*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*
Raspunsuri - Pagina 24
babyzapi spune:
Eli multa sanatate lui Dimitrie sa treaca repede infectia.
Ramo si eu il tin pe Raphael cu dres pe el si o pereche de sosete.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
bebecris spune:
un video dragut sa va descretiti fruntile
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
crismargrg spune:
Buna seara mamici,
Am intrat si eu sa urez multa sanatate puiutilor bolnavi si in special lui Cati de Lauramiron, sper sa nu mai ajungeti la spital de data asta.
Anca felicitari pentru bursa, vezi, ai meritat tortul primit... Scumpa foc zibe cum sta ea la tuns si la fel de frumoasa dupa.
Diamisha gata vacanta? V-ati intors? Cum a fost?
Printesa eu in locul tau cred ca faceam o criza de nervi daca o gaseam asa manjita, dar probabil tu ai devenit imuna la chestii din astea.
Amalia si Biancai i-a curs nasul de cateva zile, dar a ramas doar la stadiul asta, asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme, probabil ca e chiar normal la gerul asta.
Am admirat-o si pe Ana de Monicus care este la fel de activa ca intotdeauna si dansatorii profesionisti Ioana si Dimitrie cel bolnavior
.
Bertha va felicit ca v-ati incumetat sa iesiti cu doi copii la munte si mai ales ca a si iesit bine. Noi ne-am tot gandit si razgandit si pana la urma am amanat iesirea pentru la primavara cand vom putea sa stam mai mult pe afara.
In schimb ne-am facut si noi curaj alaltaieri, am dus copilul la mama si am ajuns in sfarsit la cinema sa vedem Avatar.
Vad ca se poarta eschimosii pe-aici, avem si noi poze noi, dar sunt fie doar in pampers fie cu tricoul lui tati: http://good-times.webshots.com/photo/2808191260103625916QBbbVV?vhost=good-times
Noapte buna tuturor!
ginye55 spune:
Otilia
ai fost la echo azi? Ceva vesti? Are putza? ![]()
Ami Eli Laura multa sanatate puilor!
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
anca_27 spune:
Laura, hai, mai zi-ne, cum mai e Cati.
Iza, da, am ramas datoare cu mercurul.
Z era cu febra, mama-sa avea nevoie de socializare la telefon, z era in pat, termometrul in pat. Ei, in timp ce mama-sa socializa de zor, z arunca termometrul din pat. Si bineinteles termometrul cade pe cei 5 cm patrati de parchet gol.
Mama-sa zice `vai`, isi cere scuze prietenei, dar trebuie sa inchida ca e plin de bilutze de mercur pe jos.
Stau si ma gandesc. Mi-aduc aminte de intoxicatii cu mercur. Urate. Buuuun. Mai bine-l las asa, doar n-o fugi cum zise prietena la tel. Unde sa fuga? De ce s-ar grabi?
Ii mai dau tarcoale, z in pat cu jucarii, intre timp suna I. Ii spun, zice `neaparat trebuie s-o izolezi pe Sara, eventual inchide-o in camera dincolo, si doar asa strange-l`. Inchid tel. Asta e ticnit? Cum s-o inchid in camera dincolo. Doamne fereste.
Iau farasul, servete de hartie, il strang intr-o bibiloaie mare, il rostogolesc in faras unde se imprastie iar, manuiesc cu iscusinta farasul, fac iar gogoloaia, si-o asez strategic pe cosul de gunoi s-o vada si soata cand vine.
Trec ore, tot puric locul cu pricina, vine noaptea, o pun pe z la somn, vine soatza cu tortul Anca
, io fericita uit de gogoloaie. Despacheteaza, etc. merg in bucatarie, mancam, mi-aduc aminte, deschid usa. Farasul langa galeata. Ma sochez. `Ce-ai facut? Ai aruncat ceva la gunoi?`. El, sarmanul, nestiind ce-a mai gresit de data asta, `Da, niste pungi...`, `Si mercurul?`, `Ce mercur?`, `Pai, era in faras, l-am strans cu grija si l-am pastrat sa-l vezi...`
Ca aluneca in gunoi, ca fugii cum zise amica... dansul stie. L-am mai cautat, strigat, rugat sa iasa, nimic. Traim cu speranta ca a alunecat in gunoi.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
anca_27 spune:
Ca tot n-am somn inca...
In seara asta am iesit o juma de ora cu soatza, cu treaba. Z ramas in urma cu Silvia si tati, facut tai-tai cu entuziasm.
Ajungem inapoi, o aud din lift... Invelita in prosoape, era-n lacrimi amare. O iau, o domolesc, se cuibareste in mine, o pun la tz, inca suspina o juma de ora. Nu, n-a patit nimic, doar c-a ramas fara noi... Silvia a incercat sa-i faca si baie, s-o linisteasca, de toate, n-a reusit nicicum, erau cu tel in mana, sa ne sune.
Mai tarziu `vai, Anca, ce faceti cu ea asa? E prea dependenta de tine!`. Ii raspund ca e normal, din moment ce sta doar cu mine/noi, toata ziua. Ce pot sa fac? `N-o mai iubi chiar asa mult!`

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Ce pot sa fac? `N-o mai iubi chiar asa mult!` ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici =================== "We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin |
Ca tot n-am somn nici eu, asta e de rasu-plansu. Iarta-ma ca stiu ca iti este ruda, dar cum a putut sa spuna asa ceva????
Cu mercurul stai linistita, nu cred ca vor mai fi probleme. Si mama a spart un termometru iarna trecuta si la fel l-a adunat usurel in servetel apoi la gunoi.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
laura multa multa sanatate intregii familii si mai ales lui Cati.
Pupam zgomotos si balos toti cozonaceii bolnavi, off nu mai trece iarna asta.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Otiliav spune:
Flori, am fost la eco. E bine bb, topaia de zor asa cum facea Ana, translucenta nucala e bine. Intre picioare nici nu vor sa se uite asa devreme,stiam si nu-mi faceam sperante.
Am intrat pe fuga. Va pup, noapte buna si sanatate multa!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
mamiseli_11 spune:
Si eu am avut treaba miercuri in oras, am pierdut jumate de zi cu prostii de acte pe la primarie. Miruna a stat cu sora mea. A mancat, s-a jucat, a dormit, mi-a facut pa pa la plecare. Deci pot pleca linistita de cate ori am nevoie. Si precizez ca nu a mai stat cu sora mea de cand avea 3 luni. I-am lasat instructiuni cu mancarea si cum s-o culce si asta fuse tot.
Gata, plec la culcare. Noapte buna. Maine sa-mi dati o tona de cafea ca sigur nu voi sti nici cum ma cheama.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica