Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Oana, si eu cred ca o supara gingiile. Am incercat cu Calgel si cu Panadol, dar nimic

Abia acum a reusit taica'su sa o adoarma, asa ca profit sa ma bag si eu in pat pana nu se trezeste, ca o iau de la capat.

Am pus poze noi cu pitica aici
http://community.webshots.com/album/576361332jUINAG

dulce de noapte buna tot stupul, nu inainte insa de a ura multe lunite fericite inainte sarbatoritilor

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

ne mai tineti minte?

nu am citit nimic din urma, scuze, sper ca toata albinutele sunt bine, sanatoase si cuminti!!!

eu cu invatatul toata ziua si cu Radoze....mai nou s-a smecherit...vine in premergator langa mine, ma trage de pantaloni, zice mama si ridica manutele, asa ca trebuie sa-l iau in brate....

mai un pic si plecam spre Romania, pe 5 plecam si avem o veste buna, vine si tati cu noi, mie imi era groaza de un drum asa de lung doar eu cu Radoze, dar uite ca pana la urma a iesit bine...

tot stupul!!!

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

Va multumesc din suflet tuturor pr urari si sustinere
am reusit sa ma odihnesc si eu putin dar nu prea mult pt ca, de cand am venit acasa fata mea si-a dat tot programul peste cap si se trezeste noaptea si nu mai vrea sa doarma decat in brate cum o pun in patut se trezeste si urla de ma stie tot blocul, sper sa-si revina ca sunt de 2 zile acasa si nu am apucat nici macar sa bag o masina de haine la spalat.
Va povestesc pe scurt ce s-a intamplat cu noi : a inceput intr-o noapte sa vomite si sa faca diaree si febra foarte mare asa ca dimineata ne-am dus cu ea spital si ne-a internat , initial au suspectat o intoleranta la o proteina din laptele de vaca pe care o contine orice formula de lapte praf , ea manca lapte de la humanna, dupa ce i-au facut toate analizele: de sange , coprocultura, copricitograma si urina si una speciala pt acea proteina si toate i-au iesit bune i sa pus diagnostic de viroza intestinala diareica a fost tratata ca atare s-a facut bine si sambata ne-a dat drumul acasa doar ca duminica noapte am ajuns iarasi la urgenta cam cu aceleasi simptome ne-a internat din nou si i-au facut iarasi toate analizele, contactase in spital un rotavirus din spital (era spitalul plin de copii cu rotavirus) pe care l-a avut si in vara , in august, vineri ne-a dat iarasi drumul acasa desi fata nu era bine dar s-a gasit un caz de gripa porcina in spital si doctoritei i-a fost frica sa nu luam si noi si ne-a trimis acasa (in alte conditii nu ne-ar fi dat drumul sub nici o forma) cu tratament, numai ca in urma bolii de burtica peste alta boala de burtica fata noastra a reusit sa faca un sindrom postenteritic (cazurile sunt foarte rare cam in procent de 10%) , mai pe romaneste i sa accelerat foarte tare tranzitul si nu mai retinea mancarea in ea, tot ce manca in urmatoatrele 10 minute facea caca apa si singura solutie ca sa putem sta in spital cu ea , ca trebuia neaparat sa fie pusa pe perfizii si asistata medical, a fost sa luam o rezerva cu plata, asa ca ne-am internat pt a trei-a oara , a fost tinuta pe perfuzii si i-au inceput alimentarea pe tub nazo-gastric cu formula NEOCATE ( asta e faimosul lapte de 80 euro cutia)si incet , incet si-a revenit mai trebuie doar sa se ingrase pt ca e foarte slaba are 6,7 kg la aproape 9 luni . Acum e bine si sper sa nu mai avem surprize pt ca ajunsese saraca sa nu nu mai aibe nici o vena in care sa-i puna branula pt perfuzie era intepata si in maini si in picioruse cate 3-4 intepaturi in fiecare iar de 2 ori i sa-u umflat atat de rau , o data o manuta si o data un piciorus ca m-am speriat si am tipat la asistente; nu stiu cat o sa ne tina pe laptele asta, speram sa ne ajunga ce ne-a dat doctora de la spital oricum am gasit in canada bax de 4 cutii cu 126 de dolari canadieni, ni s-a pus pachet , acum sa vedem si cand o ajunge pt ca mai asteptam unul pus prin decembrie . va multumesc inca o data pt ca ati fost alaturi de noi

PS INTREBA CINEVA DE UN DR GASTROENTEROLOG, EU O RECOMAND CU TOATA CALDURA PE DR. CRISTINA BECHEANU, EA S-A OCUPAT DE NOI SI E SUPER PROFI

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
DanaMi.................ce ati mai patimit! Ma bucur ca ati dat peste un medic cu suflet mare! Ce mult conteaza!
Andata...............ce frumoasa e grasunica ! Si ochioasa toata! Cred ca e rasfatata familiei! Ai o familie frumoasa! Trebuie sa fii tare fericita! In privinta socrului, trebuie acceptat, ce sa-i faci... Eu am soacra care ma vad cand si cand si tot mai ies scatei, dar zi de zi e mai greu! De la o varsta.....,apoi conflictul dintre generatii!
Deci...............ma bucur ca s-a remediat problema si sunteti acasa! Spor la lucru!
Maria...........multumesc!
S-a mai muiat gerul, dar tot frig!
Carla..................am vazut poze cu Larisa mica! Sau nu am intrat eu unde trebuie?! Erau la capitolul "Larisa la o luna" Ce dulcica e! Si ce micuta era si acum e domnisorica! Am observat ca re si clanxon! Ce gurita mare face cand e suparata!
Si al meu are un debit verbal..... Te toaca maruntel!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Mirela, bineinteles ca te tinem minte, chiar ti-am simtit lipsa
Dana, . Cred ca a fost cumplit pentru tine. Bine ca acum e Bubu mica bine, sper din tot sufletul sa nu mai treci niciodata prin asta. Sanatate multa micutei si sa dea DD sa isi revina si cu somnul ca sa te poti odihni si tu
Alynta,. Multumesc mult pt aprecieri. Eu nu reusesc sa vad pozele tale

Va las multa, multa si o portie de ras
http://www.youtube.com/watch?v=hJOE1GyJwSk&feature=fvw

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,

MIRUTA,felicitari pentru noaptea trecuta,ai facut foarte bine,biata Anto murea de foame.

DANAMI,doamne,ce ghinion a avut Bianca.Sper sa-ti revii cu oboseala si Bubu sa inceapa sa ia in greutate.

RELUSHA,ne era dor de tine,spor la invatat!(ce dulce trebuie sa fie Raducu)

ANDATA,am vazut si eu pe Ioana "mare",asa imi inchipuiam eu pe fimea,bucalata si cu ochi mari caprui.

CARLA,si eu la fel,trebuie sa mai sap prin poze.

ALYNTA,,cum sunt baietii,bine?

DICI,,va urez spor la treaba cu achizitiile si amenajarile,lasa ca platiti voi si datoriile.

OANA,spuneau fetele mai inainte ca cearcanele pot fi de la viermi intestinali.

Va pup pe toate,o zi buna.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!

azi am fost la control, de fapt a a venit pediatra acasa, suntem bine (multumim lui dumnezeu) si avem 9400g la 8 luni si o saptamana.

alic, e atat de frumoasa natalia in fotoliu! fotoliu era la oferta?? vreau si eu sa-i iau lui matei...
noi bem cam 200 - 250 ml ceai de anason in 24 ore (zi + noapte)

carla - alergatul cu masina face piciorul frumos (de la pedale se trage)

laurraa,, dana bine ati revenit acasa! ce-ati mai tras si voi... multa sanatate si sa dea bunul dumnezeu sa nu mai treceti vreodata prin asa ceva!!

serialbastre, felicitari pt 10 la examen!

anda_magda, multa bafta la examene! cum prepari compotul pt printesa?

maria_bunica, multi lui darius. asa e si al meu, marait de vreo saptamana, nu-i convine si nu-i place nimic, nu vrea in carut, in premergator, pe jos, pe pat sau cu jucarii. dar si in brate se plictiseste repede si se arcuieste imediat. nici noaptea nu doarme cum trebuie. aseara nu am mai rezistat si i-am dat 2ml panadol. a dormit mai bine, cu doar 3 sau 4 treziri. i-am dat si eu pastai. si nu am avut nimic.
ma bucur tare mult ca ai reusit sa-ti gasesti de lucru!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna ziua fetelor,

multumim in primul rand pentru sustinerea voastra, acum e mai bine Darius a inceput sa pape si el mai bine si nu mi-a mai facut diaree de 2 zile, ieri a facut chiar ok, contnui cu tratamentul pana poimaine ca atat mai am, diagnosticul a fost acelasi cu ce a avut Bubu prima oara cand a internat-o diaree acuta, o viroza intestinala pacatoasa pe care a luat-o martea trecuta cand am fost cu el la vaccin din pricina unei mame inconstiente care a venit cu copilul bolnav ca sa ii faca vaccinul desi baietelul ei avea febra si uite asa marti noapte m-am trezit cu Darius vomitand cu febra si diaree.
El era bine cand am fost la vaccin, nu a plnas decat cand la intepat a fost cuminte puiul meu, avea atunci 8100 gr si 68 cm cam mititel de inaltime dar avand in vedere ca nici noi nu suntem inalti nu imi fac probleme.
Ca sa va mai zic ca miercuri noapte am chemat salvarea pt ca avea temperatura 39 si nu ii puteam da supozitoare din cauza diareei, ii dadeamn eu panadol dar degeaba si mi-a dat doctorita sumetrolin, hidrasec si smecta.Bineinteles ca nu iau facut bine pentru ca sumetrolinul contine zahar si a facut mai rau diaree, prin urmare sambata m-am dus cu el la spital lka Grigore Alexandrescu la doctorita unde era Dana internata cu Bubu si mi-a schimbat medicamentatia nu mi-a oprit decat hidrasecul si-a mai dat furazolidon si gentamicina cu gucoza amestecata o fiola de genta de 2 ml cu 6 ml de glucoza si ii dau cate 4 ml la 12 ore si uite cu astea l-am pus pe picioare si cu regimul dat de doctorita Becheanu, care e o scumpa dupa cum va spus si Dana.
Acum inca mai e pe regim dar e mai bine, ma bucur ca a inceput sa pape si el mai bine.
A si avem si noi un dintisor si ne iese si al doilea, partea proasta e ca , cu boala asta a lui Darius s-a cam invatat un rasfatat si vrea numai in brate si daca treci pe langa el si nu il bagi in seama plange de ma stie toata lumea din bloc, daca te vede ca iesi din casa fara el la fel plange si tot asa.
Azi si-a cam scos parleala cu joaca pentru toata saptamana trecuta.
Cam atat despre noi, am vazut ca mai avem albinute bolnavioare in stup cu probleme asemanatoare ca ale noastre, le urez sanatate multa si recuperare usoara si mamicilor multa rabdare ca ai nevoie de foarte multa.
Pupicei tuturor mamicilor si va multumim inca o data ca v-ati interesat de noi, desi inca nu stiu de unde stiti ca am fost si noi bolnaviori, am apucat sa citesc doar acest capitol pe sarite, ca nu am avut nici net de 3 saptamani probleme tehnice, cred ca o sa schimb si furnizorul de cablu ca am aceeasi firma si la net.
Acum am vazut si eu cat am scris sper sa nu va fi plictisit.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni#

Mergi la inceput

lauraoana . cum a fost la serviciu, fara puiut??

badriana, felicitari pr o printesa asa plimbareata!!

maria_bunica, felicitari pt al patrulea dintisor! ne-ati lasat rau in urma. vezi ce se intampla daca am stat sa va asteptam??
despre munca: important e ca ti-ai gasit de lucru, ca e tare greu in ziua de azi.

narcisica, bravo! ma bucur ca incepeti cu exercitii de recuperare! tinem pumnii sa nu mai fie nevoie de operatie.

alynta, felicitari lui matei ca stie sa mearga in 4 labute. al meu matei nu are o treaba cu asa ceva...

dicirstea, prin multe mai treceti si voi... bine ca va mutati in casuta voastra. stiu ca e greu, dar in curand vor trece toate.
am inteles ca te duci la lucru?? daca e asa, multa bafta si serviciu usor! cine sta cu copiii??

oana_mvt, i-ai facut o coprocultura?? sa nu aiba viermi intestinali, caci astia pot da cearcane...

andata, multumim de reteta. am sa o incerc si eu, dar acum nu am nuca de cocos. la printesa sa fie de la dintisori??
am vazut pozele... frumoasa foc mititica

relusha, bine ati revenit! spor la invatat in continuare! drum bun spre romanica!! te mai asteptam

danami, multa sanatate micutei, sa castige repede in greutate!

carla, acu am vazut pozele cu voi de la sarbatori. sa va traiasca fetele, sunt superbe! si ce tort am vazut eu acolo!!! in forma de inimioara.... tu l-ai facut??

anaela, ce-ati mai tras-o si voi!! bine ca acum darius e bine. multa sanatate in continuare! ...nu ne-ai plictisit, te mai asteptam.

Mergi la inceput

am uitat sa urez la multe lunite lui bebe daniel de ramonaiani, de altfel e singurul sarbatorit al zilei!! sa creti mare, frumos si sanatos!!

ma duc sa-i fac papa lui matei, ca nu mai are are stare. la toti si la toate!!

Mergi la inceput