Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)
Raspunsuri - Pagina 12
Deea_24 spune:
Buna fetelor,
Si noi pe aici.
sarbatoritilor zilei. Sa cresteti mari si sanatosi! 
Insanatosire grabnica puiutilor bolnaviori! 
otiliap 
Ely offff, imi pare rau ca nu esti intr-o stare tocmai buna...
atat tie cat si printesei mici Marina-Denise!
Clody multa bafta la servici! Cred ca e foarte nelinistitor gandul ca lasi puiul acasa!
Bebe Beca of, imi pare rau de noaptea agitata... stiu cum e! 
Si Darian aluneca pe parchet dar lui ii place
In weekend statea in patru labute si se impingea doar cu manutele in spate, picioarele le tinea nemiscate si aluneca pana se oprea in vreun scaun! Era asa comic!
Ziceai ca e o figura stil Jackson.
Andreea spor cu restul de 20% 

Va pupam pe toate!
Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
aqua80 spune:
buna fetelor.vad ca mai multe dintre voi aveti nopti albe.intru si eu in grupul vostru.alexandru nu stiu ce are noptile,este agitat,marait, se scoala urland cateodata si se linisteste doar la san. nasoala treaba sa te scoli la 15, 30 minute si 1 ora.sunt chioara de somn si am acumulat o oboseala de nedescris.cred ca se scoala noaptea numai de dragul de a tine sanul in gura, pt ca de supt suge bine la 3 ore.nu stiu ce sa m-ai fac cu el ca sa nu se trezeasca asa de des.aseara am incercat sa-l culc si cu mine in pat(el doarme numai in patut si noaptea si ziua) am zis ca daca ma simte aproape se linisteste....a fost mai rau.cred ca pana la intarcare o sa m-ai am nopti nedormite.am crezut ca-i dau dintii sus dar nici urma de asa ceva.ufff... ce ma sfatuiti sa fac.am crezut ca nu am san suficient de se scoala noaptea asa de des,beau ceaiuri de lactatie la greu,ma odihnesc cat pot si mananc bine doar sa am laptic bun.
uff...nu stiu cum va descurcati voi mamicilor cu 2 copii...sunteti de admirat...toata stima.
alexandru 10.06.2009
alic spune:
vreau sa va arat ce cadou i-am luat fetitei unei prietene, cand trece gerul asta ma duc sa-i iau si Nataliei, ca vad ca-i sade bine in el ![]()
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/Picture111.jpg
inca ceva, am gasit un radio pt copii, saunt cantecele dragute si tot felul de activitati: www.itsybitsy.ro" target="_blank">aici
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
otiliap spune:
buna fetele!
la multe lunite sarbatoritilor, sa cresca mari si frumosi!!
bebe mihnea de narcisica, la multe lunite, sa cresti mare si sa dea dumnezeu sa nu fie nevoie de operatie! 

clody, flobaby, multi
, sa treaca supararea pe sotiorii vostri si sa va rezolvati problemele!
madalinuza,
de la noi. va dorim multa, multa sanatate!
alinutza, felicitari pt dintisorii noi!
carla,
! uite de ce ai tu o silueta faina: de la alergatul prin bucuresti. 
maria_bunica, de ce e controversat johnsons?? ca si noi folosim sampon de la ei... 
coraly, multa sanatate puiutului mic!
lauraoana, ai reusit sa-ti aduci soacra??
trimit si revin...
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
strunfita spune:
aqua, faci un cont pe picassa, sau webshots, sau flickr, sunt mai multe site-uri unde poti pune pozele. Apoi faci upload la pozele tale.
Vad ca din ce in ce mai multe ne trezim des noaptea ... nu stiu ce au copiii astia
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
otiliap spune:
roxi2000, multa sanatate ruxandrei!
lui sebi, se vede ca-si iubeste ff mult surioara.
eu i-am dat lui matei sfecla in toate combinatiile posibile cu orice leguma, sub forma de supa sau in combinatie cu carnita. i-am pus in mancare si frunze de sfecla rosie. referitor la pastai, azi e prima zi in care ii voi da, in combinatie cu dovlecel.
dicirstea, ooofff, cate patanii intr-un timp asa scurt.
si o
de la noi, sa aveti putere sa depasiti acest moment urat!
draga alic, eu una recunosc ca nu l-am scos pe matei din casa de 2 saptamani
. nu aruncati cu rosii, dar pe aici, de 2 saptamani, nu am avut mai mult de -10 grade, iar de vreo 4 zile nu au fost mai mult de -12 - 13 grade. de ex, acum, cu toate ca e asa soare, sunt -19 grade. nu am vrut sa risc. aerisesc zilnic in toata casa, igrasie nu am, matei are suficient spatiu de joaca (casa are ceva mai mult de 200 m patrati), asa ca am hotarat sa-l tin in casa. mi se pare o diferenta prea mare intre temp din casa si cea de afara (aprox 40 grade).
beca, multa sanatate printeselor!
madalinuza, tinem pumnii sa iasa toate analizele bune si sa fie doar o alarma falsa! 
annkkaa, pot spune ca fetota e copia lui tata. cred ca e tare mandru... 
ramona.p, felicitari pt cm si kg!. multa sanatate, sa treaca repede raceala. 
yioanna, cand i-am facut eu analizele lui matei, inclusiv fierul, i-a luat sange din deget. nici nu a simtit, nu a schitat niciun gest. fierul poate da diaree. noi am inceput cu o pic de 3 ori pe zi, a doua zi 2 pic de 3 ori pe zi si tot asa pana la 6 pic de 3 ori pe zi. dr. ne-a spus sa nu-i dam direct 6 pic ca poate face diaree.
otiliap spune:
voicu_bebi,
. la mine e diferenta intre copii de 11 ani, si tot au fost probleme. am o prietena care a nascut prima fetita cu 2 luni inainte de naste eu fata si a doua fetita a nascut-o la 2 ani dupa. ambele fete le-a nascut prin cezariana si nu a avut nicioproblema. deci, fiecare cu norocul ei. 
coraly, nu ma supar deloc. dar noi luam de la aceeasi persoana de mai bine de 3 ani si nu am avut niciodata probleme. pe asta m-am bazat. 
beca, de ce ai tuns fata ? avea un par asa frumos....
andata, saru'mana pt reteta! 
ginette, ooff...inca un puiut racit...multi
sa treaca repede raceala!
philip, spor la treaba in continuare! nu mai ai mult!!
anda_magda, eu cand vad ca matei se constipa putin, ii dau piure din fructe crude, nu-i aburesc nici unul, ii dau iaurt de casa simplu, fara cereale, banane, biscuiti, nu-i dau orez si altele care l-ar putea constipa.
otiliap spune:
strunfita, cu sudocreme ai incercat?? ca e pt iritatiile de scutec...
aqua80,
pt puiut sa-si revina cu somnul e greu cu trezitul noaptea si la noi e la fel, ne trezim de 3 - 4 ori pe noapte, dar nu pt san, ca noi suntem pe formula... asa e aceasta perioada, sa speram ca se va termina curand...
alic, fff frumos fotoliul; de unde l-ai luat si cu cat??
alic spune:
Otilia, nici eu n-am scos-o zilele astea decat ieri cabd am fost la niste amici, deci numai din casa la masina...
fotoliul l-am luat din selgros cu 26 de lei 
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)