Bobocei de sept-oct 2008 (249)
Raspunsuri - Pagina 3
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom nikoliciule pai nu ziceai ca pe 25 e data?!?! Au venit rusii sau te-ai grabit cu testul? Ca e important nene!! Si daca nu e, asta e! mai incepe o luna.... si lucrul la proiect este asa de placut... mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
da, m-am cam grabit cu 2 zile, prea eram in tensiune continua.Facem o pauza acum...am un pitic cu scorpionul, nu vreau aceasta zodie in familie.No offence scorpioancelor.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Babytza, felicitari Tinei! E super ca merge mai departe!
.. si nu, nu esti deloc nebuna. Eu una am renuntat la fondul de ten de multi ani pentru ca imi incarca fata. Machiajul meu e discret: rimel, tus sau dermatograf, o umbra de fard (acum folosesc auriu sau maro) si niste ruj... Tot de cand am nascut am renuntat la parfum pentru ca alaptam si copiii mici sunt sensibili la mirosuri. Si mi s-a terminat parfumul preferat si bun terminat a ramas. Oricum sunt asa lenesa... si intr-adevar nu ma mai plac deloc si mare parte din atitudinea mea negativa se datoreaza lipsei de repsect de sine. Oricum ar fi, ma simt urata si nu reusesc sa ies din chestiaa asta de multe luni si cred ca imi trebuie deja mai mult de machiajul de dimineata sa ma simt mai bine.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
Joy21 spune:
M-am invrednicit si am pus poze noi la semnatura. Daca v-a fost dor de Sofia
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
gaia.nevia spune:
nu ma pot baga la discutii despre machiaj.
dinspre partea asta, mai bine vorbim de masini, motoare, tevi, scule, homeopatie, camioane...
din nefericire trebuie sa ma pensez cam de cate ori ies din casa (e din cauza mea ca 1) mi-am stricat sprancenele cu niste ani in urma, si 2) ies cam rar din casa) si in rest nu mai stiu pe unde mi-e crema hidratanta de muaca de la Avene. nasol, nu?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
Nocom spune:
Joy fff faine pozele!! Si ce s-a grasunit Sofia fata de cum o stiam eu... Si i-a crescut si parul..... Acum seamana mai bine cu tine!! Va cam plimbati, ha?
babytza felicitari Tinei!! Ai o fata de nota 10!!
nikolici pai si atunci de ce zici ca nu esti?!!? Poate esti, dar ti-ai facut testul prea devreme!! ia mai lasa 2-3 zile si vorbim atunci!!!
300 daca arde rau si nu se poate amana venim noi si-ti aducem!! Unde ziceai ca stai?? Aaaa, mi-am adus aminte....NOAPTE BUNA!!!!
Daria azi la culcare a urlat fara motiv vre-o zece minute, abia am reusit s-o conving sa ia biberonul de lapte (pe care apoi l-a devorat), asa ca sper sa avem o noapte linistita si fara urlete... Eu v-am zis ca 2 canini stau sa sparga gingia de cateva zile.... Offf
Ma duc langa puiutza, noapte buna tuturor!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
babytza spune:
Joy e tare scumpa Sofia si imi place cum doarme ea oriunde In parc in carut, in sanie, in brate....cool !!! I-a crescut si parul !!!!! Super, pana la vara ii faci moate
Niko imi pare rau de I
Babytza si puiiValentina David
nikolici spune:
nocom ma trec mii de ganduri in ultima perioada..si nu sunt gravi mai mult ca sigur, am facut testul si e clar cu I...si l-am lasat pe chiuveta si mai merg eu sau barbati-miu la baie ne mai uitam ....si venim bosumflati ca nu s-a schimbat nimic...a naibii liniutza e prinsa acolo, nu-i face loc si lu sora-sa sa iasa la promenada.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
ada "crema de muaca"...s-o fi pitit singura??
ramo cred ca ar merge si niste salata pe linga oualele alea umplute......aaaaa, ce zici?? ca si aia se face repede , acum ramane la aprecierea ta, de care sa fie
Hmmmmm....machiaj, in casa:in fiecrae dimineata dupa ce ma spal pe fata, se aplica crema de zi, fara fond de ten, din cauza copilului care mereu se freaca de fata mea si nu as vrea sa o manjesc si pe ea; cand ies afara, intotdeauna machiaj (cu de toate, fond de ten, fard, creion dermatograf etc.)acum depinde si unde ma duc.....daca ma duc prin imprejurimi merge doar un rimel......evident ,seara dupa dus crema de noapte
babytza felicitari TINEI.....oooofff graba asta, tot timpu' strica treaba, dar tot timpu'...n-am vazut asa ceva ...important este ca merge mai departe
Am si eu o intrebare: ce as mai pute sa ii dau copilului ptr. muci in afara de picaturile cu apa de mare si vibrocil??....dar care sa desfunde foarte bine....am impresia ca solutia cu apa de mare este frectie la picior de lemn ...si nu mai pot de nervi ca ii torn din aia cu kg. si nu are nici un efect....va multumesc
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nikolici spune:
Cu fardatul ce mai m-ati dat gata...eu nu ma respect in asa fel, de fapt cred ca nu ma mai respect deloc...dar nu prea mai sufar asa rau, oricum barbati-miu mi-a zis dupa ce ne-am casatorit ca sunt gata, nu ma mai ia nimeni ca sunt hoasca batrana si sa-mi accept soarta!
Hai bine, ma mai dau si eu cu maclavais cateodata cand cred eu ca ma respect in ziua aia si trebuie sa-mi scot mutra buboasa in lume...
si urasc demachiatul si toate cremele pamantului, mai ales pe fatza.
angelynna82 spune:
Nocom sper sa nu stati pe wc ci in pat la
Babytza felicitari Tinei pentru succes, las ca poate avea si emotii
Ada ma bag si eu la discutia ta...machiaj si alte cele au devenit alient pt mine
Ramo super tare faza cu, comanda online
Joy scumpa foc Sofia
Kllemi poti incerca si ophtamesone simplu (cel cu N are antibiotic)
pitica mea doarme, eu pe FV
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt