Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
Ramona, Laura, Dana, Ioana multa sanatate fetitelor in continuare.
Ramona, da, si pe mine ma seaca gandul asta
, felicitari pt nota
Ce fac si celelalte scolarite?
Clody, va fi bine, bine ca nu trebuie sa-l duci la cresa
Azi am fost si-am mai donat iar mancare, haine, am lasat soacra sa prajeasca niste chiftelute si miros de ma dau pe spate. incet-incet ne apropiem de sfarsit. ieri am fost si-am inchiriat o masina, o Mazda 3 si-mi place mult, e asa lina.
Alic, unde ai vazut-o pe Ioana blonda??? ce misto sade N in fotoliul ala
eu m-am tuns scurt...
pup la trupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ramona, desi nu-mi ajunge timpul pe care-l petrec cu Cezara, cateodata pentru mine nu e suficienta activitatea asta. Dar sunt convinsa ca daca m-as duce la servici as vrea sa stau cu ea acasa.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41" target="_blank">Un vot pentru iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

mi-am adus aminte: cand m-am internat imi zice dr: daca are diaree nu aveti voie sa o alaptati , Maya nemancand de la 10 dim!!!!!!!!!!!!! - si ati mancat dvoastra probabil ceva....si i-am zis frumos ca 8 luni am alaptat,6 luni si o sapt exclusiv si cred ca stiu deja cand manac sau nu

si bineinteles ca am alaptat-o

revin

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

andreea vrem poze cu parul scurt si eu am mai tuns dar nu asa de tot...
fetelor bun venit acasa... multa sanatate si sa nu va reintoarceti prea curand pe la spitale.
eu azi am mai scapta de un examen... ca tot intreba andreea ce fac scolaritele... mai am inca 3 examene si gata! de abia astept sa scap. eu nu le-am luat cu 10, dar merge. oricum am constatat eu demult ca nu intereseaza nici pe naiba ce note iau eu la examene.
eu azi am reusit sa-i dau clarei vreo cateva lingurite de ceai. din bibe n-a vrut neam. cum i-l dau cum incepe sa roada efectiv la tetina. putina apita, putin compot, putin suc Tedi. adica atunci cand zic putin ma refer la o gura, doua. in schimb a reusit sa pape aproape un mar intreg ras cu 2 biscuiti digestivi si suc de la o jum de portocala, ceva ciorbita si un iaurt aproape intreg. acu sa vedem ce lupte s-or duce prin matele ei...

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Laurra, slava domnului ca ati ajuns acasa
zici ca-i dai multa apa acum Mayei...cat de multa?
te-as intreba eu mai multe, dar te las sa te refaci

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!
Noi am lipsit motivat,un week-end incarcat..curatenie,mancare,cumparaturi,vizite,plimbari..azi e frig si la noi si bate vantul fff tare.Darius e bine,a avut cateva zile mai agitate si maraite,dar vad ca azi a fost mai ok.
"La multe lunite inainte!",sarbatoritilor din zilele acestea!

Alinutza..multumim pt felicitari!
Voicu_bebi..cred ca ar trebui sa ii decalezi un pic somnicul Larisei,si sa nu mai adoarma la 7-7 jumate,mai ales ca zici ca doarme multicel.Sa incerci sa o adormi pe la 8-8 jumate pt noapte deja.Darius mai adoarme uneori in jur de 7 si il las ,dar el mai mult de jumatate de ora nu face nani la ora asta.Dar dupa baie si papa ,sta si cu noi la cina si apoi neaparat nani(in jur de 9-9.30)
Ana_micu..nu ma pricep la sfaturi pt covor,aici nu se poarta covoare pe jos,cu toate ca ar fi fost bun unul sa il mai las si pe Darius pe jos,dar nu vad o posibilitate clara sa il asez ca nu prea avem loc!
Serialbastre..succes la concurs!
Roxi..multa sanatate Ruxandrei,bine ca a trecut tot!Eu pastaile i le-am dat fierte si blenduite,amestecate cu cartofel!
Ely..sper sa fie totul bine cu Denise si sa dea rezultate sfaturile pediatrei!
Dici..multa putere,nici nu stiu cum de rezisti..atatea ghinioane si probleme..off!
Ankkaa..foarte izbitoare asemanarea Karinei cu sotul!
Ramonaiani..haioasa rau faza cu Eliza si apa!
Cuscra..multa,multa sanatate norutei dragi si refacere rapida!de la darius ca sa ii aline un pic durerea de la dintisor si felicitari pt greutate si cm!
Yioanna..multumim!Multa sanatate tie si sotului tau si tinem pumnii sa nu raceasca si pitica!
CLODYAC..nu fi trista ca te vei intoarce la munca,e tare greu in perioada asta de criza..si noi suntem in aceeasi situatie.Cum sotul nu gaseste nimic,sunt nevoita sa ma desprind eu de pui...dar sunt sigura ca va fi bine.
Yioanna...imi pare rau ca Stefi are diaree..sper sa ii treaca repede!
Otilia ..multumim pt felicitari!
IoanaSarei sa treaca raceala!

Revin cu restul..

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ioana..vrem si noi poze cu noul look al Sarei!!
Narcisica..multa putere si numai ganduri bune,sa iasa totul perfect!
Andataca te-ai gandit la noi!
Ginette..multa sanatate Mayei!Cand a tusit Darius prin septembrie si nu avea febra,acelasi lucru ne-a zis si noua pediatra.Sa nu ii dam nimic daca nu face febra!
Philip..hai ca mai aveti putin si scapi de impachetat!
Anda_magda..uff,mititica Clara..stiu cum e ca si darius a avut probleme cu kk de pe la 2 luni pana pe la 5 luni cand am inceput sa ii dau fructe.Atunci cand nu facea eu ii bagam un gel in fundulet(MICRALAX).Ai incercat sa ii dai sa pape para?
Elysa treaca starea nasoala!
Alic..unde ai vazut poze cu Ioana blonda?Da sa vedem si noi!
Aqua..imi pare rau pt noptile nedormite si pt oboseala acumulata!Trebuie sa incarci pozele pe un site:Droph,flickr,photobucket..etc!
Alic..super misto fotoliul,o sa caut si eu pe aici,e super!
Otilia..e controversat pt ca contine parabeni!
Clodyac..acomodare usoara lui Razvan cu bunicile,tinem pumnii sa se descurce cu el si sa poti sta linistita!
Laurraa..offf,prin cate ati trecutMulta sanatate si sa nu mai treceti prin aSta niciodata!Ti-ai schimbat nr de tel?Ca ti-am trimis mesaj sambata!
DanaMI..ma bucur sa citesc ca Bianca e mai bine si ca ati ajuns acasa!Multa sanatate in continuare!
Serialbastre..felicitari pt nota minunata de la examen si multumim pt tratatie!
Philip..sa iti fie de bine tunsoarea,dar vrem poze!
Anda_magda..felicitari pt primul examen si succes la cele 3 ramase!

Gata..am ajuns la zi..
Si eu voi incepe munca in curand..mi-am gasit in sfarsit ceva,chiar daca nu e ceea ce mi-am dorit sau ce asteptam de la mine,dar nu am de ales de moment,situatia finaciara nu imi permite sa astept!
Fugim la baita..la toate si noapte buna!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginette spune:

bebebeca, otiliap, mariabunica multumesc mult

clody mult succes cu intoarcerea la servici, nu vreau sa me gandesc ce e in sufletelul tau ca nu vei mai sta cu puiul tau toata ziua

Lauraa si Danabine ati revenit acasa, sa dea Domnul sa se faca bine fetele cat mai curand si sa nu mai treceti prin astfel de experiente niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginette spune:

Maya tuseste ( de azi a inceput sa fie tuse expectoranta )si are muci in continuare. Mi-e tare teama, mai ales dupa ce am citit ce scrie Lauraa, sa nu se complice. Azi am aspirat mucisorii de patru ori si urla tare de tot. I-am pus apa de mare si acum seara colargol. Sper sa ii treaca cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

anda-magda, aceeasi problema o avem si noi cu bautul. Eduard refuza lichidele. Trebuie sa incerci cat de des poti si ii dai lichide, cu lingurita, canita, biberon, noi am incercat si cu seringa. Acum ii dau canita sa se joace cu ea. Ii place sa o roada si cand o strange mai tare cu gingiile curge apa din ea, asa mai bea si el cate putin.
Eu ii pun fructe in saculeti si le suge.

Maria ma bucur ca ti-ai gasit servici. Prima saptamana e mai grea apoi te obisnuiesti si tu si piticul. L-ai intarcat sau te pompezi?
Clody si la tine va fi bine. Eu am inceput serviciul cand Eduard avea 3 luni.

Lauraa si DanaMi ma bucur ca sunteti acasa. Puiutele voastre sa se faca bine.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput