Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
helbi spune:
Ramona, felicitari lui Alexandru!
Noi am serbat ieri ziua Biancai la piscina si a fost super dragut cu animatoarea. A organizat comcursuri in apa cu copii. Apoi, s-au mai jucat singure 2 ore, am mincat, a desfacut cadourile si am venit acasa cu inca 3 fetite:-) Au jucat jocuri, s-au uitat l afilme, au ris pina la 1.20 noaptea cind, m-au trezit pe mine cu risetele lor. Azi s-au trezit la 6,30 si au continuat cu jocuri, filme si tortul (ca ieri n-au mai vrut) pina pe la 1, cind, cu chiu cu vai 2 din ele au plecat acasa (spun asta, pt ca mamica uneia statea saraca aici de la 10 incercind sa le convinga sa mearga). A treia a mers cu noi de la 4 la un film f. dragutz.
De maine incepe semestrul 2 si, din fericire, joia si vinerea va avea de la 8,45 ore, ceea ce inseamna ca putem si noi sa dormim pina la 7 dimineata
Vacantza placuta si odihna multa copiilor!
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Bianca !
Scuze pentru intarziere
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
CristinaT spune:
Alexandru, felicitari!
Noi nu vom schimba scoala. Pana una alta ne pregatim de aniversarea zilei de nastere, am cauatta locatie, pregatim meniu, pregatim tinuta sarbatoritei, cumpar cadouri.
Andreia, ce petrecere frumoasa! si bafta in noul semetru.
Faceti ceva deosebit in vacanta?
P&ANA spune:
salut si vacanta placuta :)
noi muncim din greu si saptamana asta, urmatoarea e vacanta la noi ... si vor sta acasa fetele.
se face o tabara la munte dar nu vor (nici eu nu le las)
astazi mai are un test la mate din segmente, termen necunoscut si etc.. altul la istorie despre daci si romani si mai cred ca maine sau poimaine la cunostinte ..despre metale.
vic , nu pot sa-mi imaginez deloc in perioada asta vara insorita ,vacanta placuta !
ramona , felicitari lui Alexandru ! la voi cum e vremea ?
andreia ,
o saptamana relaxanta va doresc
helbi spune:
La multzi ani, Andreea (amcris)! Sa cresi mare si sanatoasa si sa ai numai succese la scoala!POate mai apare si mamica cu info despre copila si nu numai.
Despre noi....am vizitat saptamina trecuta gimnasiul care era pe poziotia 2 si acum suntem in ceata rau, caci Biancai i-a placut asa de tare, ca vrea acolo A participat la orele de mathe, germana si latina si si-a schimbat total parerea despre latina, unde, a inmteles cam jumate din ce se vorbea. O sa luam decizia definitiva peste 2 sapt,cind vom vedea si gimnasiul care e pe pozitia 1. Cred ca totusi la acesta vom ramine, ca ofera mai multe posibilitati (multe optionale).
helbi spune:
La multzi ani Oana (cristinaT) Sa fii sanatoasa si sa le aduci parintzilor numai bucurii. Petrecere frumoasa si cadouri pe masura.
cge spune:
La Multi Ani, Oana !! (de CristinaT)
Sa cresti mare, sanatoasa si ai parte numai de bucurii !!
Andreea, bafta sa luati cea mai buna hotarare in legatura cu gimnaziul.
Si Victor e inscris cam la 3 scoli pentru la anul, dintre care una privata.
Si Anca incepe si ea scoala, asa ca incercam sa ii potrivim la aceeasi scoala.
In 2 sapt. Victor are vacanta si eu concediu, asa ca abia asteptam.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
CristinaT spune:
Buna dimineata,
multumim pentru urari am avut samabta si duminica doua petreceri care ne-au obosit peste masura... eu abia acum pot sa zic ca mi-am revenit.
Cu scoala se pare ca am reusit sa intram in ritm, cand se va obisnui cu ora de trezire va intra in vacanta mare. Pana la vacanta de paste mai sunt 7 saptamani si abia o astept, a inceput sa ma omoare trezitul de dimineata.
Numai la vacanta ma gandesc.
La matematica facem fractii, nu am reusit sa ma uit sa vad cat de tare intra in ele, la citire pronumele.
Concursuri nu cred sa avem prea curand.
Va doresc o zi buna si la Multi ani Andreea – amcris
oanagabriela spune:
La Multi Ani! pentru Oana (de CristinaT) si Andreea (amcris) Sa creasca mari, sanatoase si sa aiba mult noroc!
CristinaT spune:
Multumim frumos. Altceva ce mai faceti? Andreia, Alina, Lala, Cristina, Liliana... cred ca sunteti ocupate.
Oana ieri a vazut o fetita care citea Harry Potter in autobuz asa ca a venit acasa si a citit dintr-un suflet 140 pag. Abia am dezlipit-o de pe carte.
O alta carte care i-a placut mult de tot O poveste cu un hobbit
(Tolkien) si tot de ac autor Roverandom.
De paste isi face calculul ca termina toata cartile cu Harry P si spera sa primesca Domnul Bliss (Tolkien).
Voi ce carti bune mai cititi?
La matematica, la citire lucrati din culegeri? Eu nu fac suplimentar, desi cateodata cred ca este nevoie...
Va doresc o zi buna!