Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Eu ma declar in mod oficial depasita de situatie. Nu pot tine pasul cu voi si pace.
Felicitari fetelor care au vazut bebele la eco. Am vazut numai vesti bune. Bravo!
Bun venit gravidutelor care ni s-au alaturat de curand.
Despre pompe de san - eu am folosit cu succes pompa manuala Avent. Despre alte modele si branduri nu ma pot pronunta in nici o directie.
Cris poti sa incerci cu fructe si legume crude, salate de fructe, salate de legume crude (am acum in frigider o salada colesaw, mmmm, o bunatate )
Despre Aciclovir nu stiu sa iti spun nimic. Stiu despre herpes ca in general apare pe fond de imunitate scazuta.
Iar despre cantecel nici atat nu stiu sa iti spun pentru ca e pentru prima oara cand aud versurile astea.
Noi suntem bine, nimic deosebit de raportat. toate fetele
Sa aveti un weekend frumos
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 22+
Handmade by Alina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a-rose spune:
buna dimineata !
hello cris! "mai sunt si eu pe aici" - ca in reclama aia proasta cu papagalul care comanda pizze. nu stiu ce sa mananci non-stop ca sa nu te ingrase. cred ca pufuleti poti consuma mai multi, nu non stop, dar valoare nutritiva = 0. Pentru contractele cu firma de celule stem nu trebuie sa te deplasezi. ti le trimit ei si tu doar le semnezi. Nu te da cu aciclovir. Eu tocmai am scapat de un herpes cu strugurel. Cel de la Nivea, mie imi place cel de visine. Intotdeauna cand simt ca apare, dau cu strugurel si gata.
Cat despre cantecel, nu l-am mai auzit insa ma intereseaza sa-l am si eu. Sper sa stie cineva.
multam de cafeluta, e foarte buna 17+, mami lui ruxi, 28.08.2008
rose
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Buna dimineata si de la noi..
Cris multumim de cafea, si eu tocmai ce am savurat-o..vai in aceeasi situatie sunt si eu..deoarece stau toata ziua acasa as manca non stop cate ceva, mai ales seara ma i-a cate o foame de lup si atunci cam intrec masura..sa-ti mai spun ca in saptamana asta am pus 1kg? timp record..
in legatura cu celulele stem si aciclovirul nu pot sa te ajuta si nici de cantecel nu stiu nimic..
elena19+
tutulyna spune:
neata gravidutelor
imi pare rau ca nu va pot urmari mereu... am ramas fara calculator acasa.mai intru cand prind laptopul sotului,dar rar...
felicitari tuturor gravidutelor pt bb sanatosi
las si eu dateleDN 3.02.1979
UM 24.08.2009
DPN 29.05.2010
GALATI.DR CIOBOTARU.21,5S
tigruta spune:
MAry bine ai revennit..chiar ma intrebam ce o mai fi cu tine, erai foarte activa pe forum..
felicitari pt baietel..
elena19+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a-rose buna dimineata ! hello cris! "mai sunt si eu pe aici" - ca in reclama aia proasta cu papagalul care comanda pizze. nu stiu ce sa mananci non-stop ca sa nu te ingrase. cred ca pufuleti poti consuma mai multi, nu non stop, dar valoare nutritiva = 0. Pentru contractele cu firma de celule stem nu trebuie sa te deplasezi. ti le trimit ei si tu doar le semnezi. Nu te da cu aciclovir. Eu tocmai am scapat de un herpes cu strugurel. Cel de la Nivea, mie imi place cel de visine. Intotdeauna cand simt ca apare, dau cu strugurel si gata. Cat despre cantecel, nu l-am mai auzit insa ma intereseaza sa-l am si eu. Sper sa stie cineva. multam de cafeluta, e foarte buna ![]() ![]() rose |
![](drac.gif)
![](disco.gif)
![](icon_smile_big.gif)
poze
Cristina
![](smiley_pregnant.gif)
![](copilas.gif)
Ioana5255 spune:
Neata,
Rose nu vreau sa te sperii,dar soacra mea a facut cancer la san de la o mastita in urma alaptatului primului copil. E bine sa tii nodulul sub control. Cat despre eco nu stiu ce sa zic. Poate tipa o fi profesionista. Si a mea e tanara, abia a implinit 40 de ani, cand am nascut-o pe Ale avea vreo 37 de ani. De atunci e sefa sectiei de ginecologie. Poate nu varsta trebuie sa fie mereu un impediment. Vb aceea stiu profesori dr cu gafe de doi bani.
Cris si eu as manca non stop. Incerc sa ma mai temperez, dar ca si tine nu prea reusesc. Toata ziua mananca numai prostii. Acum sunt fan pizza pe vatra, gogosi si tiramisu. Mai bag si mandarine intre ele, cate o ciorba. Cantecul nu l-am auzit in viata mea, dar fa-ma sa inteleg, il cauti ptr sotul tau, ca sa il adormi, pentru a deveni stapana telecomenzii?? Cat despre herpes poti folosi cu succes psta de dinti, eu de cand ma stiu, cand imi apare unul asa il rezolv, in 2 -3 zile max trece.
Ai mei au plecat la mall, eu frec menta prin casa, dar ma bucur ca dupa masa vin nasii pe la noi si mai stam si noi de vorba.
Eu am alta problema cu femeia care vine la noi zilnic, sunt momente cand ma super scoate din sarite, nu face ce ii spun, desi ii repet de o suta de ori luni, miercuri si vineri speli in baie cu Domestos, si ea ma prosteste in fata ca a facut, dar eu stiu bine ca nu a facut nimic. Sau o pun sa stearga panzele de paianjen, zice ca le-a stres si cand ma duc troneaza tot acolo. Nu mai zic ca strica o gramada in jurul ei, nici nu zice si eu depistez ulterior, o intreb si ea zice a, da eu am facut. Faza e ca na, imi este de ajutor totusi in perioada asta, si este de incredere, dar ma enerveaza ca profita de faptul, ca stie ca nu pot renunta la ea acum si ma ia de proasta. Si nu stiu cum sa mai procedez cu ea, eu sunt o doamna de felul meu si o sindicalista, mereu am incercat sa ii ofer un loc de munca normal, civilizat, bine platit, cu toate drepturile cuvenite si am impresia ca i s-a urcat la cap. De ex noi cand plecam in concediu sa zic 2 saptamani, pe ea o plateam, ca pana la urma nu are ea nici o vina, ca mi s-a sculat mie sa plec in Bulgaria sau stiu eu unde. Nici nu as vrea sa ii tai din salar, ca e mai amarata, si stiu cat de greu e cu banii in zilele noastre, dar nici asa sa fiu luata de proasta. Mai nou am auzit-o de vreo 2 ori spunandu-i lui Ale> Faci asa ca sa iti bati joc de mine. Am zis ca data urmatoare cand o mai aud spunand asa, ma infig in ea. Uneori am momente cand as zbura-o pe usa afara, dar stiu ca singura nu fac fata, fara ajutoare. M-am intins cat o plcinta.
Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
tigruta spune:
Sabina ce pofta mi-ai facut tu cu pizza pe vatra..sotul de o sapt mi-a promis ca mergem la pizza dar nu am mai reusit si la pac het nu imi place..acum e plecat dar sapt viitoare sigur nu mai scapa de mine..
E tare nasol cu femeia ca nu-si indeplineste sarcinile desi tu o rasplatesti cum se cuvine..dar e si bine ca ai incredere in ea..iar faptul ca o platesti chiar si atunci cand sunt plecati e de apreciat..nu stiu ce metoda sa aplici pt ca ea sa-si faca treaba cum trebuie..
elena19+
Ioana5255 spune:
Cat despre pompa de san eu am avut de la Avent si nu am folosit-o de cat o dat afara succces. Am dat-o cuiva. Nu stiu, daca de data asta sa imi mai iau ori ba. Poate o sa iau una mai ieftina. Ma mai gandesc.
Am si eu o intrebare pentru mamici. Eu la Alexandra am avut patut de plasa, a fost ok, dar parca salteaua nu era asa ok, ma refer cand era bebe mic, ca apoi am cumparat una calumea. Acum ptr bebeline am primit 2 paturi de lemn si nu stiu daca sa le folosesc aici acasa, sau sa le duc la tara. Tot traiesc cu stresul ca se pot lovi in cel de lemn si daca le pun aparatori, ca nu le mai vad, sau stiu eu cum trag de ele. Cele care ati avut pat de lemn cum ati procedat?
Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
mamanati spune:
Neata si de la noi,
Stau si eu cu o cafeluta dar cred ca mai iau una. Tare mai sunt chiauna de dimineata,ma doare capul, ochii, cand m-am trezit ma durea burta, iar ieri dupa ce am ridicat vocea la fii-mea, ca mi se urca in varful capului chiar si la propriu, ma treceau niste contractii de toata frumusetea. Si la pranz trebuie sa mai si meditez pe cineva la engl. Sper sa-mi revin pana atunci.
Of,Cris, si eu ador mancarica gustoasa cu greu ma opresc, si in special imi place sa rontai seara ceva. Poate incerci fructe uscate, sunt si folositoare.
Am citit ieri tot din urma, bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si bebei sanatosi!
Aly, vergeturile se vor mai diminua dupa un timp(vor ramane ca niste dungi albe , argintii), dar nu mai dispar. Si eu in prima sarcina am facut multe pe sani, dar nu si pe burta. In sarcina cu Cami si acum nu am observat nici una noua. In prima sarcina m-a afectat mult dungile mov pe sani! Apoi cand sau inalbit, nici nu le dadeam atentie!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix