Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 21
helbi spune:
Felicitari tuturor si vacanta placuta!
Mai e cineva activ pe aici?
Ca noi mai avem si o dictare luni si inca 3 sapt. de scoala
Si nu mai are nici un chef

de cind a auzit ca in RO e vacanta
A zis ca nu e corect asa![]()

oanagabriela spune:
Adreea, eu mai trec pe aici pina la sfirstul saptaminii
Am primit si buletinul de note: numai note f.bune, in plus cu felicitari de la directorul scolii
. Sintem super multumiti.
Aici nu se face serbare cu premii, nici cu diplome. Au avut un fel de petrecere la scoala, simbata trecuta, cu jocuri, activitati si spectacole. Pe 23 iunie este ultima zii de scoala, dar deja nu mai au teme de facut.
April si Lala, FELICTARI pentru cei doi premianti si multe succese mai departe 
Scoala lui Antonia are si parti bune si rele: invatatoarea se schimba in fiecare an, ca si copiii (ii rotesc intre clase), deci citeva lacrimi avem in fiecare an
. In schimb va ramine la aceeasi scoala pina in clasa XII
.
Mercedes spune:
Felicitari tuturor elevilor si vacanta placuta!
helbi-bafta si voua sa terminati cu bine si voi!
O intrebare mai am pentru clasa a patra ![]()
Copiii au primit o lista cu lecturile obligatorii pentru clasa a V a?
al meu nu a primit de data asta si tot cautand pe net am gasit urmatoarele:
am gasit aici http://www.elady.ro/articole/Familie/Lista-de-lecturi-pentru-gimnaziu.html
si aici http://nicolaeiorga.wordpress.com/2010/01/23/lecturi-obligatorii-in-vederea-dezvoltarii-competentelor-de-lectura/
dar vad ca difera mult listele.
Aveti cumva alte liste? sa stiu sa ne orientam si noi.
Cristi e plecat in tabara in jud. neamt.Tocmai am vorbit cu el si era foarte indispus ca ploua de dimineata si trebuie sa stea in camere si nu pot iesi pe afara.
Lala_D spune:
Mercedes nici noi nu avem o lista de lecturi mai ales ca eu l-am si mutat la alta scoala.
Insa in vara aceasta citeste el ce vrea. Acum mai are un pic si termina ultimul volum aparut din seria Magie ( http://www.pravaliacucarti.ro/autor-Angie-Sage-a.html) Sirena.
Dupa ce o termina cocheteaza cu ideea de a citi ori Legendele Olimpului ori 20000 de leghe sub mari.
Am vazut ca astea 2 se nimeresc sa fie si in una din listele tale.
Din cate stiu eu fiecare profesor isi face personal lista de lecturi, nu coincid.
Distractie multa in tabara, Bogdan pleaca pe 18, undeva pe langa Tusnad ( in ultima saptamana de scoala s-a schimbat locatia si perioada taberei).
Vacanta placuta tuturor!
Inca nu imi vine sa cred ca din toamna suntem scolari mari, in ciclul gimnazial. Wow!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
grati.ela spune:
Lala merita sa citeasca bibliografie scolara - ii va fi foarte util in clasa a V-a. Nici Ozi nu a avut dar am colectionat o lista cu lecturi pt clasa a V-a de pe forum si a citit aproape tot...in timpul anului avea de citit o carte la 10 zile pt care sa-i faca rezumat...iti imaginezi cum ar fi fost...bine ar fi daca ar scrie pe calculator cateva impresii la cald care sa-l ajute sa incropeasca un rezumat sau o compunere. Pt olimpiada de romana recomand sa parcurga ca obligatoriu Ionel Teodoreanu si ....Marin Sorescu (Unde fugim de acasa). Sa-ti traiasca premiantul care maine schimba prefixul
Mercedes spune:
lala-mersi mult si voua distractie cat se poate si vreme buna!
grati.ela- mai ai cumva acea colectie spre bibliografia respectiva ori ma poti indruma cu vreun link ? mersi mult.
grati.ela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mercedes lala-mersi mult si voua distractie cat se poate si vreme buna! grati.ela- mai ai cumva acea colectie spre bibliografia respectiva ori ma poti indruma cu vreun link ? mersi mult. |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138858
helbi spune:
La multzi ani, Bogdan!
Vacanta frumoasa ca o meritzi din plin; Multa sanatate si numai rezultate bune si in clasa a 5-a!
Lala, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Noi suntem inca pe baricade
Mai au inca 8 zile de scoala. Maine si luni au cite o excursie programata, vineri dorm (numai cei de clasa a 4-a) in Hort (e un fel de "ultima intalnire", desi Bianca va mai merge cel putzin pina la vacanta de toamna, cite o zi si in Hort)). Lectiimai au, dar nu chiar asa multe. Insa, o vad ff obosita. Dimineata abia se trezeste la 6.45, iar seara la 21 doarme deja.
Lala_D spune:
Multumesc de urari doamnelor, sunteti niste dragute!

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
Ramona J spune:
La multi ani Bogdan!
Helbi, hai ca mai e putin si-i gata scoala!
Noi sintem satui de vacanta acusica.
Lasa ca si incepem scoala inaintea tuturor.
N-avem lista cu lecturi, doar niste lectii de la scoala (nu sint obligatorii).
Alexandru este croit sa cistige bani, vine mereu cu tot felul de idei, m-a zapacit!![]()
Vacanta placuta tuturor!