Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Lala uite aici: http://www.scoala5cp.ro/pf.pdf foarte frumos....m-am gandit la tine

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

ce frumoase sunt!

Andreea, mersi, eu am facut niscaiva valuri la scoala si in privinta lui Tudor s-au mai linistit lucrurile, dar tot cu medii mici va termina la matematica anul asta; speram doar ca anul viitor sa fie altfel, oricum noi lucram acasa anul asta mai mult decit de obicei, sa recuperam.
o primavara frumoasa sa aveti!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Fetelor, noi suntem de pagina a treia???

Sper ca va mai tin puterile inca o saptamana...noi deja visam, e cald si am iesit ca mustele la lumina. Doamne, 5 luni de iarna ne-au secat. Cred ca niciodata n-am mai savurat cu asa placere adierea primaverii, razele caldute si mirosul de verde (desi inca nu inmugurisera mai nimic )

Acum sa trecem la treburi serioase : teste, evaluari, concursuri,....stiti si voi....
Cand ma gandesc ca in 2 luni si jumatate termina clasa a IV a nici nu-mi vine sa cred....ce repede trece timpul...iar noi imbatranim....dar avem copii mari

Pupici si "La multi ani" fetelor cu nume de flori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Anto, noi de maine de la 10.30 intram 2 sapt. in vacanta

Si noi acum am intrat in casa,. am avut 20 gr azi, dar de maine se raceste iar:;-(((

Succes la teste, noi suntem cu planurile de vacanta in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

April, eu numai citindu-te am respirat aerul primaverii din Romania, uof! face parte din senzatiile/mirosurile care imi lipsesc aici, am prins o seara,1 martie-singura mea iesire in Romania prin oras si era plin de lume, floricele, forfota, martisoare, frumos...;

noi mai avem scoala destula, prin aprilie-mai urmeaza o serie serioasa de examene de obicei, in fiecare an; noroc cu cele 2-3 zile de Pasti, ne mai relaxam, dar e frig aici si gri inca.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andreia, sa aveti parte de o vacanta asa cum v-o doriti, sa va odihniti, sa va distrati, ce mai...ce vreti voi sa faceti

Ana, trimit un pachetel de primavara daca vrei cu adiere, raze si tot tacamul.

In mai avem si noi evaluarile nationale plus selectia pt clasele de mate si engleza...aici e batalia...din 6 clase se face una de mate si una de engleza...si avem emotii, speram sa fie bine. Nu cunosc celelalte 5 clase ca nivel de pregatire insa clasa clor e foarte buna.
O sa vedem...pana atunci mai sunt si concursuri.

Un weekend excelent va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu astept vacanta
Nici nu vreau sa ma gandesc ce luni grele vor fi aprilie si mai
Iar despartirea de doamna invatatoare si de colegi va fi extrem de trista

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Va salut !

Deci sunt singura care ma bucur ca nu schimbam nimic in a V-a :)

Astazi sunt intr-o excursie la Brasov ,iar pe drum s-au tinut de sotii facandu-ne farse la telefon eu am primit o vacanta exotica in Caraibe pentru ca sunt cea mai buna mama .Culmea e ca n-am recunoscut-o la telefon si puteam sa jur ca-i o colega ..

andreia , vacanta placuta Biancai !

april multumesc

lala , ana - we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Venim si noi cu o veste f. buna: Antonia a participat la concursul Cangur de matematica si a iesit prima din clasa

Vacanta mai avem abia in mijloacul lui aprilie, plecam la soare, la Riviera Maya.

Am avut si noi primavara citeva zile, acum s-a facut iar frig (-8, -10). Dar se pare ca de Pasti va fii frumos si mai caldut.

Un week-end placut.

Mergi la inceput

Felicitari Antoniei! Mult succes tuturor celor care mai au de "tras" pina la Paste!

La noi e vacanta si asa bine e. Marti, cel tarziu miercuri plecam la prietenii la Praga Abia astept sa revad orasul de care m-am indragostit efectiv acum citiva ani. Revenim dupa Paste!

Mergi la inceput

La multzi ani tutoror celor care poarte nume de floare cu ocazia Floriilor!

Mergi la inceput