Medic alergolog,,unde?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
maminuta spune:
Katalyna,imi pare rau de ce ati patimit.Eu am fost cu fetita mea inainte de Craciun pentru ca ii aparusera pe gamba 2 pete.Si culmea ca D-na Carbune nu mi-a recomandat testele pe piele ,ci din start panelurile pe care le-am facut la Medlife Grivita si au fost gata intr-o saptamina.
Si ce mi-a mai placut la dinsa,faptul ca a consemnat totul intr-o fisa de observatie,ne-a dat toata medicatia gratuit,chestie care la emerita care o vede pe Dari de 4 ani n-am vazut never ever.Si nici nu a vrut sa primeasca bani.
Cauza la noi a fost aditivii alimentari de la crenwustii de pui Meda.
Nu stiu si cu medicii astia.Ti-e si teama sa mai faci o recomandare.
De ex,eu la Dr Stanciu am avut parte de diagnostic complet anapoda.Dari avea rotavirus care s-a rezolvat la IOMC cu o perfuzie de 3 ore,iar Dumnealui ne baga la operatie de apendicita.
Sanatate tuturor!
Nicoleta,mami de Daria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irinush spune:
Eu am fost cu David la dr. Domenico Otilia, clinica Medica Simbol, are cabinetul la Electromagnetica, vis-a vis de Liberty Center. Am fost la ea cu trimitere de la medicul de familie, care mi-a recomandat-o. David avea niste pete pe piele, de cateva luni bune, aratau ca niste escoriatii mai degraba. I-a facut testele de alergie, care i-au iesit ok. In schimb ne-a dat sa ii facem o intreaga serie de analize, printre care si toxoplasma, toxocara, antigen giardia si epstein barr, care se platesc, astea pe langa o gramada de alte analize, care au fost acoperite de casa de asigurari. La epstein barr au iesit valori pozitive destul de mari, astfel ca ea a zis clar ca e vorba de o infectie virala. Momentan e pe tratament cu aerius si zyrtec, ne spalam si ne hidratam cu produse ducray aderma si vineri mergem la control. Dna doctor este fff draguta, sta o gramada de vorba, pune fel de fel de intrebari si am vazut destul de multi copii la ea la cabinet. Daca vreti, va pot da nr de tel.
Sanatate!
katalyna spune:
nicoleta, eu am fot la carbune inainte de sarbatori si ne-a recomandat analiza pt raie, amprenta anala si inca o analiza. ne-am intors cu rezultatele si vroia sa ne trimita acasa si atunci i-am spus sa ii faca testele de alergie de care stiam de la altcineva si m-a intrebat daca i-am dat zyrtec (nu-i dadusem) si abia atunci i-a facut. nu inteleg de ce nu ne-a indrumat sa ii facem panelurile ca alea se fac chiar daca copilului i se administreaza zyrtec mai ales ca nu arata bine deloc si i-am si explicat ca nu e prima data cand ii apar si ii apar numai in anumite imprejurari. i s-au facut 10 teste cutanate la 5 alimente si 5 alergeni respiratori printre care si mucegai si i-a iesit ca nu e alergic, iar la panel i-a iesit ca e alergic.
se pot face teste si la aditivii din mancare? unde? cat costa?
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Ma intereseaza si pe mine asta cu aitivii alimentari, mai ales la cremvurstii Meda mi se pareau cei mai buni, adica singurii la care nu-mi scrasneau dintii si nu faceam afte..
CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
maminuta spune:
Fetelor,la panelurile 2 si 3 Dari a iesit alergica doar la aspirina.
Plecind de la asta,Dr Iacomi de la Medlife care ne-a citit rezultatele,ne-a pus sa facem urmatorul experiment:
timp de o saptamina am reluat meniul saptaminii anterioare cind ii aparusera petele.Nici nu era greu,ca dari are felurile ei de mincare favorite pe care le rotim si le combinam.
Bun,toate bune si frumoase pina cind i-am dat crenwustelul joi.La nici un ceas dupa ce l-a papat,aceleasi pete.Am sunat-o pe D-na Dr si asa am dedus ca erau crenwustii aia.Daria nu minca decit de doua ori pe luna cite unul-doi.Acum i-am scos si din decembrie pina acum a papat normal,am exclus orice mezel si crenwusti si nu mai are nimic.
Deci nu am facut un test anume la aditivi.
Spuneti NU produselor de carne prelucrate industrial pentru voi si pentru familiile voastre!
E clar ca mincam numai porcarii.
Intrebarea e aia nu,aia nu,ce naiba sa dai copilului si sa fie "safe" asta-i intrebarea.
Nicoleta ,mami de Daria
katalyna spune:
nicoleta, ce varsta are fetita ta? dupa ce ai descoperit tu ca e de la crenvursti ati mai facut si alte analize?
eu am scos mezelurile din alimentatia tuturor din casa de vreo jumatate de an. am auzit eu cum sunt facute si mai bine lipsa
hai sa va spun cum sunt facute mezelurile
crenvurstii sunt facuti din capatani, gheare, oasele care raman dupa ce dezoseaza pieptul de pui care se vinde dezosat, apoi pun mult amidon ca sa se umfle si alte multe e-uri si coloranti din plin.
salamurile si carnatii din multa grasime si putina carne si la fel multe e-uri sa dea bine
bucatile intregi, adica muschiulet afumat kaizer
si altele sunt facute astfel: exista o seringa cu un ac care se introduce in bucata de carne si in acea seringa sunt niste aditivi nenorociti si multa apa ca sa atarne bine la cantar. dupa ce se introduce acest lichid in ele, se dau bine prin boia si alte mirodenii si se tin 48 de ore la rece. poate ati remarcat si voi ca atunci cand tai felia de muschiulet se vede curcubeul, dar mai bine il vedem pe cer decat acolo
asta o stiu de la o tipa, deci e sigura si daca mai cautati si voi pe goagal vb lui mearean care este, o sa vedeti ca chiar asa se fac toate porcariile care arata atat de bine in vitrinele din magazine.
eu le dau sa manance: almette, branza simpla, cascaval, iaurturi simple, lapte cu cereale, oua fierte, unt. le fac snitele din piept de pui si mancare gatita zilnic (nu spun ca voi nu le dati, doar am enumerat ce le dau eu) lui david ii pun almette sau cascaval pe paine si apoi o jumatate de ardei gras, de preferinta rosu
si ii place foarte mult.
cand am fost cu david la alergolog la gomoiu ne-a dat trimitere si la dermatolog ca sa ne prescrie o crema ca era prea bubos si dr de acolo, o femeie de nota 20, dar nu mai retin cum se numea, m-a intrebat pe un ton foarte frumos si chiar si-a cerut scuze ca ma intreaba ce ii dau sa manance ca sa elimine orice suspiciune si cand i-am spus ca sunt foarte stricta cu alimentatia, ca nu i-am dat carne de porc pana la 3 ani si ca nu primeste mezeluri, parjeli foarte rar si mc-uri de maxim 3 ori pe an cand mergem la ziua unui copil, s-a uitat cu admiratie la mine si a spus ca e clar ca nu alimentatia este de vina. atunci nu stiam la ce este alergic.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
maminuta spune:
Kata,Dari are 4 ani.Dupa panelurile din dec,acum in ianuarie i-am facut un set de analize de singe de rutina si ne-a pus si IgE care i-a iesit bine,plus analize de scaun ,urocultura,etc.
Toate au iesit f bine.
Dr de la Medlife a tras concluzia ca au fost crenwustii din compararea cu alte cazuri.Cik in saptamina aia mai fusesera 3 copii cu manifestari ca ale Dariei.La noi au fost 2 pete care nu o mincau,nu erau bube.Evident ca pina am facut analizele am fost extrem de ingrijorata,citisem de trombocitopenie si alte minuni.
Sincer,sper sa fi avut dreptate Dr si asta sa fi fost cauza.Faza e ca decind nu a mai papat crenwusti nu i-au mai aparut.
Oricum,a fost momentul cind am hotarit sa fiu foarte ferma la CE PAPADari.Cu aditivii astia nu e de gluma.Si am convingerea ca reusesc doar explicindu-i clar.
Va mai calca ea strimb,dar macar am convingerea ca eu personal nu-i mai dau porcarii.
Ps Scuze Alina ca am divagat putin de la subiect.
Nicoleta,mami de Daria
katalyna spune:
nicoleta si david intelege si tin minte ca am fost o data in car4 si erau unii cu niste mezeluri taiate pe o masa, le promovau si david m-a intrebat daca poate sa ia si l-am lasat si manca asa cu o pofta de ziceai ca cine stie ce mananca si m-a intrebat daca luam si pentru acasa, dar nu am luat.
ma mai intreaba in magazine daca poate sa ia un anumit produs si eu zic nu si el spune: nu e sanatos? iar lumea zambeste.
si eu am zis ca nu ii pot feri de toate relele alimentare, dar macar cat pot sa fac pentru ei fac. de ceva timp am inceput sa fac paine in casa ca si painea contine aditivi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alizee/Alizee.jpg)
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maminuta iar Dumnealui ne baga la operatie de apendicita. |
Aoleuuu !!!
![](bang.gif)
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alizee/Alizee.jpg)
Alizee spune:
Si fii-mea e alergica, dar la aditivii alimentari. Voi merge cu ea la Gomoiu. De-abia atunci, voi afla cu exactitate la ce mai este alergica.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.