Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

wow, ce activitate.....harnice fete

noi n-am participat la olimpiada deoarece a fost bolnavioara cand au avut selectia pe clasa.
miercuri avem cangurul la engleza, sa vedem ce-o fi...teacher nu i-a pregatit in niciun fel, am incercat noi acasa sa facem suplimenter insa nu-mi place ca nu stiu cam ce se cere. A facut subiectele de anul trecut insa mie mi se par destul de grele avand in vedere ce au facut la clasa.

felicitari pentru rezultate si succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna!

Noi inca in vacanta, ultima saptamana. Ne bucuram de vara, de plaja, admiram foci, canguri, iepuri salbatici si tot felul de papagali...

Mihai a mai repetat la mate si la scris. Intr-a 3-a sigur nu au facut ecuatii, abia au invatat inmultirile simple. Au mai facut cate ceva despre figurile geometrice simple, simetrie, bani, adunari si scaderi pana la mii, cred - nu mai sunt sigura acum daca au trecut de mii sau nu. Au facut despre jumatati si sferturi, ceva fractii cu reprezentare vizuala, si probleme simple, gen "daca Maria are 20 de dolari si cumpara caiete de 14 dolari, cati bani ii raman?" Si aici o iau usurel, nu streseaza copiii cu invatatul. Se insista mult pe aceleasi notiuni in diverse feluri, pentru o buna fixare. Ecuatii propriu-zis incep intr-a 7-a cred, primul an de liceu aici.

Fetelor, sper sa rezistati gerurilor, si sa va bucurati de vacanta care vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Vacanta placuta scolarilor din Ro si bafta la scoala celor care continua cursurile !

In vacanta asta, din pacate, nu plecam nicaieri asa incat avem in program relaxare la calculator, filme si carti , Bogdan a inceput seria Magie si si-a propus sa termine si al treilea volum in vacanta plus ceva teste la romana, matematica pentru olimpiada. Daca nu se face mocirla poate servim si parc mai mult.
A incheiat semestrul in stilul deja obisnuit, cu FB pe linie, pot spune ca suntem multumiti atat el cat si noi.

Multa distractie in vacanta!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari lui Bogdan si vacanta placuta tuturor copiilor din RO!

Si aici s-a incheiat azi primul semestru si de luni incep semestrul 2 cu dictare deja joi

Bianca si inca o fetota din clasa au obtinut in acrest semestru cele mai bune note: 1 pe linie cu exceptie englezei unde au 2 si unde profa nu da 1 decat la copii cu limba materna engleza. Sunt f mindra de ea si stiu ca aceste note sunt munca ei in proportie de peste 95%, eu, dupa cum am mai spus si alte dati, neavind timp anul trecut nici marac o dictare sa exersez cu ea.

De aceste note depinde intrarea la gymnasiu si sper din suflet sa obtina loc, acolo unde isi doreste ea! Vom merge sa vizitam inca alte 2 gymnasii, dar, 99% va opta ca prima varianta pt gymnasiul la care a vrut initial.

Maine ii serbam ziua la piscina. Am rezervat si animatori, asa ca, 45 minute fetitele vor avea "program", dupa care joaca, mincare, tort.....seara vor inopta la noi cel putin inca 2 fetite (e posibil chiar 3, deci vom continua cu o "petrecere in pijama". Duminica, probabil ca vom merge la patinuar cu prietena Biancai!

WE placut si felicitari tuturor copiilor!

Mergi la inceput

Felicitari Bianca si sper sa obtina locul unde isi doreste, e o eleva foarte buna!

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu iar am ramas in urma la subiect, am fost ocupati ca trebuia predat Science Project. Scaparam de el, ba a si luat 100 copilul. Sint multumita, mai ales ca a fost munca lui, ideea lui.

La matematica aici nu au invatat cu paranteze. Eu i-am dat niste exercitii de genul asta, dar mai usurele.
Acum fac geometrie la scoala.

A trecut si Spelling Bee, s-a impotmolit pe la jumatatea drumului. Nu-i bai, stiam ca n-a repetat el cit sa cistige. Ma bucur ca a invatat multe cuvinte noi si pe unele chiar le foloseste.

Copiii din Romania sint in vacanta? Wow, credeam ca abia s-a terminat vacanta de iarna! Distractie placuta tuturor!

Felicitari copiilor pentru rezultatele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna si bine v-am regasit. Si noi tot in vacanta. Fara teme. Doar cu carti multe de citit ... in plan.Astazi s-a trezit de dimineata hotarata sa inceapa sa citeasca Roverandom pe care pana nu a temrinat-o nu a lasat-o din mana. Am terminat si noi scoala cu FB pe linie, avem multe petreceri si numai distractie.

Helbi, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatosa! Sa intre acolo unde isi doreste si sa aiba parte de o petrecere frumoasa.

Vacanta placuta!
PS: inca nu am citit din urma sper ca sunti ok cu totii. la scolarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vic
[br

... si probleme simple, gen "daca Maria are 20 de dolari si cumpara caiete de 14 dolari, cati bani ii raman?" Si aici o iau usurel, nu streseaza copiii cu invatatul. Se insista mult pe aceleasi notiuni in diverse feluri, pentru o buna fixare. Ecuatii propriu-zis incep intr-a 7-a cred, primul an de liceu aici.
....

Uite la scoala asta vreu eu sa-l duc pe fiimiu!
Ca pe la noi...fac chestii asemanatoare de la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Vacanta placuta scolareilor care sunt in vacanta.

V-am intrebat de vaccinuri si am ramas eu datoare cu ce am facut noi. Eu m am vaccinat in schimb pentru copil nu mi am dat acordul.

Vreau sa va intreb ceva pe cele care sunteti in ro
Ce faceti cu copiii din clasa a V a ii lasati in continuare la scoala unde sunt( la noi e scoala din cartier si pentru clasele I-IV a fost ok datorita invatatoarei nu stiu cum ar fi fost daca nimeream la altcineva)sau va indreptati spre alta scoala/liceu?
Stiti ceva despre disparitia claselor intensive de engleza?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

Vacanta placuta scolareilor care sunt in vacanta.

V-am intrebat de vaccinuri si am ramas eu datoare cu ce am facut noi. Eu m am vaccinat in schimb pentru copil nu mi am dat acordul.

Vreau sa va intreb ceva pe cele care sunteti in ro
Ce faceti cu copiii din clasa a V a ii lasati in continuare la scoala unde sunt( la noi e scoala din cartier si pentru clasele I-IV a fost ok datorita invatatoarei nu stiu cum ar fi fost daca nimeream la altcineva)sau va indreptati spre alta scoala/liceu?
Stiti ceva despre disparitia claselor intensive de engleza?

Eu il voi schimba la alta scoala in clasa a cincea.
Tot in cartier dar cu rezultate scolare mult mai bune decat cea la care suntem acum pentru gimnaziu. Scoala noastra straluceste la invatamant primar.
Teoretic va parcurge aceiasi distanta catre scoala dar in directie inversa :)

Ramona felicitari piticului pentru rezultatele la teste!

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput