Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Mercedes spune:
Felicitari helbi pentru intrarea fetitei tale la gimnaziu, ati scapat de un stres.
Saptamana trecuta am fost pe la scoala sa platesc tabara copilului si am primit o ,,recomandare,, sa nu mai fiu streesata ca ii trimit copilului stresul dinaintea testelor.. asa ca incerc pe cat e posibil sa fiu calma.Scapam si noi de febra testelor vinerea viitoare.
Lala_D spune:
Andreia e pe 23. Nu stiu la ce ma gandeam cand am scris 27 , probabil la mezin ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
Lala_D spune:
Mercedes, nu te mai stresa 
Sunt convinsa ca va fi bine 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
Lala_D spune:
A fost si ultima faza a olimpiadei de mate azi. Greut, asa cum ma asteptam. 8 subiecte din care a facut 6 si trei sferturi...
Va avea punctaj peste 80 dar putea mai mult, cu siguranta. Insa oboseala isi spune cuvantul, a gresit unul din pura neatentie, se simte acut apropierea vacantei ![]()
Per total sunt extrem de multumita de evolutia lui in acest an, ne pregatim sa ne luam ramas bun de la doamna invatatoare si colegi asa incat va fi foarte trist acest sfarsit de an.
Am avut noroc sa avem o doamna extraordinara , ii multumesc din suflet pentru cum l-a crescut pe Bogdan si nu pot decat spera sa intalneasca si in gimnaziu oameni/dascali de acelasi calibru cu dansa.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
helbi spune:
Felicitari lui Bogdan! Eu consider un rezultat excelen, peste 80 pcte.
Mercedes, tzinem pumnii strinsi lui Cristi! La fel si pt copii care mai au testari decisive in aceasta perioada.
Da...........si la noi va fi trist sfarsitul de an.Am prtimit invitatia cu programul pt ultima zi de scoala si....m-autrecut fiori si mi-au dat lacrimile. Sigur se va boci, pt ca si doamna noastra a fost un dascal exceptional si o "mama" 4 ani ptcopii nostri. Insa, pina atunci, mai avm o luna de scoala cu dictari si testari la mathe.
Mercedes spune:
lala- felicitari pentru rezultatele lui Bogdan din intregul an!
lala, helbi-multumim pentru sustinere. A reusit sa intre in prima clasa chit ca intre cele doua teste a avut febra foarte mare, nu i puteam scadea temperatura sub 38 de grade a avut amigdalita pultacee.
Va veni si ultima zi de scoala saptamana viitoare in care copiii isi vor lua rams bun de la doamna invatatoare ...presimt ca va fi cu lacrimi.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mercedes lala- felicitari pentru rezultatele lui Bogdan din intregul an! lala, helbi-multumim pentru sustinere. A reusit sa intre in prima clasa chit ca intre cele doua teste a avut febra foarte mare, nu i puteam scadea temperatura sub 38 de grade a avut amigdalita pultacee. Va veni si ultima zi de scoala saptamana viitoare in care copiii isi vor lua rams bun de la doamna invatatoare ...presimt ca va fi cu lacrimi. |
FELICITARI!!!

Ma bucur nespus, stiu cate emotii ati avut. Multa bafta in anul urmator.
Si la noi vor fi lacrimi, cu siguranta. O iubeste nespus pe doamna lui si va fi foarte, foarte greu sa ii spuna la revedere mai ales ca nu o va vedea zilnic in a cincea plecand si din scoala.
Dar voi avea grija sa pastram legatura destul de strans, relatia lor merita acest lucru.
Mai avem o saptamana, joia viitoare e serbarea , premierea si implicit ultima zi de scoala primara.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
helbi spune:
Felicitari si lui Cristi si mult succes in clasa a 5-a.
Noi mai avem exact o luna de scoala........pe 2 iulie terminam ciclul primar
oanagabriela spune:
Felicitari la toti scolareii eminenti
Noi mai avem doar 2 saptamini de scoala si pe urma vine vacanta mare...Azi ne-am decis si am inscris-o pe Antonia la clasa de engleza intensiva pentru anul viitor. Va face o saptamina in engleza si una in franceza. Am ezitat ceva pentru ca va avea mai mult de lucru si programul va fii mai intens, dar anul asta a avut rezultate f.bune, asa ca ne-am gindit ca va face fata si la un ritm mai alert. Va incepe si a treia limba (italiana)...
In rest ultimul trimestru a fost cam greu, la gramatica au facut conjugari, complemente, si alte chestii complicate, la matematica au facut fractii, impartiri, proportii, unitati de masura de toate felurile, figuri geometrice...Greu si la geografie, si la istorie...
Vom avea cu totii o vacanta bine meritata ![]()
Ramona J spune:
Ce de copii buni pe aici! Felicitari tuturor, se pare ca toti copiii au avut un an bun.
Al nostru e gata miine. Credeam ca va fi un dezastru, dar daca am fost nemultumita de teacher am luat noi masuri si in final cred ca a fost chiar binisor.
De la anul Alex merge citeva ore pe saptamina intr-un program avansat. Asa zic ei, vedem ce o fi si cu chestia asta. Oricum, cred ca da bine sa fie acolo, poate il pun intr-o clasa mai buna la middle school.
La noi se schimba teacher in fiecare an si anul urmator va fi ultimul in scoala asta. Apoi urmeaza middle school intre clasele 6-8.
Vacanta placuta tuturor! Planurile noastre sint date peste cap momentan, din motive de BP.