Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Acelasi
Premiile nu sunt individuale (adica nu doar 3 bucati pt 3 copii) ci in functie de punctaj.
-de la 100 la 95 de puncte - premiul I
- de la 95 la 90 de puncte premiul II
-de la 90 la 85 de puncte premiul III
Toti cei care au avut peste 85 de puncte se califica in faza urmatoare.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Merci mult Lala pt lamurire! Ma bucur pt cei 2 copii (Bogdan si al prietenei) si le doresc tuturor mult succes joi la olimpiada de mathe, vineri la Cangurul si apoi in mai, la faza pe municipiu!

Ai reusit cu mutarea lui, ca stiu ca intentionezi.

Anto, ce mai face ndrada? Nu ai mai scris mai nimic de ea.......

Ia sa mai strigam putin catalogul, poate mai apar fetele cu povesti despre elevii de clasa a 4-a
Deci.........Lili si Laura, Ana si Tudor, Cristina si Victor, Cristina si Oana, April si Andrada, Oanagabriela si Antonia, Vic si Mihai, Amcris si Andreea..........si, daca am uitat pe cineva care in ultimele zile nu ne-a mai dat vesti, le asteptam cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Alina, Alexandru a cazut si si-a rupt dintii din fata (cei de lapte). L-am intrebat de ce n-a pus mina sa se protejeze si mi-a raspuns ca n-a vrut sa se loveasca.

Lala, felicitari pentru Bogdan, chiar este cel mai cel! Mult succes si in faza urmatoare, cind este?

Numai noi sintem in vacanta? Alexandru s-a hotarit sa ia niste cursuri de arta, sa vedem cum ii plac. Cred ca-i dau pace cu scoala, e liber doar o saptamina.

Lume multa, oameni putini

aoleu Ramona , deci se putea si mai rau! ce-ati facut dupa? cred ca l-a durut rau !
da, faina explicatie ! si Meli spunea aseara ca mai bine se lovea la mana , ca sa nu poata scrie si asa nu ar mai fi dat test la istorie se geografie (test care nu a iesit cum trebuie)!

vacanta placuta ! a , venira primavara la voi ?

andreia nici aici nu a venit !

lala , ce stii de examenul de final cl a IV-a ? ieri am aflat de existenta lui si mai multe amanunte n-am primit .

Mergi la inceput

Alina am inteles ca se va da.
Invatatoarea noastra ne-a spus insa ca ea il dadea oricum la toate generatiile insa nu era oficial.
Si sa nu ne facem probleme ca nu-i mare filozofie e un test lejer pe nivel minim.
Cel putin asa au primit ei instructiuni.
O sa vedem.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

imi fac pb mai mult de data :)) plecam pe 19 iunie in vacanta
iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Vreo patru dinti din fata se miscau ca vai de mama lor! L-am dus la dentist si i-a scos, ca n-avea ce sa le mai faca. Din fericire celalalt set de dinti era gata pregatit!

A venit in sfirsit primavara, ne invirtim pe la 20 de grade. Multumim pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

eu raspund prezent la catalogul Andreei, va citesc mereu cu placere dar anul asta scriu mai putin, avem un an mai dificil- o invatatoare noua si neexperimentata care a scapat clasa din mina si totul a devenit o debandada acolo; constat ca au crescut mult, ca baietii s-au schimbat si sunt mai...rai parca, in clasa la Tudor cel putin-uneori ma sperii ce-mi povesteste, se fac gasculetze, incep sa mustaceasca (i-au declarat unii copii in clasa sus si tare de exemplu invatatoarei ca nu o asculta pentru ca e...urita :((, parca incep sa-si piarda candoarea copilariei, cam prea devreme; e clar ca acolo invatatoarea are aportul principal, dar si ei cresc...
sper ca macar la anul sa avem un an mai bun, mai ales ca e anul la finalul caruia va fi examenul pentru scoala secundara;
acum asteptam vacanta de Pasti, sunt vreo patru zile adunate si prind bine, mai ales ca aici e cea mai timpurie primavara de ani buni incoace;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

A trecut si locala la matematica .
Greu. Personal mi s-a parut un pic exagerata dificultatea exercitiilor si destul de multe ca si volum.
Pustiul se pare ca se califica pe municipiu cam cu 90 de puncte insa si lui i s-a parut ca a fost mult prea grea.
Subiectele aici : http://avlaudum.blogspot.com/2010/03/olimpiada-de-matematica-etapa-pe-sector.html

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ana, stiu ca am mai citit pe ici pe colo de pb pe care le intimpinatzi anul asta cu noua invatatoare. Stiam ca intentionai sa iei legatura cu cineva mai "sus" (conducerea scolii, inspectorat) dar nu mai stiu ce ai facut. Tzinem pumnii sa trecetzi cu bine de anul asta si sa avetzi noreoc de o invatatoare buna, la anul, cind e decisiv pt voi.
Cit priveste "schimbarea" copiilor..........si la noi se simt mici schimbari, dar invatatoarea reuseste sa-i tzina bine in friu si a stiut de la inceput sa se apropie de ei, dar, totodata, sa le impune respect.

Lala, bafta lui Bogdan. M-am uitat si eu pe ex. si n-au fost simple de loc.

Bianca a fost bolnava ieri. Am dus-o la scoala dimineata si era alba ca varul, dar nu avea febra. La prima ora au scris dictare si apoi m-a sunat ca-i e rau. Am luat-o acasa, a dormit 3 ore, a baut ceaiuri (se avita de cap si git) si azi era ok, vesela, dar tot f palida. Cred ca a fost un virus usor, ca am tot auzit pe aici, in perioada asta.

De azi avem in sfarsit primavara. E o splendoare vremea de afara, iar pt WE se anunta 18 grade. Sper sa si ramina asa vremea, sa nu mai avem iar surprize neplacute si sa revina iarna

Mergi la inceput

S-a calificat cu 90 de puncte, locul II, a gresit una din probleme.
Oricum e ok din punctul meu de vedere.
Helbi, multumesc mult

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput