voi mai suportati kk de catel pe strazi?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

am uitat.legea specifica faptul ca un catel nu are voie sa faca pe spatiul verde amenajat.ci pe ...trotuar.care-i logica,nu conteaza.legea-i lege.atentie insa,legea este aplicabila atat patrupedelor,cat si si...bipedelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ieri era sa calc intr-unul ....sunt o sumedenie...peste tot...zici ca ploua cu ei..sau cresc din pamant.si mai calca fii-mea si cand ajunge cu mirosul odorizant acasa, nu spun cum miroase

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

ieri era sa calc intr-unul ....sunt o sumedenie...peste tot...zici ca ploua cu ei..sau cresc din pamant.si mai calca fii-mea si cand ajunge cu mirosul odorizant acasa, nu spun cum miroase

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Nasol moment.
Da' ce-ti veni sa te apuci sa dezgropi caca de catel subiecte?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

Nasol moment.
Da' ce-ti veni sa te apuci sa dezgropi caca de catel subiecte?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

I-am raspuns lui andacos

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Nu mai suport nici KK de ciine si nici cainii in haite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Oare care este motivul pentru care in orase precum Braila, Brasov, Baia Mare (si am enumerat ultimele vizitate) nu intalnesti la tot pasul rahati de caini?
Cand am adus baiatul din maternitate administratorul mi+a inregistrat rapid o noua persoana, dar cainele lui nu figura la plata desi coboara cu liftul, era si el spalat din cand in cand, bea si apa, folosea tomberonul si pentru rahatii lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Oare care este motivul pentru care in orase precum Braila, Brasov, Baia Mare (si am enumerat ultimele vizitate) nu intalnesti la tot pasul rahati de caini?
Cand am adus baiatul din maternitate administratorul mi+a inregistrat rapid o noua persoana, dar cainele lui nu figura la plata desi coboara cu liftul, era si el spalat din cand in cand, bea si apa, folosea tomberonul si pentru rahatii lui...

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Eu m-am mutat din Baia Mare in Bucuresti. Nu se compara numarul de caini sub nici o forma. In Bucuresti cred ca la fiecare al doilea sau al treilea apartament gasesti un caine, pe cand in Baia Mare sunt scari intregi de bloc fara patrupede. Exista ideea ca un caine e pentru cei care stau la curte si ca nici animalul respectiv nu se simte bine in apartament. Si cainii vagabonzi sunt mai putini.

Cred ca asta este explicatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Exista o lege conform careia cel care plimba catelul tre' sa adune dupa el. Tine de civilizatie sa nu lasi kk dupa tine, in spatiul verde sau pe trotuar! Nu cred ca numarul patrupedelor e problema... ci nesimtirea caracteristica a romanului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Hmm, deci acum brusc se transforma catelul in PERSOANA, cand e omorat si maltratat si eutanasiat e doar o "javra".
Interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

XIO, daca ai caine la casa e ok. Suporti cheltuielile intretinerii lui, nu calca altii in rahatii lui. Cand ai un caine la bloc, eu suport din cheltuieli. Am centrala si platesc pentru fiecare din casa procent din consumul meu in contul pierderilor de la subsol, lift, tomberon, menajera. Cainele e plimbat cu liftul, este folosit toberonul si pt el, menajera curata si dupa el, de caldura beneficiaza si el ca nu-l tin in balcon. Si nu as spune nimic daca nu l-as vedea cufurindu-se in iarba din spatiul verde de langa scara, pe alee. Si el e unul din sutele care-si insira rahatii in fiecare dimineata. Cei de la ADP nu curata cacatii de caine. N-am treaba cu eutanasierea lor, nu am lovit niciunul...

Mergi la inceput