Medic alergolog,,unde?
Raspunsuri - Pagina 3
katalyna spune:
nicoleta acum am vazut ce spui de dr stanciu. eu nu imi dau seama de ce v-a recoamndat op de apendicita ca nu prea are aceleasi simptome cu rotavirusul.
poate ti-a spus sa mergi al un chirurg ca fetita avea dureri de burta. asa am patit noi si medicul de fam ne-a trimis la chirurg care initial nu a vrut sa-l opereze ca avea 5 ani si sa nu fie altceva, dar pana la urma tot acolo am ajuns si bine am facut ca nu am mai stat.
mai depinde si ce simptome acuza copilul si de mama cum explica, chiar nu am auzit sa dr stanciu sa puna un diagnostic diferit, cel putin nu in halul asta cand sunt 2 chestii toatl diferite.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
maminuta spune:
Kata,nu i-am dat mari explicatii atunci ca Dari avea doar 2 ani .Cind m-am dus la D-lui avea scaune moi si urit mirositoare ,febra si stare generala proasta.Si recomandarea a fost:mergeti de urgenta la Budimex.Trebuie operata de apendicita.
Eu nu blamez profesionalismul Dr Stanciu.Numai ca am avut de doua ori ghinionul sa nu fie ok diagnosticul D-lui in cazul nostru,motiv pentru care am ramas fidela IOMC-ului la urgente de spital,la Dr Bar sau Dr Craiu-super medici din punctul meu de vedere.
La chestii usoare,cind am eu suspiciuni sau chef s-o vada un medic,mergem la Dr Silvia Clonda in Dorobanti.
Nicoleta,mami de Daria
bertha spune:
Katalina, medicul dermatolog se numea cumva Badut Nicoleta? Am fost si noi la dansa, mi-a lasat o impresie f buna.
Dna dr Lucia Carbune ne-a fost recomandata ca fiind singurul medic alergolog pt copii din Bucuresti. Si dansa mi-a lasat o impresie f buna ca om, f atenta la tot ce am povestit, explicatii detaliate. I-a facut Ioanei teste cutanate la lapte, albus si galbenus. Toate au iesit usor pozitive. Analiza panel 3 facuta anterior a demonstrat alergia la albus si lapte, la galbenus nu. Testele cutanate nu-s considerate relevante, mai ales la copii mici. Din cate am citit, se poate test cutanat negativ si de sange pozitiv si invers.
Din pacate, laptele recomandat de dna dr Carbune pt Ioana nu a fost tolerat de ea, a vomitat urat de tot si mi-a taiat pt mult imp elanul de a mai face incercari cu lactate. Asta nu ma face insa sa-i subestimez meritele profesionale. E posibil sa recomanzi de 10 ori un tratament si sa functioneze perfect si a 11-a oara sa dea gres, pt ca organismele reactioneaza diferit.
Cum mai stati cu manifestarile alergice?
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
katalyna spune:
bertha, noi am fost la dr lucia carbune si dupa ce i-am facut analizele pe care mi le-a cerut vroia sa ma trimita acasa ca i-au iesit bine, atunci am rugat-o eu sa-i faca testele cutanate si m-a intrebat daca a luat zyrtec, i-am zis ca nu si i-a facut si au iesit bine, analizele de snage i-au iesit nu foarte bine, o usoara anemie, dar saracutul de la alergie se si deranja la burta si chiar slabise, nici nu prea manca. mi-a zis ca NU e alergic la nimic si sa merg acasa, sau poate la ditivi, dar nu s-a sinchisit sa incerce sa ma ajute sa aflu si mi-a zis sa merg acasa sa-i dau copilului sa manance ca e anemic asa am si facut, i-am mai dat si din alimentele interzise ca nici oua nu-i mai dadeam, mai nimic in afara de mancare gatita, unt, cereale cat mai simple, almette si cascaval. dupa cateva zile a inceput sa faca iar moale si i-au iesit iar bube. ne-am intors la dr stanciu si mi-a zis ca e parerea ei ca nu e alergic si sa-i fac panelurile si dupaia vb, asa ca i-au iesit 3 alergii, mucegai si 2 ciuperci. acum facem tratament cu singulair, colostru cu probiotice si protectis tablete.
a inceput sa nu mai faca asa moale, cel putin nu tot timpul si sa se si schimbe kk la culoare ca era aproape bej (scuze de explicatie) insa i-au mai iesit de cateva ori cateva bube.
am dat pe toti peretii cu solutie anti mucegai, am zugravit in toata casa, am scos covoarele din casa si speram sa fie totul bine ca altfel mor de inima
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
Anka74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalyna ... am dat pe toti peretii cu solutie anti mucegai, am zugravit in toata casa, am scos covoarele din casa si speram sa fie totul bine ca altfel mor de inima.. |
Cu ce solutie antimucegai ai dat?
Noi avem trimitere la dl Cernatescu si la alergolog la Gomoiu pt teste, eu cam banui mucegaiul din baie...si zau ca as vrea sa scap de el! Mersi mult de tot!
katalyna spune:
anka, nu am vazut mesajul tau mai devreme. nu mai stiu ce solutie era, dar daca mai esti interesata am sa intreb, stiu doar ca era o sticla mov cu pulverizator.
noi am facut tratamentul cu singulair si vreau sa spun ca am fost cu copilul peste tot vara asta si nu i-a mai aparut nici macar o bubitza, sunt tare bucuroasa ca am scapat