Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Otilia, chamomilla se da in general pentru dureri asociate eruptiei dentare.
Flobaby, , azi am mers putin mai civilizat.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

alinutza..felicitari pt dintisori! greu si cu maraiala asta!
va felicit si pt ridicatul in picioruse dar ne pare rau pt cazatura..pupam sa treaca!
clody..stiu prin ce treci...eu pot sa ii zic si in chineza k tot aia e,am probat si treaba cu pusul in brate a larisei cand sta la calculator dar degeaba ca se uita mirat la mine si imi trage niste privire de zici ca i-am dat cu ceva in cap..de placut i-a placut cand a conceput-o dar cand e vorba sa ajute pot sa astept eu mult si bine k tot singura ma descurc
madalinutza...imi pare rau k ai probleme cu stef!

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

Fetelor, sotul meu este exceptional si il iubesc mult. Desigur ca sunt momente in care-mi vine sa-i arunc calculatorul si psp-ul fix in cap, dar dupa 16 ani de relatie, probabil sunt normale.

Larisa a adormit pe la 7 si poti sa tai lemne pe ea, iar avem show la noapte .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Larisa ta sa se ia de mana cu larisa mea..si ea tot la 7 a adormit deci se stie k la 12-1 se culca

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Clody, si eu am o bucata asemanatoare, incearca ce a zis Deea, asa fac si eu, dar nu-i zic ocupate un ceas ca nu mai pot ca nu tine, ii zic ori speli vasele, ori stai cu Alexandra, sau i-o pun in brate si zic ca trebuie sa ajung la baie si acolo ma mai spal si pe dinti, ma uit in oglinda... ori te descurci singura si nu mai astepti ajutorul lui ca sa nu te mai enervezi. Tu esti cu unul, eu sunt cu doi si e mai greu, el face unele treburi si i se pare ca face totul si daca-l mai rog ceva nu-i prea place. Sunt si ei intr-o criza din care nu ies numai cand se mai mareste copilul si se mai linistesc lucrurile. Asa a fost si la Andreea pana pe la un an si un pic, acum revenim la aceeasi problema. Stiu ca e greu si daca ai un copil mai dificil e si mai rau.

Sanatate puilor bonaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

m-am bagat si eu ca musca in lapte, acum am citit ca e problema de alergie la proteine si nu intoleranta la lactoza marcela
maria, andreea felicitari pentru dintisori
deea nazdravanul tau! La multi ani!
raluca ioana eu am luat de la dm un sampon de cap si corp de care sunt foarte multumita, iar pe corp nu il dau cu nimic

apropo de sot... al meu aseara il pusese pe Cata in cadita (cu apa in ea) si el iesise din baie, se rezemase de tocul usii si zgaia ochii la "How it's made" sa-mi pice fata cand l-am vazut, nici nu m-am mai gandit la cate se pot intampla intr-o fractiune de secunda. De altfel, ma ajuta mult cu Cata, dar nu neaparat din proprie initiativa...

sa va faceti bine Maya si Bubu si sa veniti repede din spital!
Multa sanatate si celorlalte albinute racite, sa treaca repede!

flobaby te inteleg perfect.
narcisica sa dea Doamne Doamne sa fie bine! Eu nu cunosc, dar poate te pot ajuta fetele, din cate stiu eu, sunt doctori buni la Budimex.

Alinutza si Catalin-George - 11 iunie 2009
Cata in poze
www.youtube.com/user/cataleoali" target="_blank">Cata in filmulete
O bucatica din noi
Cred in Georgi!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Carla multumesc de pontul cu chamomilla, si noi avem mare nevoie. Vroiam totusi sa te intreb daca are legatura cu numele, este cu musetel? Este ok pt bebe de 7 luni? Multu si

Cata in poze
O bucatica din noi
Cred in Georgi!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Deea.."La multe lunite inainte!" lui Darian!
pt Maya,multa sanatate,refacere rapida si sa dea D-zeu sa fie totul bine cat mai repede!
pt Bianca,Darius,multa sanatate si refacere rapida!
Pt mamicile greu incercate,multa putere sa puteti fi alaturi de copilasii vostri zilele acestea grele

LauraOana..nici noi nu i-am dat lui Darius branzica sau iaurt!Pe fisa data de pediatra cu ce ar trebui sa pape pana la 9 luni,nu apare,asa ca mai asteptam!
Voicu_bebi..ai zis aproximativ corect(se zice felicidades),oricum gestul conteaza si multumesc pt felicitari!Pana pe 7 ianuarie nici Darius nu avea dintisori,asa ca imediat vei avea si tu un iepuras!
Coraly..imi pare rau ca s-a confirmat ceea ce gandeai tu.Sper sa fie mai bine Dominic dupa antibiotic,multa sanatate!
Ancy..felicitari baiatului pt greutate si cm,creste tare bine.Eu nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi pt doar cele 200 de grame,e normal sa ia mai putin in greutate de acum,doar nu vor lua in fiecare luna 500 de grame.
Yioanna..bine ai revenit.Sa stapanesti sanatoasa noul laptop.Imi pare rau pt analizele proaste ale piticii,sper sa fie totul bine cat mai repede!
Andata..multumim!
Philip..multumim!Tare faza cu calul...parca te si vad cowboy
LauraOana..un week-end linistit la socri!
Dani3lla..poate intri mai des pe la noi.Nu ti-a trecut inca supararea?Am admirat botosul mic,un dulce ca de obicei!Felicitari pt greutate si cm,se vede ca este un mancacios!
Raluca_Ioana..eu folosesc Johnsons baby(stiu ca e controversat,dar noi nu am avut probleme).Ma refer la sampon si gel de dus!
Ioana..multa sanatate Sarei si sa nu fie nimic grav!
Alynta..multa sanatate baietilor si refacere rapida!Pe aici circula un virus de stomac,cu simptome ca cele care zici ca le are sotul tau,dar poate nu e asta!Multumim pt felicitari.
Deea..frumoase ganduri,multumim ca le-ai impartasit cu noi.Multumim pt felicitari!
Flobaby..am inteles acum de unde invidia,hmm profitam cat este cald ca si asa se schimba brusc temperaturile.Ufff,imi pare sincer rau pt situatia stresanta si obositoare,iti doresc multa putere si rabdare!
LauraOana...hahaha..tare cugetarea sotului tau!
Gabi..bine ati revenit.Felicitari fetei pt greutate si cm.
Otilia..multumim.Nu numai ca v-am ajuns la nr de dintisori,dar v-am si intrecut ca are deja 3.
Narcisica..uff,prin ce treceti si voi cu Mihnea,va doresc din suflet sa fie totul bine si sa nu fie nevoie de operatie!si multa putere sa treceti peste toate!
Trimit asta si revin si cu raspunsuri din capitolul acesta

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

Carla multumesc de pontul cu chamomilla, si noi avem mare nevoie. Vroiam totusi sa te intreb daca are legatura cu numele, este cu musetel? Este ok pt bebe de 7 luni? Multu si

Cata in poze
O bucatica din noi
Cred in Georgi!

GOD is a DJ

Este homeopat, are si 0,00..X% musetel. Este ok pentru orice varsta, dar nu functioneaza la toata lumea.
Aoleu, si sotul tau cu copilul lasat in baie...

Sarbatori de iarna 2009

Mergi la inceput

maria..stiam ca e ceva de genu..bine k acu stiu cum se zice
fetelor nu stiu cum sa fac ca fi-mea la siesta de seara se culca ba la 6 ba la 7 uneori 7 juma si doarme cam o ora ora juma uneori chiar si 2 ore....si de culcat se mai culca la 12 sau cum a facut acu ceva nopti la 2 noaptea si ziua mai doarme de 2 ori fiecare somn de vreo ora cam asa...si dimineata se trezeste dupa 9

Mergi la inceput