Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lala- felicitari lui Bogdan si bafta azi!

helbi-sanatate Biancai!

anastroe-bafta cu scoala lui Tudor

lala-multumim pentru exercitiile scanate.

alina71- eu imi fac probleme nu pentru data ci pentru testul in sine deoarece de el depinde in ce clasa va ajunge si chiar nu e totuna.

Ramona J-bine ca nu au fost afectati si ceilalti dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Mercedes ,din cate am inteles ,acest examen este unul formal si inca nu am aflat daca este legal sau nu .. sau daca e stabilita o data la nivel national ,despre criterii ,nici atat...

ramona , bine ca a coincis cu schimbarea dintilor mai urca acum pe patine ? ca Meli le-a zis "Pa" ce vreme placuta aveti voi trimite-o si la noi !

andreia , cum se mai simte Bia?

lala , felicitari lui Bogdan !noi n-am depasit 75 si oricum nu era calificata dar l-au facut toata clasa. intr-adevar a fost greu.
bafta astazi la cangur .

ana , faptul ca pun etichete persoanelor pe care le cunosc si nu le plac , este o chestiune firesca si meli are preferinte din astea. necazul e ca o data pusa eticheta, oricate argumete i-as da, ramane fixata pe ideie . ca atare , profa de franceza ,nu-i buna
si o fi adevarat din moment ce parerea e cam unanima :)

we placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

alina-la voi copiii raman in formatie completa mai exact daca au fost sa zicem in clasa a IV a A de ex. merg in clasa a V a A?la noi va fi in functie de notele obtinute cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc doamnelor
Nu stiu daca au dat cangurul azi, doamna oscila sa treaca peste chestia asta tinand cont ca sunt obositi si olimpiada le-a ajuns.
Sincer si parintii erau de aceiasi parere.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

alina-la voi copiii raman in formatie completa mai exact daca au fost sa zicem in clasa a IV a A de ex. merg in clasa a V a A?la noi va fi in functie de notele obtinute cred.

Iti pot spune ce ne-au spus noua la scoala :
-conteaza doar pentru portofoliu, nu se impart clasele in functie de el.

Cel putin asa au venit normele la noi.
Eu am aranjat transferul si am intrebat si la scoala noua. Nu ii repartizeaza nici acolo in functie de el.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

noi suntem in sistem privat si exista o singura clasa .

este posibil ca o scoala sa formeze clasele in functie de rezultatele testului dar este valabil pt lb. straine.
asta stiu de la o prietena din sistem.

pentru linistea ta , intreaba la scoala .

lala , luni au avut test fulger la istorie si test "mare" la geografie (cu munii orientali, meridionali si occidentali cu podisurile aferente etc..)
marti - test la engleza , miercuri la mate (si nu din programa ,ci din micul matematician -a fost optional dar l-au dat cu totii)
joi - evaluare in educatie -mate ( cum spuneam, nu era calificata ,dar l-au dat toti)
astazi- cangurul si sincer, m-am uitat aseara pe niste fise cu variante mai vechi - sunt multe exercitii de logica care nu prea au legatura cu ce fac ei zi de zi .

cam mult dupa parerea mea , desi nu aud pe nimeni sa se planga de asta .
inca o data
we placut !

Mergi la inceput

Alina si la noi cam tot asa decurg testele in fiecare zi.
Dar pentru olimpiade , in special la romana au fost multi copii calificati la faza pe sector si s-a lucrat intensiv. Idem saptamana asta la mate.Plus celelalte materii cu testele obisnuite.
Asa ca s-a cam asternut oboseala.
Noroc ca se apropie vacanta.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Lala uite aici: http://www.scoala5cp.ro/pf.pdf foarte frumos....m-am gandit la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Lala uite aici: http://www.scoala5cp.ro/pf.pdf foarte frumos....m-am gandit la tine

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

F. Frumos! Multumim!

Mergi la inceput

Grati superbe , multumesc

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput