Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare, iar am avut "program" de alergat prin Bucuresti (am facut 120km prin oras azi) dupa o noapte agitata.

Vreau sa urez printisorului Deei la cele 9 lunite.

Nu am citit tot din urma dar zic repede pentru Lauraa: Cefort este un antibiotic cu spectru larg, tolerat in general bine, dar de catre copiii mai mari de 18 luni. Imi inchipui ca nu a facut nimeni antibiograma atat de repede si de aceea s-a mers pe aceasta varianta. Pentru varsaturi se pot da cateva picaturi de metoclopramid pediatric. Eu as cere si o coprocultura, pentru ca diareea este de ceva timp si ca sa excludeti o enterocolita. Sanatate multa!

Tin pumnii si Danei, sa veniti repede acasa!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Deea, Alynta, multumesc pt sfaturi doar ca sunt constienta ca nu voi rezolva nimic, nu e prima oara cand avem o discutie "serioasa" pe tema asta, a zis ca rezolvam ceva si dupa aceea s-a facut ca ploua, pe principiul " las-o ba ca merge asa".
Madalinutza, sper sa fie ok Iosef si tu sa revii la sentimente mai bune cat mai repede & a big hug!!!!!!
Carla, bine ati revenit.
Clody, multumim de capitol nou. Spor la bataia sotului - dc merita.......!.
Cu toate astea, exista persoane care-si lauda sotii : Serialbastre - felicitari pt dragostea pe care o porti sotului tau si pt declararea acesteia in public. Parca si alynta si-a laudat sotul, nu?

Pupici si sanatate tuturor!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Alinutza, felicitari pt dintisori si pt ridicatul in picioruse!
Serialbastre, am votat.

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Narcisica, da-mi te rog 1-2 ore sa rezolv ceva urgent si iti trimit PM. Sau adauga-ma in lista de mess cernatanca la yahoo. Pup si nu te uit.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Narcisa......................imi pare rau de necaz! Eu una as cere parerea la inca 2-3 medii inainte de a ajunge la cutit!
Andata...................scuze! Scrisesem ca ai 2 copii, cand colo tu esti o mamica fericita de 3 copii!
VoicuBebi.............nu plictisesti pe nimeni!
Serialbastre...............frumoasa dedicatie!
Si eu imi apreciez enorm sotul pentru ca e mereu alaturi de mine si copii!(intreba cineva)
Gabi.............ce bine ca ai "pile" la gradi!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

offfff fetele am ajuns la capatul rabdarii ...

voi aveti probleme mai mari ca ale mele si imi pare tare rau pt bebicii bolnaviori acum va mai bat si eu la cap cu ale mele

sta toata ziua la calc am incercat si cu binisorul si cu uratul dar degeaba uneori parca isi bate joc nu alta ma aude ca ma chinui cu razvan si se face ca nu aude

nu stiu rezolvarea fetelor

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

LauraOana din cate stiu eu, majoritatea medicamentelor oftalmice sunt pe baza de antibiotic, sper sa nu gresesc, ca sunt paralela cu domeniul Sebastian e un simpatic si mie-mi pare ca ai nostri seamana cel putin la ochi si la par
Ioana felicitari pentru reglarea Sarei, super vesti, ai fata mare de acum!
Laurraa sanatate multa Mayei!
andata ce pofta mi-ai facut de lapte de pasare, n-am mai mancat de 24 de ani imi facea o vecina mamaica batrana-batrana de fiecare data cand mergeam la bunici in vacanta. Da-mi-l mie daca nu le-a placut!
maria eu cu kiwi prefer sa mai astept, ananasul i l-am dat si ca suc (iese mai gros) si taiat cubulete si adaugat in blender pt. piure-ul de fructe de dimineata
clody
didi un si o pentru incurajare! Si stii ce? Facand abstractie de starea ta, esti o haioasa si asta este bine, pt. ca de multe ori functioneaza si sa faci haz de necaz.

mai citesc si revin, daca pot

Alinutza si Catalin-George - 11 iunie 2009
Cata in poze
www.youtube.com/user/cataleoali" target="_blank">Cata in filmulete
O bucatica din noi
Cred in Georgi!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Clodyc.............sotul tau evadeaza prin calculator! Pune-i copilul in brate! Sa vezi ce cumintel va deveni cand va privi la monitor! Nu prea stiu ce sa-ti zic.... Te cred ca esti nervoasa....

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

marcela dar formula de lapte fara lactoza ai incercat?
lauraoana mie mi-a venit ciclul la o luna dupa ce am intrerupt alaptatul, luna in care m-am chinuit sa-mi opresc lactatia prin muls cat mai rar, deci practic la incetarea lactatiei, apoi a revenit cam la o luna, cu cateva zile in plus sau in minus. Nici eu nu mai am durerile pe care le aveam inaintea sarcinii.
In schimb, ma dor sanii, mai ales daca dorm pe burta, am tot zis ca ajung la doctor...

Alinutza si Catalin-George - 11 iunie 2009
Cata in poze
www.youtube.com/user/cataleoali" target="_blank">Cata in filmulete
O bucatica din noi
Cred in Georgi!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

carla merci!

clody si eu faceam exact cum te-a sfatuit Alynta, imi gaseam o preocupare la bucatarie sau in alta camera si il puneam pe pui la tati in brate si-i ziceam tine-l ca ma duc sa spal vasele, sa aspir, sa intind hainele, sa ii fac de mancare, etc, etc. Incet se va obisnui cu ideea . La inceput mai putin apoi tot mai mult... Acum pot sa si dor de amiaza fara sa vina sa ma trezeasca... Ii spun 2 ore te ocupi de el ca m-a terminat azi si gata. La inceput, al meu il tinea in brate la pc si normal ca celui mic nu ii convenea si maraia si il lasa sa maraie parca nu era la el in brate ca mai avea de "batut un monstru"... Atunci intram in camera si il luam suparata pe Darian si il intrebam diverse lucruri cam ce ar trebuit sa faca taicsu cu el in loc sa il tina in fata calculatorului de ex. "Ce vrea baiatul? sa se joace cu jucariile? sa cantam? sa batem doua-doua?". Vazand privirea mea nu tocmai senina venea repede si ni se alatura in joaca apoi plecam si incet, incet s-a obisnuit.

Azi de ex, a venit acasa l-a luat si a pus o melodie din aia de parca era a triburilor africane si se jucau amandoi si radeau de mama, mama. Sotul si-a atarnat niste cercuri colorate de urechi (hihi, a dat in mintea copiilor) si se bataia in genunchi in fata lui Darian care era tot un zambet (Darian era in fund in mijlocul patului, deci la acelasi nivel). Trebuie a il implici treptat si diplomatic, daca stai cu gura pe el nu merge, crede-ma am incercat si eu...

Ma scuzati ca am scris atat dar stiu cum e... si eu nu sunt doar cu sotul.. mai am si alte ajutoare deci Clody trebuie sa faci ceva si repede... nu o sa le poti duce pe toate singura la nesfarsit...

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput