Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
april spune:
Felicitari tuturor copiilor pentru rezultatele excelente obtinute in acest an .
In sfarsit am aflat si noi rezultatul la examenul pentru clasa de engleza. A intrat. Suntem in VACANTA!!!!!
Examenul a constat in proba scrisa urmata de proba orala. S-au inscris 61 de copii la engleza iar la mate ceva mai putini.
In clasa de engleza sunt inca trei copii din clasa ei iar la clasa de mate au trecut opt. Asa incat in cele doua clase intensive sunt jumatate din copiii din clasa lor. Din sase clase s-au facut doua intensive, restul trec la normal.
Suntem bucurosi si fericiti. Dupa un an atat de greu e tare bine venita o vacanta relaxanta.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui april Felicitari tuturor copiilor pentru rezultatele excelente obtinute in acest an . In sfarsit am aflat si noi rezultatul la examenul pentru clasa de engleza. A intrat. Suntem in VACANTA!!!!! Examenul a constat in proba scrisa urmata de proba orala. S-au inscris 61 de copii la engleza iar la mate ceva mai putini. In clasa de engleza sunt inca trei copii din clasa ei iar la clasa de mate au trecut opt. Asa incat in cele doua clase intensive sunt jumatate din copiii din clasa lor. Din sase clase s-au facut doua intensive, restul trec la normal. Suntem bucurosi si fericiti. Dupa un an atat de greu e tare bine venita o vacanta relaxanta. |
Felicitari Andrada!

Sa ai o clasa a cincea plina de succese si profesori dedicati si intelegatori

Noi azi am fost la etapa nationala a evaluarii in educatie la romana. A fost ok, probabil obtine un rezultat bun.
Am decis insa ca maine cand e faza la matematica sa nu il mai duc. Este mult, mult prea obosit si deja simt ca il suprasolicit. Si azi s-a sculat la 6.30 dimineata si sa il scol si maine mi se pare mult prea mult ( concursul se tine la dracu' in praznic, traversam tot Bucurestiul).
Asa ca am incheiat si noi cu examenele.
Peste o ora pleaca la petrecerea de sfarsit de clasa a patra, la joaca si distractie.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
Lala_D spune:
Felicitari si pentru Antonia si Alex ! 
Raman la parerea mea ca imi place sistemul vostru de invatamant, mult, mult mai mult decat al nostru.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
cge spune:
Antonia, Alex, Bogdan, Andrada, Cristi - felicitari multe !!
Ce de copii cu rezultate bune avem aici

Si Victor mai are 2 sapt. de scoala, suntem impartiti intre spectacolele lui (de la scoala si Service de Garde) si cele ale Ancutei (absolvire gradi, sfarsit de an)
Dupa, intram in vacanta toti 3 (adica si io in concediu - io numai 3 sapt)
si sotul o sapt, copiii mai mult.
Lala
f. bine ai procedat cu Olimpiada de Mate, daca ti s-a parut obosit.
Un weekend frumos,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
helbi spune:
Felicitari Andrada si numai succese pe mai departe!
Alex, mult succes in clasa a 5-a si vacanta placuta. Deja sunt "geloasa" pe voi ca atzi intrat in vacanta:-(( Noi mai avem o luna si apoi NUMAI 6 sapt de vacanta de vara. Suntem tara (cel putin din ce vad eu aici) cu cea mai putina vacanta scoalara
Avem anula 13 sapt......in RO numai vacanta de vara tine atit
Cristina, gata ai fata mare!!! Mult succes Ancai la scoala si lui Victor distractie placuta la petrecerile care i-l asteapta.
Lala, si eu consider ca ai decis f bine pt Bogdan. E un copil f bun, nu trebuia sa-l suprasolicitzi. Distractie placuta si lui la petrecerea de sf. de scoala primara.
Ramona, ce inseamna "din motiv ed BP"?:-(((
Bianca a "invatat" azi sa mearga pe biclicleta cu o singura roata. Mai are de exersat muuuult ca simplu nu e- A imprumutat una pina maine, si pt azi dupa amiaza are in plan sa exerseze.......dupa ce mai trece soarele putin. Imaginati-va ca, in sfarsit, avem si noi soare
WE placut!
april spune:
Lala, multumim frumos. Un an excelent ii dorim si lui Bogdan. E un copil deosebit. Felicitari! Si bine ai facut hotarand sa nu mai mearga si maine....sunt obositi saracutii, merita o vacanta pe cinste!
Cristina, multumim frumos. O vacanta minunata sa aveti! Felicitari lui Victor si succes si bobocelei!
Andreia, multumesc draga mea. Felicitari Biancai pentru toate reusitele! E un copil minunat! ...si mi-e dooooor de voi!!!!
Ramona, felicitari lui Alex si vacanta frumoasa!
Mercede, felicitari lui Cristian. Imi pare rau pentru febra din timpul examenelor, cumplit ghinion, dar totul e bine cand se termina cu bine. Sa aveti parte de o vacanta frumoasa.
Oanagabriela,felicitari Antoniei! Interesant va fi anul viitor cu predarea alternativa in engleza si franceza. Vacanta placuta!
Ramona J spune:
Felicitari April!
Lala, bine ai facut. Bogdan a avut oricum un an excelent, chiar ai de ce sa fii mindra de el!
Andreia, BP ne strica planurile pentru ca urma sa mergem in Florida la Golful Mexic, dar din cauza petrolului va trebui sa renuntam.
Mercedes spune:
april-felicitari si voua pentru engleza.
Da intradevar pot spune ca au vacanta.Al meu e plecat intr-o excursie de doua zile deseara va ajunge acasa.Maine mai au scoala si joi iar apoi vor avea festivitatea de inchidere unde probabil isi vor cunoaste si dirigintii.
lala- ai procedat corect, cred ca oboseala si a spus cuvantul la voi, felicitari pentru rezutatele deosebite!
helbi- sincer poate n-ar trebui sa existe asa de multa vacanta ca si in ro si poate sistemul de la voi e mai ok.Sa zicem ca pentru copilasii mai mari e ok o tabara, bunici ori pot sta singuri acasa dar cu cei mai mici e o adevarata problema deoarece tu ca parinte care nu lucrezi in invatamant nu ai asa mult concediu si cum ai mei nu vor defel sa mearga la bunici trebuie sa mi cer concediu dupa vacanta lor cand gradinitele sunt inchise ori sa mi tin bona pentru asta.
Vacanta placuta tuturor copilasilor ca merita pe deplin!
Lala_D spune:
Am venit de la festivitatea de premiere de sfarsit de clasa a patra.
A fost emotionant si despartirea a fost grea.
Si de doamna si de colegi 
Dar a venit cu bratele pline de diplome : 17 diplome si 2 medalii de aur.
O adevarata comoara pentru care a muncit insa din greu tot anul pe la diverse concursuri si olimpiade.
Cateva poze aici : http://family.webshots.com/photo/2634707980104978132kvocNN
Pot spune ca si-a facut un portofoliu reusit
, dupa cum cere mareata versiune a noii legi a educatiei...
Vacanta placuta tuturor scolarilor si ne vedem in noua etapa a gimnaziului.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
april spune:
Ramona, Mercedes va multumesc.
Am avut si noi serbarea si premierea, fiecare in alta zi asa ca ne-am bucurat de 2x :)
A luat 11 diplome de la diferite concursuri, din care cate un premiu I, II si III la fazele judetene ale diferitelor concursuri, doua la l. romana si unul la mate. Si la celelate la care nu a luat premii a avut punctaje frumoase. Noi suntem foarte multumiti de ea. Drept rasplata maine primeste o bicicleta noua, care si-o dorea de mult timp.
Anul acesta scolar, ca si toti cei patru ani, i-a terminat cu medii de FB pe linie. Din clasa ei au fost 7 copii cu FB anul acesta, din care unul a avut inclusiv calificativele de FB.
Serbarea a fost foarte reusita, o sceneta cu albinute si trantori.
Ieri am avut premierea si dupa am fost aproape toata clasa la o terasa pana la miezul noptii unde copiii s-au simtit bine, au mancat o pizza iar noi, parintii ne-am distrat putin ;)
Gata, a venit vacanta mare!
Felicitari tuturor absolventilor scolii primare pentru rezultatele obtinute si va dorim o vacanta de vis.
Celor ce mai au scoala mult succes si de asemenea o vacanta excelenta, pt ca o meritati pe deplin.
Sa ne revedem cu bine in septembrie, in clasa a V a.