Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ramona, chiar crezi ca incepetzi scoala inainte de 17 august, cind o reincepem noi??? Eu cred ca noi avem cel mai lung an scolar si cea mai scurta vacanta, 6 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aoleu, nu! Parca pe 27 incepem noi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Aoleu, nu! Parca pe 27 incepem noi.

Lume multa, oameni putini

stiam eu ca noi suntem ultimii si incepem primii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

lala-mersi mult si voua distractie cat se poate si vreme buna!

grati.ela- mai ai cumva acea colectie spre bibliografia respectiva ori ma poti indruma cu vreun link ? mersi mult.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138858

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

grati.ela-mersi mult pe pagina aceea am colindat si eu inainte de postarea de aici.

La multi ani lala pentru Bogdan!

Mergi la inceput

La multzi ani, Laura!
Sa tzi se implineasca cele maifrumoase vise si sa fii sanatoasa!

Lili, sa va traiasca fata si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani Laura!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

La multi ani ! pentru Laura si Bogdan Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si sa aveti mult noroc in viata
La noi vacanta a venit deja de o saptamina
Sper sa ne revedem si in clasa V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La multi ani Bogdan! Sa ai noroc in viata, esti un copil deosebit. Lala sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei.

La multi ani Laura. Succese si implinirea dorintelor. Liliana sa ai parte de bucurii dupa copii.

Scuze pentru intarziere fetelor!

Vacanta placuta celor din tara si succese pe mai departe celor care inca au scoala. Vine curand si vacanta mult asteptata. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Saru'mana de urari, noi am avut un sfarsit de an scolar bun cu Laura si greu cu David care a dat examenul de admitere la scoala germana. Asa ca dupa ce am primit rezultatele, am fugit la tara unde n-a prea mers internetul. In seara asta m-am intors doar cu Laura in Bucuresti pt. ca maine dimineata pleaca in tabara in Apuseni, cu corturile, sper doar sa nu-i ploua prea tare.
Avem deja copii mari, parca nici nu-mi vine sa cred ca suntem deja in clasa a cincea.
Noi dupa ce vine Laura din tabara asta plecam in vacanta si ne-ntoarcem pe la sfarsitul lui iulie, asa ca vacanta placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Laura!

liliana- iti doresc sau mai precis ii doresc fetitei tale vreme buna. Nu stiu in ce tabara va merge fetita ta dar ma gandesc ca e aproape de mine aprox 100 de km maxim. Iti doresc sa nu treci prin ce am trecut noi cu vremea din aceasta saptamana in care am fost fidela prognozei meteo din zona moldovei. Vedeam in fata numa inundatii dar in sfarsit al meu copil e pe drum acum spre casa sper sa ajunga in jur de ora 20.

Mergi la inceput