Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lala-multumesc fumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizica spune:

Buna Lala,

Ma poti ajuta cu o informatie, te rog?
Unde se desfasoara olimpiada de matematica - etapa pe municipiu?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui zizica

Buna Lala,

Ma poti ajuta cu o informatie, te rog?
Unde se desfasoara olimpiada de matematica - etapa pe municipiu?

Multumesc.

Ti-am raspuns la PM.
Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

A reusit la gimnasiu! Sutem super fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

A reusit la gimnasiu! Sutem super fericite!

Andreia

FELICITARI!!!!
Sa aiba numai succese si satisfactii !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Andreia, felicitari pentru Bianca!!

Eu nu ma indoiam ca n-o sa reuseasca, dar noi mamele avem mai multe emotii decat copiii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Adreia, felicitari si de la mine Asa cum a scris si Cristina, asa un copil exceptional nici nu putea sa nu reuseasca Numai succese mai departe!
In privinta asta, eu am ales calea cea mai usoara: va merge la aceeasi scoala de la 5 ani la 18 ani . Deci nu avem nici un fel de examen Va avea doar bacalaureatul francez la sfirsitul liceului (care este destul de greu ).

Noi sintem bine, a venit si la noi vremea frumoasa si calda, asa ca intre lectii si statul pe afara, nu mai ramine prea mult timp Avem citeva evenimente in curind: spectacolul de balet de sfirsit de an (simbata viitoare), serbarea scolii (pe 5 iunie), cite o aniversare ici si colo si pe urma VACANTA MARE Sa speram ca vulcanul islandez nu ne va strica planurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Felicitari Biancai! Andreia esti o mama fericita si norocoasa. Sa-ti traiasca minunea sis a te bucuri de ea. E un copil tare bun.

Mergi la inceput

Multumim mult tuturor

Oana, si eu as fi vrut sa mearga cu aceesi colegi macar 8 ani. Din pacate,aici e asa: primii 4 ani la scoala primara si apoi, urmatorii 8 ani la gimnasiu. Noi am avut posibilitatea sa scrie pe foaia d inscriere numele unor prietene cu care ar vrea sa fie in aceeasi clasa. Sa speram ca vor fi repartizate impreuna, pt ca una dintre ele, cu care a afost in gradi (la scoala n-au fost impreuna) locuieste vis-a-vis de noi si ar putea merge / veni impreuna. Deja au fost in "recunoastere" cu bicicloetele. Vor avea de mers 20 min pe malul Mainului cu bicicleta pina la scoala, sau 20 min direct cu tramvaiul din fata casei pina in fata scolii, daca vremea e urita.

Stiu ca mai sunt printre copii de clasa a 4-a citziva care inca n-au scapat de emotiile exemenelor/ooncursurilor, asa ca le dorim MULT SUCCES!

Ps Lala, am sesizat la un moment dat ca tu ai scris ceva de 27 iunie ca ar fi ziua lui Bogdan. In lista e trecut pe 23 parca...........care e data lui exacta de nastere?

Mergi la inceput