan nu vru, ca sa-i dau eu...si ea zisa: ei, daca nu vrei d ela mine eu plec, pa! si Razvan zisa Pa! si-i si facu cu mana....
cazuri de acest gen avem frecvent...
io ramasai masca...ca ea se propusese sa stea cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

Bai, afara nu este asa de frig, mie imi arata -3 gr.... si nici nu bate vantul si ninge ca-n povesti!! Abia astept sa se trezeasca Daria sa iesim!

Maine e ziua bunicului meu, strabunicul Dariei si al lui Matei si azi sunt mare bucatareasa, ii facem o petrecere surpriza... sper sa iasa super!!

claudinna mie 100 de gr mi se pare mult, nu cred ca daria manaca atata/zi.. poate m-am exprimat gresit. Are in ciorba/supa jumatate de pulpa superioara si la felul 2 cam tot atat SAU un snitel SAU 7-8 bucatele de carne de vita. Cred ca se fac vre-o 50 de gr (dar cum spuenam, nu prea ma pricep la aprimarea cantitatii.... )

va pup pe toate!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

asa, se discuta carnea.
Ai mei mananca o data sau de doua ori pe saptamana carne, in restul zilelor ou si legume, ca daca fac sufleu, are oua...
Vreau sa fac niste copanele sa le dau, sa vad daca mananca singuri!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput