*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Ooh Daniela, eu sunt prea perfectionista sa le admir dar daca ea munceste asa mult la gradinita nu vreau sa-i stirbesc din entuziasm si o las sa si le expuna. Am "grija" insa sa mai treaca Elisa pe acolo sa mai facem putin loc pe perete.
Stewie, baiat zici? sa nu-mi spui ca stii deja. Eu am eco vineri, de fapt doua dar nu-mi vor spune nimic legat de sex, stiu sigur. Si ce curioasa sunt, tot asa si eu mi-am dat seama tarziu de sarcina
si la rate n-am dat niciodata, vad ca s-a facut din ce in ce mai usor primul trimestru.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Vazut eschimos roz de Otilia , avem si noi destule haine roz.. ca doar sunt fetite , daa am vazut si eu pozele Anei (artista in devenire ) , acum ca le-am vazut pe amandoua Ana seamana mai mult cu tine si Elisa cu sotul tau ...dar oricum voi toti 4 semanati intre voi ..cred ca ti-am mai zis asta .Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Si ca sa te induc si mai mult in eroare, uite-o si pe Ana in aceeasi costumatie.
Gata fug la nani.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
aleinad.g spune:
Loryd, frumusica foc cozonacica ta.
Chiar bea din pahar cu paiul? Si mi-a placut omul de zapada, cine e autorul?
Iza, sa ai parte de retusurile pe care le doresti, tu esti sexy si asa, dar, cum fiecare vrea mai mult, daca se poate ... de ce nu? 
Mirtha, ma bucur ca-i place Evei puzzle-ul. Nu stiu daca e prea diferit de celelalte, dar e de la Teodora, de aia ii place
. Da, stiu de unde l-am cumparat (am eu numai un neuron dar cateva zile functioneaza, dupa da rateuri
); de la magazinul de vis-a-vis de politie, dar era unicat, eu am vrut sa iau doua sa am si pentru Teodora dar nu mi-a iesit pasenta. Dar mai urmaresc cand am drum si daca mai gasesc iau.
Cand te hotarasti pentru vizita la gradinita, daca nu va duceti in formatie completa, putem merge impreuna. Desi cred ca acolo nu sunt disponibili decat de la toamna, merita vazut si incercat.
Bebecris, ma bucur ca David e mai bine si ati descoperit problema. Am vazut si revista si am receptat mai bine schimbarea. 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Daniela, vad ca ti-am raspuns referitor la dinti si poza fara sa fi citit mesajul. Sunt telepata. |
Eu ce spuneam?
Sau poate bebe are ceva daruri? 
Poze Craciun
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Si ca sa te induc si mai mult in eroare, uite-o si pe Ana in aceeasi costumatie. |
Mai, tu le-ai facut la xerox? Ia sa faci niste colaje cu ele in paralel la aceeasi varsta. Daca nu spui ca-s poze masluite toata lumea va zice ca-s gemene.

Poze Craciun
Povestea nasterii
stewie spune:
Stewie, baiat zici? sa nu-mi spui ca stii deja. Eu am eco vineri, de fapt doua dar nu-mi vor spune nimic legat de sex, stiu sigur. Si ce curioasa sunt, tot asa si eu mi-am dat seama tarziu de sarcina Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Nu, nu stiu, n-am facut inca nici prima radiografie...la cum se misca astia aici ma mir ca nu m-au programat undeva prin iulie..insa am asha un feeling...om vedea, stii cum se spune sanatos sa fie
Fetelor am si eu o intrebare
Este normal ca bebeii sa fie putin cracanatzi? Thea cam are paranteze, si mi-e o frica de mor sa nu iasa cracanata. Nu prea stiu cum sa remediez acum....
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
manumanu spune:
Otilia, daca mai pui poze din alea ma urc in primul avion si vin sa-ti pupacesc cozonacelele superbe!
Si pe una o fur si ti-o inapoiez la vara!
Daniela te rog nu mai folosi cuvantul "inapoiata"
. Noi ce sa mai zicem cu greutatea, ca la 1 an si 2 luni avem 8600... Raducu are 10 fara putin.
Deci Otiliaaaa si Stewieeee s-au inteles sa faca bebei proaspeti in aceeasi formula, la o zi diferenta
![]()
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
ginye55 spune:
Stewie felicitari pt bb 2!
O sarcina cat mai usoara si un bb sanatos! 
Otilia chiar ca zici ca-s trase la indigo pustoaicele tale. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Amalia spune:
Neata fetelor!
Otilia, Stewie ce frumoasa coincidenta de zile!
Sa fiti sanatoase si sa aveti niste sarcini cat mai usoare!
Otilia esti minunata!
Deja mamica de 2 gagasele frumoase foc si nazdravane
, continui cu alaptatul de cate ori te solicita pitica, mergi la servici...si esti si insarcinata.
Jos palaria pentru atitudinea ta si starea de spirit admirabila!
Te imbratisez cu drag!
Laura multumesc pentru urari!
Ginye, Crismargrg, Criss703, Aleinad.g multumesc pentru urarile de ziua sotului!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
elilov3 spune:
neata fetelor
stewie
felicitari sa ai o sarcina cat se poate de usoara si sa va vedeti sanatosi cu totii la termen 

mariutza frumoasa fetita ta sa va traiasca 
![]()
ramo urata treaba cu banii, la noi nu au fost si nici nu or sa fie vreodata nea-m obisnuit asa in lipsa lor luam dintr-o parte acoperim pe alta si tot asa..lasa va descurcati voi cumva ![]()
bebecris sanatate lui david cred ca sunteti mai bine..cat priveste revista acuma intru sa trag o privire ![]()

oti sunt absolut perfecte fetitele tale, un vis nu alta iti vine sa le mananci 

loryd ce draguta e si iubita ta cum bea ea cu paiul 
....hehe pana s-a prins dimitrie ce e acela un pai l-a chinuit nitel prin gingii
imi place teribil coincidenta celor doua mamici gravi abia astept luna august 

, avem si noi destule haine roz.. ca doar sunt fetite , daa am vazut si eu pozele Anei (artista in devenire ) , acum ca le-am vazut pe amandoua Ana seamana mai mult cu tine si Elisa cu sotul tau ...dar oricum voi toti 4 semanati intre voi
..cred ca ti-am mai zis asta .
Paula Sofia DN 18.11.2008