Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La multi ani tuturor de Florii!

Noi sintem cam amariti, Alexandru are bronsita, primiram antibiotic pentru doua saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ramona, multa sanatate lui Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Vacanta frumoasa si la multi ani de florii
Ramona multa sanatate pustiului sa isi revina repede.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani de Florii! vin si eu la spartul targului.

Imi pare rau ca nu am putut scrie (iar) dar am fost plecata cu niste cursuri si am ramas rau de tot restanta pe la treburi.

Alexandru, multa sanatate si oana tuseste de nu-i adevarat.

Sper sa am mai mult timp liber si sa va citresc maine!
PS: mai e putin si vine vacanta

Mergi la inceput

Va multumesc. Multa sanatate si Oanei.
Vacanta placuta tuturor, a noastra a trecut deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Oana, felicitari Antoniei!!!

sanatate Oanei si lui Alexandru, La Multi Ani lui Anuta Ramonei

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Multumesc Ana! Nazdravana mea implineste cinci ani miine.

Uitasem s-o felicit pe Antonia. La noi nu este concursul asta.
Am primit o foaie de inscriere la un concurs, cred ca-i pe tot districtul scolar. L-am mai dus o data pe Alexandru, dar el merge mai mult sa vada cit de destepti sint altii. Pe bune, chinezii si indienii taie pe toata lumea, sint la ani-lumina fata de materia care se face la scoala.
Am fost la un concurs din asta si finalistii s-au intrecut live la sfirsit. Pina sa ma socotesc eu pe degete aia micii si sareau cu raspunsul. Genii domnule! Astia-s viitorul Americii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

In primul rind, La multzi ani pt Ana a Ramoneij! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

In al doilea rind, pt ca noi plecam si nu voi avea acces la net pina la mijlocul sapt. viitoare, vreau sa-i urez La multzi ani lui Tudor al Anei Stroe! Multa sanatate si bucurii!

Si in al treilea rind, Paste feicit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna fetelor!

Intru si eu repede, sa spun LA MULTI ANI! tuturor celor care si-au aniversat zilele de nastere sau de nume anul asta.

Felicitari copiilor pentru rezultate! Vad ca-s numai copii deosebiti aici! Eu n-am cu ce ma lauda, nu ca voi. Acum copiii sant in vacanta, fericiti tare, abia asteptau. Mihai a stat singur acasa dupa scoala saptamana trecuta - nu prea mult, totusi - caci fratele mai mare experimenta cum e cu muncitul - fiind in clasa a 10-a trebuia sa faca o saptamana de work experience. Asa ca mihai s-a trezit baiat mare in toata regula. Doar ca si-a uitat chitara la scoala de miercuri si vineri a venit invatatorul sa i-o aduca in drum spre casa.
In rest, putin cam mucos. Cu scoala merge bine, desi cred ca poate si mai bine. La spelling mai are de exersat, ca tot mai greseste cate 4-5 din 20 pe la teste.
Cam asta pe la noi... in afara de faptul ca vine toamna.

Numai bine, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana, felicitari Antoniei !!

Ramona, La Multi Ani ptr printesa mica.

Nici la Victor la scoala nu e concursul "Cangurul" desi mi-ar fi placut ca si eu am participat la el.
Antonia invata la o scoala privata in sistem francez.

Victor e la scoala publica in sistem canadian.

A adus si Victor buletinul de note, are rezultate f.bune la materiile importante: franceza, matematica, istorie.

A progresat la engleza, si a regresat la sport.

In rest, se pregateste de o scurta vacanta: va avea liber de miercuri pana marti.

Vacanta placuta tuturor.

Pe aici anunta cald, de abia asteptam.

Vic, sa ne mai povestesti de voi. Mi se pare asa ciudat sa citesc ca pe la voi vine toamna. Sunt sigura ca voi v-ati obisnuit, asa cum ne-am obisnuit si noi aici cu iarna.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput