*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*
Raspunsuri - Pagina 25
anca_27 spune:
Mamiseli, stai linistita, nu ma supar.
E vocea copilului din ea, care a crescut la tara, langa alti 7 frati si surori si, pe de alta parte, vocea unei mame chinuite. Privind din coltul ei, inteleg. O pupacesc toata ziua (pe z), ii spun `te iubesc` ori de cate ori imi aduc aminte, ii pup talpile, bulanele, burtica, toate, cand o schimb, nu avem `nu-i voie` (ma rog, mai avem, dar fte rar), nu ridic vocea, nu ma enerveaza nimic din ce face, ma amuza cum descopera lumea cu toata naruiala casei, ma joc cu ea ore intregi, si, stiti voi, ce facem cu toatele... adica multe din ce ea n-a avut. Si care in multe case nu se fac. Asta e. Sad sad sad. Ma intriga pe de-o parte faptul ca nu `vede`, si pe de alta, incerc sa inteleg.
In rest, e de milioane, cand vine pe la noi, ma simt in concediu la mine acasa, si de Sara se ocupa impecabil.
Oti, si cu ce infrigurare asteptam.
Bine ca topaie de zor, in rest, orice sa fie ... numai sa faca armata.![]()
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
monicus spune:
Multumim frumos 
Mai, mai ce prinetsa ai tu acolo. Ce va plimbati. Este foarte fotogenica. Sa va traiasca printesica draga.
| Citat: |
| citat din mesajul lui crismargrg Am admirat-o si pe Ana de Monicus care este la fel de activa ca |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor

monicus spune:
Un week-end placut la toata lumea.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
---------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor
Otiliav spune:
Am pus la odisee 2 poze cu bb. Ia sa va aud cu pareri, ce se vede intre picioare e de fata sau de baiat ![]()
?
Anca nu stiu daca te consoleaza dar eu plec de acasa multe ore si tot calare e pe mine daca-s in casa.
Crismargrg, e delicoasa cozonacica ta. Sa nu o mai ascunzi de noi, da?
Printesa, sa inteleg ca sotul a si curatat dezastrul daca el i-a dat borcanul? Deci tu bagi Nutela si tot 40 de kg ai
?
Ma bag sa fac un capitol nou. Sper sa vina mamicile cu vesti bune, sa fie copilasii mai bine cu sanatatea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Capitol aniversar!