Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)
Raspunsuri - Pagina 4
maria_bunica spune:
Clodyac..multumim pt capitolul nou!
Imi pare rau sa aud ca iarasi ai probleme cu sotul si nu te ajuta cu nimic.Dar cel mai bine e sa il pui in fata faptului implinit nu sa astepti sa se ofere el sa stea cu Razvan.Adica ceva de genul..eu ma duc sa fac dus,tu ramai cu Razvan.Sau eu ma duc sa fac curatenie,tu ramai cu Razvan sau faci tu curatenie.
Marcela..suntem alaturi de tine si sper din suflet ca investigatiile pe care vrei sa i le faci lui Iosef sa fie cu rezultat bun!

Alinutza
baiatul sa treaca cucuiul,se mai intampla si accidente!
Serialbastre..bine spus..
Flobaby..eu am momente cand imi laud sotul(ca merita),dar am si momente cand il critic(pt ca la fel,merita)Dar nu e nimeni perfect,asa ca il accept asa cum e ,mai ales ca si eu mai am momente cand sunt nervoasa si mai gresesc si eu!E mereu alaturi de mine si Darius,si ma sustine mereu,asa ca mai uit din nervii pe care mi-i face uneori!
Clodyac..apropos,dar sotul nu mai lucreaza?
Alinutza..multumesc pt raspuns!
Deea..de acord cu sfaturile pt Clodyac,doar ca eu nu am avut atata rabdare sa scriu asa amanuntit!
Trebuie sa ies,am un maraici mic...
la toate si noapte buna
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
CarlaV spune:
Raluca_Ioana, eu am folosit la Saby Nivea Baby acela galben, sampon si gel de dus. Crema sau altceva nu, dar am mai dat cu ulei de cocos la fundulet. Acum am descoperit un gel de dus si sampon organic cu miere si vad ca le merge bine cu el.
Ertina, Maria, Coraly, Dici, Stunfita,
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
strunfita spune:
Intru in graba sa urez multa sanatate albinutelor bolnavioare, Maya, Bubu, Darius sa va faceti repede, repede bine!
Narcisica, poate totusi nu va fi nevoie de operatie si se rezolva cu masaj/kinetoterapie.
Madalinutza, multa putere! Sper sa iasa bine investigatiile si sa iti revii cu moralul!
Coraly, imi pare rau ca si Dominic are din nou probleme
sa treaca repede!
Alyntha, multa sanatate copiilor! Vad ca nu scapati nici voi 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
ana_micu83 spune:
Salutare tuturor...mai stau fix 5 min in fata calculatorului ca de 21.00 mi-am propus sa termin curatenia (nici nu am inceput-o)..nu prea am citit, nu am ce sa va spun
..sunt varza cu somnul...eu din obisnuita ma culc pe la 00.00.- 01.00...mai nou pe la 01,30 Razvan se trezeste si are chef de cantat si joaca(asta in cel mai fericit caz) sau urla datorita gingiutelor inflamate...m-a extenuat in ultimele zile ...
va imbratisez pe toate...daca mai am putere sa intru in schimbul 3, am sa o fac cu mare placere ..daca nu..ne "citim" maine dimineata,,,pana atunci as vrea un sfat din partea voastra in ceea ce priveste achizitionarea unui covor "flocos"..eu am in posesie acum unul din lana de la renumita fabrica din Cisnadie, dar e mai greu de intretinut si are si niste culori pe care se vede absolut orice...m-am saturat sa aspir 1 data pe zi . Voi cele care aveti covoare "flocoase" sunteti multumite de ele? Se intretin greu, usor..trebuie doar scuturate? Maine merg sa cumpar unul si nu sunt 100% convinsa ca este o decizie inteleapta...

AnaMaria,posesoarea comorii ANDREI~RAZVAN /Blogul meu cu hainute
nicuratze spune:
Buna seara si de la noi,
Multa sanatate Mayei si Biancai,si multa putere Laurra si Dana,e groaznic in spital.
NARCISICA,off,stiam de dr Stanciu Adrian de la Budimex ca e bun diagnostician,dar e pediatru.
ALYNTA,cata putere ai,eu turbam la temperatura 40 gr,multa sanatate baietilor.
CORALY,sanatate si puiului tau.
DEEA,La multi ani lui Darian nazdravanul,sa creasca mare si sanatos. 
CLODY,
,imi pare rau,si al meu cam la fel e,l-a invatat mama lui bine,dar eu am nervii tari
,l-am lasat si nemancat,am lasat si gunoiul nedus 2 zile,etc,pana la urma se mai urneste.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
coraly spune:
Multumesc pentru urarile de santatate. Ciupercile astea nu-s asa o boala grava, dar sunt cu simptome pacatoase: iritatii la fundulet, gaze si crampe, scaune mai dezlanate... Il tratez cu un antifungic si un tip de probiotice mai nou aparute: PROTECTIS (Cica ar fi f bune, si scumpe de asemenea). Sa vedem daca se va imbunatati ceva dupa tratament, ca acum il cam chinuie burtica.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
strunfita spune:
Am zis ca trebuie sa predau laptopul, dar vad ca Adrian s-a dus sa-si faca baie ... asa ca mai incerc sa scriu la subiectele zilei.
Pt. fata folosesc Weleda, n-am avut nici un fel de problema sau iritatie, la Bogdan folosesc Avene Trixera pt ca are dermatita atopica.
Clody, fetele te-au sfatuit foarte bine! Fii pe pozitie si nu-l lasa sa faca ce vrea!
Eu am un sot extraordinar, dar imi aduc aminte ca si pentru noi a fost mai greu un pic dupa ce l-am nascut pe Bogdan si pana ne-am "impartit" sarcinile, astfel incat sa nu fie nici unul dintre noi frustrat. Intr-adevar Adrian nu face curatenie, nu calca, nu spala vase, dar sta cu copiii in timpul in care fac eu toate astea. Face mancare, dar doar ca bucatar sef :) Azi am facut un pariu, el castiga o saptamana in care doar eu ii fac dus lui Bogdan (asta e treaba lui) si eu o saptamana in care doar el spala vasele seara (hi, hi, s-o vad si pe asta). Duminica vedem cine castiga.
Multumesc tuturor fetelor care s-au gandit ieri la Andreiuta mea, uram si noi La multe lunite sarbatoritilor din zilele acestea!
Ganesha, Relusha, voi ce mai faceti?
Alexsimatei, ma bucur ca ai mai intrat pe-aici! Foarte fain ca ai bona draguta!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Serialbastre spune:
Am intrat pe fuga sa urez multa sanatate puiutilor bolnavi - si sunt multi
.
Eu nu prea reusesc sa tin pasul cu voi, cand ajung eu sa citesc s-a racit subiectul.
Sa nu credeti ca sotul meu e perfectiunea intruchipata, si el e cu ochii la TV cand facem baie, cand tine fata se uita la vreun film la calculator si - ce ma enerveaza cel mai tare - nu prea vorbeste cu ea.
Dar incet-incet invatam si noi sa fim parinti, sa impartim altfel treburile casei, sa ne gasim timp pentru noi. Ne-am promis ca pana se marita fata reusim sa ne acomodam cu noua viata in trei. 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza23 LauraOana din cate stiu eu, majoritatea medicamentelor oftalmice sunt pe baza de antibiotic, sper sa nu gresesc, ca sunt paralela cu domeniul GOD is a DJ |

Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
si acum sa va povestesc cit de destepti sunt 4 persoane mature (inclusiv eu)...astazi am plecat spre socri ca sa imi aduc soacra pt o saptamina pe cap (nu de alta dar am nevoie sa stea marti cu sebastian pt ca eu trebuie sa ma duc 1 zi la munca)...si cam pe la jumatatea drumului (100km) ne dam seama ca suntem 4 persoane plus sebastian in masina..deci 5 locuri din 5 ocupate! va rog sa imi explicati mie acum CUM am sa imi aduc eu soacra la viena daca toate locurile sunt ocupate 

in portbagaj?
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian