Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Astazi a sunat ultimul clopotel si pt noi! Dupa un program absolut superb, care s-a cam lasat cu lacrimi de emotie, le-au fost impartite copiilor diplomele si.......nu pot decat sa fiu mindra de Bianca, care alaturi de inca o colega au terminat cu cele mai bune note din totzi cei 60 absolventi de clasa a 4-a si anume, 9 note de 1 si o nota de 2 la aceeasi engleza, la care profa nu da nota 1
Copii au fost imbratisatzi si felicitatzi de invatatoare cu atita dragoste....le-a daruit la totzi cite un jurnal, de cind erau ei in clasa 1-a si pina au terminat scoala!
Dupa amiza am avut grill cu invatatoarea si.....a primit din partea copiilor un album lucrat de ei. Fiecare a avut 2 pagini la dispozitie sa faca si sa scrie ce vrea el pt invatatoare! A iesit absolut superb iar ea, desi e o femeie f puternica, nu prea isi mai gasea cuvintele de emotie.

De acum, avem 6 sapt., de vacanta, in care se va relaxa si-si va reincarca bateriile pt Gymnasiu!

Si, o ultima noutate. din toamna se infiinteaza si la noi scoala romaneasca si Bianca s-a bucurat f tare ca va avea ocazia sa isi imbunatateasca limba, sa invete istoria romanilor, sa aiba ore de muzica si dans popular.

Cred ca am fost ultimii muschetari din clasa a 4-a, asa ca, va uram si noi tuturor VACANTA PLACUTA si multa relaxare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari Bianca si numai succese in gimnaziu !
Vacanta placuta

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Helbi, FELICITARI pentru Bianca ! Ai un copil exceptional, ii doresc din toata inima numai succese mai departe, sanatate si mult noroc in viata! Si evident vacanta placuta

Vorbim mai la toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andreia, felicitari Biancai dar si tie! Sunteti amandoua nemaipomenite, doua femei puternice si ambitioase. Ma bucur tare mult pentru Bianca, merita din plin. Acum sa va relaxati, sa va distrati si sa va incarcati bateriile pentru la toamna. Pupici

Mergi la inceput