voi mai suportati kk de catel pe strazi?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Oare care este motivul pentru care in orase precum Braila, Brasov, Baia Mare (si am enumerat ultimele vizitate) nu intalnesti la tot pasul rahati de caini?
Cand am adus baiatul din maternitate administratorul mi+a inregistrat rapid o noua persoana, dar cainele lui nu figura la plata desi coboara cu liftul, era si el spalat din cand in cand, bea si apa, folosea tomberonul si pentru rahatii lui...

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Hmm, deci acum brusc se transforma catelul in PERSOANA, cand e omorat si maltratat si eutanasiat e doar o "javra".
Interesant.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Hai ma ca stii bine ce a vrut sa zica. "Mi-a adaugat o persoana la intretinere" inseamna un consumator de utilitati adaugat. Nu cred ca pana acum si-a imaginat cineva cainii ca fiind fiinte care nu consuma nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

despre care caini vorbim?
maidanezi sau caini cu stapani?

o intamplare petrecuta intr-o dimineata, un cetatean hranea maidanezii, pe spatiul verde a pus o punga cu ceva resturi dar a uitat sa ia si punga, o fi crezut ca e comestibila....cat despre strans dupa, nu cred ca o sa vad vreodata stapanii strangand dupa patrupede....sau cand vor strange maidanezii...

e o discutie care o vom intalni pe forum periodic si problema va fi aceeasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si eu am vazut copii mictionand pe trotuar sau la locul de joaca. Si nu doar de mictiuni e vorba, ci si de fecale. Pe care parintii nu le strangeau in punga. Nici copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Noroc ca nu faceau pe trotoar Xio (copii). Iti dai seama cum era sa calci intr-un astfel de kk?
Eu nu am calcat niciodata intr-un caca de copil... decat de la caini...
Am gasit solutia! Ii educam sa faca la copac sau in boscheti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Si eu am vazut copii mictionand pe trotuar sau la locul de joaca. Si nu doar de mictiuni e vorba, ci si de fecale. Pe care parintii nu le strangeau in punga. Nici copiii.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Buna comparatie. Stii si tu de ce o faci si ce va genera.

Dar atunci nu te mai opune nici tu inscrierii cainelui la intretinere.

Mergi la inceput

XIO, mai, mai ce comparatie, dar daca tot esti in domeniu te rog sa imi spui cati caini au fost dusi la veterinar ca s-au imbolnavit din cauza faptului ca s-a intamplat ca un copil sa mictioneze :) in parc?

Invers cunosc ff multe cazuri.
Daca toatetele eco ar fi eco nu cred ca s-ar intampla asa ceva!

PS KK facut pe pamant sau in iarba e biodegradabil pe cand pe asfalt nu mai reintra in natura, decat calcat in piciare dus de colo colo , batut de vant si imprastiind microbi care fac ravagii in sistemul digestiv in special al copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Si eu tot in sectorul 5 stau ...
Chiar dimineata am numarat de la iesirea din bloc pana la masina parcata putin mai sus pe strada 7 gramezi de excremente de caine.

Din pacate in acest sector nu se va face niciodata nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Si eu tot in sectorul 5 stau ...
Chiar dimineata am numarat de la iesirea din bloc pana la masina parcata putin mai sus pe strada 7 gramezi de excremente de caine.

Din pacate in acest sector nu se va face niciodata nimic.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

cred ca suntem vecine in acest caz! La coltul blocului meu...e jaleeeeeeeeee!

Unde mai pui ca intr-o dimineata o "doamna bine" tinea potaia sa isi faca treaba chiar in dreptul masinii noastre!

M-am bucurat enorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad
intr-o dimineata o "doamna bine" tinea potaia sa isi faca treaba chiar in dreptul masinii noastre!

Merita un lighean de apa in cap. Sau si mai indicat contextual o olita de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

eu strang in punga, parol.
doar ca numai pe al cainelui meu, evident. N-am vocatie de vidanjor voluntar

si da, si pe mine ma deranjeaza. ma supara si argumentul multora "da dupa maidanezi cine strange", ok frate, dar pe aurolaci cine-i spala, nimeni, hihaaaa, hai sa nu ne mai spalam nici noi, dar pe papuasi cine-i da la scoala, nimeni, ok, hai sa scoatem copilu de la scoala, etc.

mi-as dori ca toti proprietarii de caini sa realizeze ca nu doar animalul le apartine cat si faptele si....produsele sale, inclusiv alea de pe trotuar. Daca faceau oua, toti le culegeau.

edit: despre copii lasati sa faca in public. exista olite portabile, cu sac de unica folosinta. incap in geanta. folositi-le. nu conteaza daca e rahatul lui azorel, miaunel sau razvanel, daca ai calcat in el clar a roze nu miroase si iti strica ziua. Strangeti dupa toti mebrii familiei, indiferent de numarul de picioare.

Mergi la inceput