Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)
Raspunsuri - Pagina 16
memo3nov spune:
Narcisica-Ionut Secheli e fratele lui,chirurg si el,posibil la fel de bun din moment ce ti-a fost recomandat.
Sanatate bebelusilor bolnaviori,sa se faca bine cat mai repede,si
tuturor
strunfita spune:
Neatza!
Intru doar sa salut stupul, am piureul fetei pe foc...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otiliap lauraoana, ai reusit sa-ti aduci soacra?? [mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998) |
am reusit am reusit..
ma abtin ma abtinMami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
miruta spune:
Neata,neata!
Eu iar am tras chiulul,stiu...nu ma urecheati.Am avut niste zile mai agitate ,in rest suntem bine,frigul de afara ne tine in casa si ne cam plictisim.
V-am citit si am retinut doar asa:
IOANA,LAURAOANA...nu mai tin dieta,din pacate,programul Antoniei imi era de ajuns cat sa ma faca sa umblu zombi prin casa.Am reusit sa slabesc 3 kg, in ultima saptamana insa am mancat ca sparta,nici nu vreau sa ma cantaresc (pizza,paine ,alba ca zapada,ciocolata ...numai lucruri light ).Intentionez sa o reiau ,nu stiu inca si cand.In schimb fac in fiecare seara(sau aproape) vreo 25-30 min de exercitii,in special pt burta.
ALYNTA...cred ca in decembrie am cumparat statia meteo.Nu stiu daca o mai au acum.Sanatate,sa se faca puiutii repede bn.
MARIA...ma bucur ca ti-ai gasit de munk.Poate mai tarziu iti vei gasi si ceva mai bun ,acum important e ca pe criza asta orice e bine venit.Bafta!
YIOANNA...cum mai e Stefi?
sa va faceti bn repede/Cu mancarea cum stati?Lapticul?
CLODY...succes la munca .Sigur va fi bn Razvanel.
LAURAOANA....gata si tu la munca?Si eu asa m-as duce cateodata dar ,uite,duminica seara am fost la film,am plecat la 6 de acasa,ne-am intors pe la 10.Anto a ramas acasa cu bunica.Pe la mijlocul filmului il bateam la cap pe sot sa sun acasa sa vad ce face printi...mi-e tare greu sa ma despart de ea.
RAMONA....sanatate Biancai.
LAURAA,DANA_MI...ma bucur ca ati ajuns acasa...sa va refaceti repede si voi si printesele.
ANAELA....voi cum mai sunteti?
ANDATA....
PHILLIP....cu atata treaba pe cap mai ai timp sa mai intri si pe la noi.Am vrut sa va mai admir un pic ,stiu ca tu mai pui poze si nu anunti dar nu am mai gasit link-ul la semnatura ta.
NARCISICA....multa sanatate.imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva.
ELENA...
...ce tare esti,Scarlet....
FLOBABY....cum mai sunteti?
Legat de sondajele zilei(desi sunt un pic expirate ,eu abia acum reusesc sa raspund):
-noi folosim lotiune de spalat,sampon,crema de corp ,servetele umede de la Nivea.Mie mi se par foarte bune.
-nu pot spune ca am un sot perfect,ma ajuta foarte mult ,sta cu fata si o zi intreaga daca e acasa dar nu prea le face din proprie initiativa,trebuie de cele mai multe ori sa ii zic eu sa faca un lucru,dar nu comenteaza...daca ii zic sa stea in cap pt fiica-sa,sta.
Nu vreau sa creez o disputa din nou pe aici ,pur si simplu vreau sa va zic ce ni s-a intamplat noua.De o saptamana ,Antonia a acceptat laptele praf de la Milupa.Bea un biberon la 17 si inca unul inainte de culcare .Tzitzi primeste dupa mesele de solide daca are chef(de cele mai multe ori nu ) si noaptea.De o saptamana ,fata mea imi adoarme la 9.30 si pana la 1 nu se mai trezeste(pana acum se trezea de vreo 5-6 ori pana la ora asta ,v-am mai povestit eu ...o adormeam,dupa o jumatate de ora se trezea samd pana pe la 12).Inca se mai trezeste de vreo 2-3 ori dupa tzitzi noaptea dar in comparatie cu zecile de treziri de dinainte e mana cereasca.Credeti-ma ca am plans primele dati cand i-am dat lapte praf ...dar asa e cel mai bn si pt ea(se vede sincer ca se trezeste mai odihnita ,nu mai e asa maraita ) dar si pt mn(are nevoie de o mama inca intreaga la minte caci oboseala ma adusese intr-un stadiu groaznic).
Va pup,ma duc sa-i pregatesc mancarica.
Antonia,minunea mea
clodyac spune:
buna ziua fetele
va pupicesc si urez multaaaa sanatate bebicilor bolnaviori 

miruta sunt in totalitate de acord cu tine : bebe are nevoie de o mama calma
in rest despre greutate doamneeeee am o burta si nu mananc deloc mult am facut si abdomene nimic
mi-am pierdut speranta ca voi mai fi vreodata cu talia de inainte

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
LauraOana spune:
miruta eu nu m-am intors de tot la lucru..mai am un an jumate de stat acasa
..de acum incolo voi merge 1 zi 2 pe luna la lucru..inlocuiesc daca e cineva bolnav
.. in legatura cu laptele praf sunt perfect de acord cu tine!! mai bine o mamica odihnita decit una zombi!
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
roxi2000_ro spune:
Salut fetele!Va pup pe toate cu drag
Ma bucur ca au iesit puii din spital, tuturor va doresc sanatate!
Ioana, te pot ruga sa-mi trimiti din nou reteta cu tiramisu pe care o faci?ca am reinstalat windows si am pierdut toate linkurile din bookmark.Multumesc mult.
Am ajuns si eu la concluzia ca trebuie sa-i dau mai multe lichide dar nu stiu cum sa fac, biberonul il roade , din canita bea doar o gura, doua.I-am facut si ceai, la fel
Help !!!
http://picasaweb.google.com/roxi2000.ro/X#5423549529383440354
badriana spune:
Pupam stupul,
Am 2 minute libere, mandra mea merge in 4 labe si misuna peste tot. Nu rateaza nimik. Merge si pe marginea patului, nu cred ca dureaza mai mult de 1 luna si isi da drumul singurica. Avem si 4 dintzi sus care se de-abia au spart gingia.
Am citit pe diagonala, sanatate fetelot care au iesit din spital si tuturor albinutzelor. Pupam bb-ei sa se faca bine repede.
Clody....o sa fie mai greu la inceput dar si tu si bb o sa va obisnuiti, trebuie doar putzin timp.
Miruta...nu starnesti controverse, fiecare face ce crede ca e mai bine si ce simte ca e mai bine. Si conteaza foarte mult o mamica mai odihnita. La primul copil e intotdeauna mai greu.
Cred ca Laura zicea ceva de testat bb-ei la burtica, de hidratare. Se prinde pielea de la burtica intre 2 degete si se da drumul urmarind cat de repede revine la loc.
Mai vroiam sa zic ceva dar urla Irina ca a trantit-o frate-su' Oooofff.
Adriana
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Noi raportam si al patrulea dintisor
,s-au pus pe iesit vad...
Astept sa se trezeasca puiul si iesim un pic afara,chiar daca e cam frigulet si bate si vantul...
Oana_mvt..nu l-am intarcat ,dar nici san nu mai primeste mult ca inainte.Oricum,la ce program am,Darius nu imi va simti lipsa,pt ca doarme la ora aia.
Voi face curatenie la o cafeterie si asta inseamna dis-de dimineata,in cursul saptamanii va trebui sa ma trezesc la 4 dimineata!
Dar cum nu am de ales,asta e!
Philip..multumesc!Ai net in noua locatie?
RAmonaiani..multa sanatate Elizei si drum bun spre Romania!Distractie placuta!
Elena..multumesc!Asa e,sotul a terminat somajul pe 22 ianuarie si ieri a depus actele pt ajutorul de somaj care e f mic,asa ca am fost nevoita sa accept eu primul loc de munca care a aparut.Noi sa fim sanatosi!
Tare faza cu sotul!
LauraOana..sa ne povestesti si noua cum s-a acomodat Sebastian cu bunica!
Miruta..multumesc!Sincer,nu te condamn cu nimic,in ecuatia copil si alaptat ar cam trebui luata in considerare si mama,oricum Anto e marisoara deja,bine ca ai putut sa o alaptezi si pana acum!
Roxi..daca tot accepta sa bea din canita,dai mai des chiar daca bea cate o gura- doua.Nici Darius nu bea multa apa deodata!
Badriana..felicitari curajoasei pt deplasari!
la toate si mai revin eu cand mai am timp disponibil
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2