Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

va multumesc la toate pentru incurajari cu razvan vor sta mamele pe rand sa vedem ce va iesi sper sa fie bine

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap
carla, ! uite de ce ai tu o silueta faina: de la alergatul prin bucuresti.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Exact, alergat cu masina .
Chamomilla se da pentru dureri asociate eruptiei dentare.

Coraly, o dieta care sa ma lase sa mananc dulciuri la orice ora nu stii?

Eu sunt in urma, nu am avut net tot week-endul, am mai facut si eu treaba prin casa.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetelor si miii de multumiri de sprijin si sfaturi!!!!

am ajuns acasa desi suntem tot internate, dar am plecat cu invoire si semnatura si merg zilnic la antibiotic ca e intravenos si avem branula la manuta, timp de 10 zile, insa astazi la ORL a zis ca e totul ok si facem 7 zile

am mers la spital cand am vazut ca a facut febra si stiti ca ma plangeam de deshidratare; intr-adevar era deshidratata si avea si anemie; am plecat si cu diaree nu am mai putut sta deloc acasa; analizele la sange si kk ni le-a dat in o ora jum am asteptat in UPU (nu pot descrie cat a plans Maya la luat sange si au intepat-o de 5 ori ca nu i0a gasit vena si apoi iar de vreo 3 ori pana i-a pus branula); drita mi-a zis ca ar tbuie sa raman sa ma mai vada un pic si sa stea in perfuzie; am stat cu ea in perfuzie 4 ore! si a inceput sa-si mai revina

conditiile erau super ok, am stat la rezerva insa atmosfera in sine ma deprima si simteam eu si un curent cumva si de aceea am cerut acasa plus ca eu dormeam (daca se putea numi dormit) in acelasi pat cu ea primele 2 notpi au fost critice caci nu putea repira de la mucisori si se ineca prin somn si voma; a doua zi am fost la orl si ne-a zis clar- otita virala; am innebunit; d ela raceala mucisorii nu s-au aspirat cum trebuie (si Dumnezeu stie cat am chinuit-o cu batista bebelusului) si au ramas pe canalul dintre ureche si gat (asa am inteles) si a facut infectie; eram la inceput,inca nu curgea urechea etc si a fost numai bine ca m-am dus; asa ca dr a hotarat antibiotic C-FORTE intravenos, are un spectru fff larg; numai ca asistenta aia care i-a administrat prima doza a uitat sa specifice ca poate voma si l-a facut si fff repede nesimtita si noroc ca aveam fata in rate ca a vomat ca un om mare si in jeturi, de m-a murdarit pe mine toata, pat si pe ea; doamne ce m-am speriat si abia atunci cand am iesit cu copilul in brate pe hol imi zice pe u ton calm:"am uitat sa va ai zic ca unii copii asa varsa la prrima doza"

nu putea dormi mititica, de la ora 6 se tipa pe hol, deschideau usi, intrau infirmiere, etc; abia asteptam sa ajung acasa; nu m-am dus de langa ea decat pana la baie, am stat NON STOP si am pazit-o; astazi am reusit sa iau si urina sa-i dau la analize si din nou kk caci dimineata a facut diaree

tare e greu s atreci prin asa experienta

in schimb ma bucur ca la ORL astazi a zis ca otita e spre vindecare si facem doar 7 zile antibiotic; ii dau si eurespal pt tusea urata, nurofen pt febra, smecta si calciu carbonic pt diaree, dufalact pt protectie sa nu faca candida de la antibitic, doamne iarta-ma cat ii mai chinui stomacelul;

mi-a zis destul de clar dr sa o alimentez cu mancare, sa nu mai dau atata san, sa-i introduc lichide, apa fff multa, ceai de menta ii dau indulcit cu glucoza; am gresit cu diversificarea ca mereu am cedat si i-am dat san cum am vazut refuz din partea ei; astazi am reusit sa-i dau ficatel si doamne cat ma bucur, iar ieri a baut 150 ml de apa si ceai; vad si in urina ca se hidrateaza

o chestie interesanta: drii verifica deshidratarea la pielea de pe burtica; daca e uscata, sunt deshidratati; trebuie sa-i dau si calciu, nu sunt pbleme mari la asta, doar ca il are la limita inferioara; ma bucur ca eu nu i-am dat niciodata si a luat din san si ce a mai papat ea pe ici colo

azi-noapte a dormit si ea mai bine

nu stiu cat de coerenta am fost, iertare pentru greseli, mai revin la detalii, dar trebuie sa merg la printesa acum e ragusita si mi se rupe sufletul cand o aud cum plange sau gangureste;

pt nasuc folosim "vibrocil" si drita de la ORL mi-a zis sa nu-l intrerup

ma simteam vinovata ca eu Mayeyi nu i-am dat ever caciula in casa,insa m-a linistit dr ca nu e de la nepurtat caciula; e de la viroza veche

mai vreau sa va mai spun atatea, dar acum sunt fff obosita

va imbrratisez cu drag si va multumesc inca o data pentru toata sustinerea

va pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Lauraa, bine ca ati ajuns acasa, eu am trecut prin spitalizare cu Saby cand eram insarcinata in luna a 7-a, stiu cat este de greu.
Stiu ca numai asta nu-ti trebuie acum, dar nu pot sa ma abtin, iarta-ma te rog... Eu nu sunt de acord cu doctorii care au spus ca ai exagerat cu sanul, ca nu trebuia sa-i dai atat de mult. Nu este nimic mai bun nutritional si caloric, nu se compara mancarea solida cu lapticul de mama. Sigur ca sunt parerile impartite chiar si intre doctori, dar sa zica asa ceva, e prea mult. Ceai de menta indulcit cu glucoza la varsta asta? Hmmm... Bine ca mergeti spre vindecare.
(chiar, eu stiu de Cefort, cum am scris zilele trecute, esti sigura ca v-a dat C-forte?)

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello albinute

am revenit si noi astazi acasa dupa 3 saptamani de spital cu doua pauze de cate o zi, Bubu e bine acum dar e la regim si avem un lapte pe care sper sa nu ajung sa-l cumpar (80euro/cutie de 400g) momentan l-am primit de la spital si spre sa scapam de el pana se termina, o sa revin maine cu amanunte pt ca acum sunt extrem de obosita si ma bag putin la somn asta daca o sa ma lase pitica

multi la toata lumea

Laurra, multa sanatate Mayiei
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Lauraa, bine ca ati ajuns acasa, eu am trecut prin spitalizare cu Saby cand eram insarcinata in luna a 7-a, stiu cat este de greu.
Stiu ca numai asta nu-ti trebuie acum, dar nu pot sa ma abtin, iarta-ma te rog... Eu nu sunt de acord cu doctorii care au spus ca ai exagerat cu sanul, ca nu trebuia sa-i dai atat de mult. Nu este nimic mai bun nutritional si caloric, nu se compara mancarea solida cu lapticul de mama. Sigur ca sunt parerile impartite chiar si intre doctori, dar sa zica asa ceva, e prea mult. Ceai de menta indulcit cu glucoza la varsta asta? Hmmm... Bine ca mergeti spre vindecare.
(chiar, eu stiu de Cefort, cum am scris zilele trecute, esti sigura ca v-a dat C-forte?)

Sarbatori de iarna 2009

stiu ca e deplasat cu alaptatul,dar dr a spus in sensul ca o pun fff des si nu incerc sa-i dau si mancare, adica o sa-mi refuze mereu orice incerc sa-i dau stiind ca are remediul in tzitzi; este garantat ca are o val atat de buna,caci Maya nu a luat niciodata vitamine, calciu etc si greutatea ei a fost mereu fff buna si acum avand 9600; nu mai zic ca pe foaie scrisese si pneumonie interstitiala si am innebunit, dar apoi mi-a zis ca la plamani nu are nimic

c-forte ii dau,intravenos, prin branula http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=2503&fl=1

apa am inceput sa-i dau fff multa

acum ii fac morcov cu cartof sa vedem cum papa

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna seara!

Laura,Dana.... bine ati revenit acasa unde`i cel mai bine si cel mai importatnt ca veniti cu bebeii mai sanatosi!!!! Multa putere in continuare!!!Si sanatate la puii mici!!!

Clody ... saru-mana pt ajutorul acordat lui Ely(ma bucur ca s-a rezolvat)! Cred ca ti se cam rupe sufletul sa-ti rupi asa deodata din timpul pe care-l petreceai cu Razvi...dar o sa fie bine!

Andata si fetele care m-au sfatuit in legatura cu raceala Biancai....va multumesc din suflet!

Coraly... nu facem aerosoli.Nu stiu....dr nu ne-a recomandat si ....momentan mergem pe picaturi nazale efedrinat de cate ori e cazul (1-2 pic/nara),picaturi orale Ambroxol 0.75% cate 8 pic/3 zi, si antibiotic Ospamox (amoxicilina)5ml la 8 ore. In rest...fff des ser fiziologic cate 1 ml/nara si aspirat cu batista bebelusului sau cu pompita manuala

Dici ... cum mai merge treaba in apartamentu vostru?V-ati gasit robineti la calorifere?

Philip ... haideti ca mai aveti putin...cu impachetatul.Ce ma seaca pe mine:gandul ca dupa ce termini de strans intr`o mie de zile...mai trece putin timp si ajunceti in OK si apoi o luati de la capatat cu despachetatul. Spor la treaba in continuare.

Beca ... imi pare rau ca ai tuns`o pe Sara.In plus eu mai tin si la traditii (eu nu o voi tunde decat dupa motz la 1 an),dar bineinteles ca fiecare face cum crede.Daca tie iti place mai mult cum ii sta acum...e super ok.Si pe mine m-ar interesa lista cu dvd-uri

Nu mai stiu...chiar sunt chiauna.

Multa bafta celor ce invata si au de sustinut examene!

Sper sa mai revin

Mergi la inceput

Dana, bine ati revenit! Ce lapte costa atat de mult?
Lauraa, .

Sarbatori de iarna 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dici, milka pentru toata lumea! Mai ales ca am luat 10 la examenul de ieri si mi s-a mai ridicat si mie moralul putin; ca parca prea ma simteam inutila pe lumea asta.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Serialbastre ... felicitari din inima pt 10-le de ieri!!!! Cum sa te simti fata inutila cu minunea de Cezara langa tine????

Mergi la inceput