Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

stup drag,
Avem o veste bunicica, incepem recuperare profi pentru cateva luni (o sa ne doboare partea financiara, dar pentru printisor orice sacrificiu) si daca tot nu se rezolva ajungem la operatie...
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru sustinerea morala, face mult bine .
Multumim Otiliei pentru urarile la aniversarea noastra de ieri (era sa uit si eu), si celorlalte mamici care ureaza in general, cum dealtfel fac si eu din lispa de timp .

Imi pare nespus de bine ca s-au intors albinutele acasa din spitale, sanatate multa , multa la toata lume.

AA, Anda_magda, la noi isi face efectul para, va tin pumnii sa va reglati cu tranzitul (si la noi au aparut probleme de vreo 2 sapt).

Pupici si sper sa mai revin,trebuie sa papam legumele acum.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Narcisa............ce bine imi pare ca mai este o alternativa!
Bun venit mamicilor din spital!

Matei a luat-o bine in 4! Deja traverseaza camera!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Va pupam pe toate, suntem tot fara dinti si am pus la semnatura poze cu cea mica.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

La multe lunite inainte Nicholas si David!
Narcisica..ce veste buna,tinem pumnii sa se rezolve cu exercitii si sa nu ajungeti la operatie!
Alynta..felicitari lui Matei pt mersul in 4 labute!
Carla..vazut pozici frumoase ca de obicei,un tati mandru cu printesele lui,Larisa o scumpa si o haioasa cu fustita de blugi,Saby incantata de cadourile de la Mos si mami frumoasa!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Am uitat ceva:

Ganesha,Relusha,Flobaby,Ioana,Kiralina,Sarmisa,Cosminica,Oana_du,SSABrya,Luckyblue,Ertina,..si lista poate continua..ce mai faceti voi si puiutii?

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Hello

Dupa cum NU speram, in ziua in care va pove ca eram inghetata si totusi bucuroasa ca totusi repara tata teava de la calorifer, noaptea pe la 3 l-a trezit cea care sta sub mine, ca iarasi o inundam. Tata a venit si a inchis centrala, dar fara sa ne spuna macar. Ne-am trezit inghetati, dar cel mai rau e ca Matei era dezvelit complet. Teava se sparsese in acelasi loc, pentru ca tata nu a vrut sa puna ceva de calitate, desi ii dadusem suficienti bani. S-a si scapat la unchiul meu ca se duce sa ia de unde stie el ca e mai ieftin. Aerul conditionat baga numai frig, pentru ca era sub -7 grade afara. Am refuzat sa mai decartez pentru o frectie la picior de lemn, am facut bagajele si am plecat la soacra. ca am sentimente amestecate.
Am dat sfoara in tara, am gasit 3 mecena care sa ne imprumute pe termen lung si foarte lung ca in 3 saptamani sa ne putem muta in casa noastra.

La soacra...cum era de asteptat, nashpa. Desi aveam mai mult spatiu, era mai frig decat la mine acasa, fara caldura. Soacra avea bufeuri si statea cu geamul deschis. Matei statea cu body, bluza cu maneca lunga si hanorac pufos si zicea "mami, mi-i fig". Ieri ne-a sunat mama ca a venit un meserias de pripas, nu autorizat, dar oricum mai bun, si a reparat centrala, asa ca azi am venit acasa.

Din pacate de maine intru in paine, evridei, ca sa am din ce plati datoriile.

Reparatiile la ap. nu s-au terminat, vor dura pana la sfarsitul saptamnii viitoare, dar ..

poate mai revin pana diseara, daca nu...o seara buna va doresc, multa sanatate la puiuti si...fericire..

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Andreea, ce faci cu N cand incepi serviciul? Il dai la daycare?
Noi vom fi fara acoperire la vara si trebuie sa il dam pe Eduard la daycare. Cred ca ne va costa in jur de $1300 pe luna.

Maria, bine ca nu vei fi plecata toata ziua la munca. Orice job e bun pe vremuri de astea. Si eu m-am intors tot din cauza de datorii ca as fi stat si eu acasa macar 6 luni.
Eduard a supt aseara la 8:30 si pe la 9:30 a baut o sticla de 120 ml de lapte. A baut-o fara intrerupere de nu imi venea sa cred. Insa ieri mai toata ziua nu bause nimic.

Dici, cate aventuri

Tudor are cearcane in ultima vreme si nu pot sa imi dau seama de la ce. Or fi alergii? Voi stiti de la ce apar cearcanele? Nu cred ca e oboseala ca doarme foarte bine si manaca bine. Nici el nu bea multe lichide, o fi deshidratare?

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Sunt cheauna, azi noapte Ioana a dormit 3 ore, ieri am stat doar cu ea in brate, azi la fel. A prins doar 1/2 de ora de somn de la 10.30 la 11 si apoi nu a mai vrut deloc sa doarma.
Am reusit sa o pasez acum un pic lu' tat'su sa pot si eu sa mai intru pe forum.
Trec acum sa recuperez din urma

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Ioana, atunci fata cocheta. Ma gandeam eu ca nu tii cont de chestiile alea babesti cu tunsul pt indesirea parului, dar am zis sa te intreb. Nu te superi, nu?
Raluca, bv pt dintisori
aqua, e totusi posibil sa fie de la dintisori. Si pe a mea o chinuie rau gingiile, roade tot ce prinde si inca nu vad urme de dintisori desi are gingiile umflate
Alice, e foarte frumos cadoul.
Carmina, sigur copiii comunica telepatic de se trezesc toti noaptea. Probabil s-au gandit ca daca tot vb mamicile pe forum macar sa vb si ei cum pot
Otilia, nici eu nu am scos-o pe Ioana, din acelasi motiv, temperatura de afara. Ma gandesc ca decat sa imi raceasca mai bine sta acasa cateva zile in plus... Pt reteta, cu placere. Sa imi spui cum ies, daca faci
Laurraa, cumplita experienta ta. Bine ca e printesa mai bine, dupa cat au chinuit-o in spital. Sanatate multa albinutei si tie iti doresc sa reusesti sa te odihnesti cum trebuie
DanaMi, bun revenit acasa. Prin ce ati trecut si voi, mi-e si groaza sa ma gandesc. Sanatate multa si scumpei Bianca si tie recuperare rapida cu somnul
Serialbastre, felicitari pt 10. Ce-ti veni cu inutilitatea? Ia da tu o fuga pana la Cezara si uita-te in ochii ei si spune dupa aia daca te mai simti inutila...
Maria, . Mereu ma gandesc la voi, chiar daca nu spun de fiecare data
Andreea, si eu vreau poze cu noul look
ginette, multa sanatate Stefaniei, sa treaca mucisorii fara complicatii
Clody, eu la Sandra am inceput serviciul cand avea 5 luni, dar am regretat ca nu am stat mai mult cu ea. Totusi a stat cu mama si a crescut frumos
Ramona, drum bun si fara evenimente neplacute. Banuiesc totusi ca te asteapta cineva la aeroport, nu? Sanatate Elizei, sper sa nu ia si bondarelul raceala de la surioara
Elena,
Laura, felicitari pt intoarcerea la munca
Mirela, eu zic ca e bine ce faci. Ioana primeste de la 2 luni lapte praf seara, de la 4 luni i-am bagat si cereale in laptic. Tzitzi mai vrea si in timpul zilei, tot dupa mesele solide sau uneori doar ca sa se mai aline. Cel putin ultimele doua zile m-a disperat ca nici nu dige dar ar sta totusi la san, nici ea nu stie bine ce vrea.
Adriana, felicitari pt dintisori si deplasari
Maria, servici cat mai usor, poate reuseste si sotul sa isi gaseasca ceva cat mai repede. mamicii curajoase. Felicitari pt al 4-lea dintisor
Narcisica, sanatate Mihnutului. Sper si eu din suflet sa se rezolve asa si sa nu ajungeti la operatie
alynta, bv lui Matei. Atenteaza la jucariile lui David sau inca nu?
Carla, iti tot admir fetele, foarte frumoase amandoua. Scumpa cea mica, dar tot mai mult imi place Saby
Dici, speram sa citesc vesti bune la tine. Vad ca se rezolva pana la urma, dar va trebui totusi sa te sacrifici... Cam dulci -amare stirile astea. Si tatal tau nu gandeste? Ca si socrul meu face cateodata unele nefacute de stau si ma inchin cu ambele maini. sa fie totul bine
Oana, si Ioana mi se pare ca are cearcane dar nu stiu de la ce nici eu
Anaela, si sanatate micutului Darius

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Andata oare o supara gingiile tare de nu doarme Ioana? Ai incercat cu gel de gingii sau siropel?
Eduard a avut cearcane cand a facut infectie urinara, acum arata mai bine. Tudor in schimb nu cred ca are infectie urinara.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput