Medic alergolog,,unde?
![](images/user_woman.png)
Unde pot sa duci in Bucuresti un copil de aproape 4 ani sa faca teste pentru eventualele alergii?
Multumesc!
Raspunsuri
alinusha06 spune:
poti mereg la colentina prof dr iamandescu (dar se platesc toate testele),mai poti mereg la spitalul malaxa parca,este special de alergologie si cu trimitere de la medicul de fam le poti face gratuit ,la policlinica 10, la spital la cfr 2 se pot face iarasi gratuit ,in general la toate spitalele mai toate au sectii de alergologie ,eu care umblu prin acest domeniu de 25 ani .
sanatate va doresc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
maminuta spune:
O recomand pe Doamna Lucia Carbune.O gasesti la Ambulatorul V.Gomoiu,la Piata Muncii.Un OM exceptional.
Daca vrei tel,Pm .
Sanatate!
Nicoleta,mami de Daria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilib72/lilib72.jpg)
lilib72 spune:
Eu cu daria mea tot la la sp. Gomoiu am fost pt. teste, spre rusinea mea nu mai stiu cum o cheama pe d-na doctor la cere am fost.
Bafta!
lili@domnisorica daria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oprescuflore poti mereg la colentina prof dr iamandescu (dar se platesc toate testele),mai poti mereg la spitalul malaxa parca,este special de alergologie si cu trimitere de la medicul de fam le poti face gratuit ,la policlinica 10, la spital la cfr 2 se pot face iarasi gratuit ,in general la toate spitalele mai toate au sectii de alergologie ,eu care umblu prin acest domeniu de 25 ani . |
Dl. Iamandescu e un fel de pomul laudat. Poate ca la cazuri evidenta e bun, dar la mine a fost esec total. In afara de cortizon nu a avut alta solutie, iar cand i-am intrebat de cauze hormonale mi-a spus ca nu exista asa ceva
![](chatterbox.gif)
Si desi am platit cu chitanta, m-a intrebat cu ce il onorez pe el, ca nu a invatat degeaba atatia ani si nu are recunoastere internationala degeaba, plus ca m-a programat intr-o saptamana, ca altfel are lista de asteptare de 3 saptamani
![](bang.gif)
![](bang.gif)
PS.
Am fost internata de urgenta cu edem Quinke. Dar dupa parerea lui nu era suficient ca sa-l merit pe El.
PS2.
Chiar daa imi nimerea diagnosticul si tratamentul nu-l pot numi "doctor"
![](zzzz.gif)
CAPRA CU 2 IEZI
![](alaptare.gif)
![](snoepkont.gif)
![](smiley_shopping.gif)
![](bonjovi.gif)
![](buggy.gif)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
katalyna spune:
nu stiu cat de buna este dna dr carbune lucia, dar in cazul nostru nu a fost si ma deranjeaza si felul in care trateaza pacientii.
am fost cu david si era plin de bube, banuiam ca este o alergie, ne-a dat sa facem diferite teste printre care si pentru raie eu inteleg ca arata rau, dar totusi...evident ca a iesit ok analiza, apoi i-am zis de la obraz sa ii faca teste de alergii si i-a facut pe piele cateva teste care au iesit bine desi nu e bine.
in prima faza fusesem la dr stanciu si mi-a dat sa-i fac panel 2 si 3 alergeni care impreuna costau 440 lei (parca) si am zis sa merg totusi sa le fac gratuit. dupa ce am fost la dr carbune ne-am intors la dr stanciu si cand i-am zis ca ni s-a spus ca nu este alergic, raspunsul a fost 'este parerea ei' asa ca am facut panelurile si copilul este alergic la mucegai si la alte 2 ciuperci de pereti. pe piele la gomoiu i-a facut test si pt mucegai si a iesit bine.
cand a ajuns la concluzia ca nu este alergic ne-a trimis acasa si mi-a spus sa-i dau biotics ca cine stie ce a avut si n-a uitat sa-mi impregneze in minte bine faptul ca m-a ajutat foarte mult (if you know what I mean). ar trebui sa-i dau in cap cu analizele. m-am dus acasa si m-am pus cu mancare pe copil ca ii iesise si o usoara anemie si ce credeti, s-a umplut iar de bube si abia ii trecusera de-aia am ajuns sa-i fac si panelurile.
sunt foarte multi medici care din cauza mandriei nu recunosc ca ii depaseste situatia si nu te trimit mai departe sau sa-ti recomande pe cineva mai bun. pana la urma depun un juramant si multi nu se tin de el.
dr stanciu mi-a spus ca in strainatate nu se mai fac demult teste pe piele pentru alergii, asa ca eu nu as lua de bune rezultatele mai ales ca am patit-o chiar noi la analiza pt mucegai.
panelurile sunt teste la sange si sunt cele mai bune. eu le-am facut la medlife budimex, dar am asteptat mult dupa rezultate, daca le faceam in grivitei ni le dadeau in 2-3 zile
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_sp_mica/Adriana_sp_mica.jpg)
Adriana mica spune:
Medlife, dr. Iacomi Adriana.
Am fost cu Dudu acum 1/2 de an; mi s-a parut destul de echilibrata in a pune diagnosticul, a intrebat inainte o multime de lucruri despre copil. Intrucat la noi nu este vorba despre ceva grav, ne-a facut pe loc cateva teste cutanate, si ne-a recomandat ca la urmatorul set de analize sa includem si cateva specifice pt depistarea eventualelor alergii.
Repet: noi am mers la dansa cu recomandare de la medicul de familie, dar fiind vorba de ceva banal pot descrie experienta noastra prin prisma acestui fapt. in plus, mi-a placut cum s-a purtat cu noi si cu copilul.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
dry_votka spune:
@katalyna, nu trebuie sa te deranjeze testul pentru "raie" ...eu personal pe la 17 ani am facut o raie "atipica" luata de la surioara mea mai mica ce statea cu cateii maidanezi bot in bot si arata exact ca o alergie, cu bubite din loc in loc, pe brate si picioare, nu cum "scrie la carte" ca se localizeaza si se manifesta raia
Ca medic alergolog am auzit numai cuvinte bune destre dr. Florin Popescu de la Malaxa (o prietena a fost la el cu baietelul)
verze.ro
simtul umorului nu a murit
carmenpit77 spune:
Si eu am o parere mai putin buna despre dr Iamandescu
Am fost la consult si pt ca era grabit ma tratat cu maxim de superficialitate. Eu mi-m facut testele care trebuiau, am platit dar toate astea nu au avut nici o val.
Mi-a dat acelasi tratament comun cu hidrocortizon care la dat la majoritatea
katalyna spune:
nu m-a deranjat atat de tare ca mi-a dat testul asta cat m-a deranjat ca nici macar nu a fost atenta la ce spun eu si la istoricul bubelor lui pana nu a avut rezultatul asta. nu era prima data cand ii aparusera bube si nu m-a bagat in seama cand vorbeam.
a mai fost o prietena si fiica-sa tot facea bronsiolite, a fost la dr carbune si printre altele a intrebat-o daca sunt fumatori in casa si cand a auzit ca da o tinea langa ca din cauza fumului de tigara si la fel nu mai asculta ce spuneai mai departe.
eu inteleg ca din experienta se cam pupa simtomele unuia cu ale altuia, dar ...nu intotdeauna e acelasi caz
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!