Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Eu ma uit prin magazine (cand ajung), la produse, preturi, etc;
De luat insa o sa iau cel mai probabil dupa ce nasc, o sa imi fac plimbarile de "relaxare" la cumparaturi. Nu de alta insa nici bugetul nu e mov acu. Sau mai corect, nu e roz e mov
Chestiile musai o sa le ia sotul dupa ce nasc. O sa iau numa ce imi trebe mie in spital.
Pana atunci insa ma uit cu drag la ce si cum cumparati voi
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 25+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Nana, multumesc frumos!!!
cumparaturi pentru bebe , la inceput nu trebuiesc multe:
cateva hainute
pampersi
scutece
paturici/ cearceafuri de invelit
o crema pt fundulet
ser fiziologic sa stergeti ochisorii
betadina pentru buricul lui bebe si op de cezariana a voastra
tampoane de sani pt voi, suntfoarte utile
un dus 2in 1
o crema de masaj pt bebe
un bibe in caz ca bebe e mic si nu poate sa traga
Nu luati multe hainute,cresc atat de repede si nu au timp sa poarte tot
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si
23+ cu
Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Asa e, Cristina, cum zici tu. Mai ales ca tot ce povestesti tu acolo pot fi luate in 2 timpi si 3 miscari dintr-o farmacie, cel putin aici;
Iar la mine, faptul ca pot avea si spalate si uscate hainele in 2 ore e si mai ok.
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 25+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca16/anca16.jpg)
anca16 spune:
Fetelor, incerc sa tin pasul cu voi dar nu reusesc....de vreo ora citesc ce ati scris, m-am uitat si la albume.sunteti toate tare dragute .Am pus si eu cateva poze.
Sa nu va suparati ca nu am retinut fiecare ce a spus, ci doar ideile.Cred ca de acum deschid in paralel o alta fereastra de raspuns, ca altfel nu ma ajuta memoria.
In primul rand, noilor burtici venite in odiseea noastra le urez bun venit, sarcina usoara si bebelusi sanatosi!
Retetele voastre "suna" foarte bine, mai ales pentru mine care, mai nou, m-am pus serios pe gatit si pe incercat retete din reviste...doar la dulciuri cam spun "pas", cu toate ca inainte mancam destul de multa ciocolata, acum nu prea ma mai atrage si imi face si acid la stomac.
Nana, imi pare rau de problemele tale de stomac.Sotul meu a avut ulcer si dupa regim alimentar + tratament de la dr, nu s-a rezolvat mare lucru.Dupa ce a facut o cura cu argila, s-a vindecat si nu a mai avut mari probleme de atunci( din 2007)...el mai face cateva saptamani primavara si toamna, pt prevenire.
Fetele care ati folosit pompa electrica, de la ce firma este?Mie mi-a spus o prietena sa nu imi cumpar sub nici o forma ca ea si-a luat si nu i-a fost buna de nimic...recunosc ca acum am o dilema
Am fost si eu la control la dr. cu care o sa nasc si se pare ca nu e problema la ochisor.Aparatul a zis ca are 590 si ceva de grame, cu o saptamana avans fata de varsta sarcinii, deci tot e bine.La echo i s-a parut ca as avea colul scurt si putin deschis, asa ca mi-a facut si cu sonda si a iesit 5 cm...a zis ca totusi nu e problema.M-a cam pus pe ganduri, eu aveam dureri de burta chiar in momentele alea.Ieri am facut o prostie ca am facut niste cumparaturi si pt bunica mea si cred ca am carat prea mult Spunea cineva aici de col luuuung...cat inseamna in cifre?
22+
![](images/user_woman.png)
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca16 Fetelor, incerc sa tin pasul cu voi dar nu reusesc....de vreo ora citesc ce ati scris, m-am uitat si la albume.sunteti toate tare dragute ![]() Sa nu va suparati ca nu am retinut fiecare ce a spus, ci doar ideile.Cred ca de acum deschid in paralel o alta fereastra de raspuns, ca altfel nu ma ajuta memoria. ![]() In primul rand, noilor burtici venite in odiseea noastra le urez bun venit, sarcina usoara si bebelusi sanatosi! Retetele voastre "suna" foarte bine, mai ales pentru mine care, mai nou, m-am pus serios pe gatit si pe incercat retete din reviste...doar la dulciuri cam spun "pas", cu toate ca inainte mancam destul de multa ciocolata, acum nu prea ma mai atrage si imi face si acid la stomac. Nana, imi pare rau de problemele tale de stomac.Sotul meu a avut ulcer si dupa regim alimentar + tratament de la dr, nu s-a rezolvat mare lucru.Dupa ce a facut o cura cu argila, s-a vindecat si nu a mai avut mari probleme de atunci( din 2007)...el mai face cateva saptamani primavara si toamna, pt prevenire. Fetele care ati folosit pompa electrica, de la ce firma este?Mie mi-a spus o prietena sa nu imi cumpar sub nici o forma ca ea si-a luat si nu i-a fost buna de nimic...recunosc ca acum am o dilema ![]() Am fost si eu la control la dr. cu care o sa nasc si se pare ca nu e problema la ochisor.Aparatul a zis ca are 590 si ceva de grame, cu o saptamana avans fata de varsta sarcinii, deci tot e bine.La echo i s-a parut ca as avea colul scurt si putin deschis, asa ca mi-a facut si cu sonda si a iesit 5 cm...a zis ca totusi nu e problema.M-a cam pus pe ganduri, eu aveam dureri de burta chiar in momentele alea.Ieri am facut o prostie ca am facut niste cumparaturi si pt bunica mea si cred ca am carat prea mult ![]() ![]() ![]() |
Anca 5 lungime mi se pare cam mult la 22 de saptamani. E ok pana la
3, apoi e mai cu risc. Sigur nu ai de ce sa iti faci probleme
Sabina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca16/anca16.jpg)
anca16 spune:
Ioana : sper ca am inteles eu bine, dar oricum o sa o rog si pe doctorita care ma vede aici in Arad sa urmareasca...pana acum ea nu mi-a masurat colul.Multumesc pt raspuns 22+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madamar/Madamar.jpg)
Madamar spune:
BINE V-AM REGASIT SCUMPELE MELE!
Nenumarate scuze pentru abandonul din ultimele saptamini insa nu am mai reusit sa dau pe-aici... am inceput anul cu multe responsabilitati. Va doresc tuturor sa aveti sarcinile cit mai usoare si trec la citit... oare cu ce sa incep? Cu capitolul... la care am ramas:P... nu?!
Va doresc si un weekend frumos, in care sunt convinsa ca voi reusi sa postez si eu daca imi da voie Doamne-Doamne!:)
Pupici!
Am ajjuns la 22 saptamini...incredibil, nu alta! Se pare ca si eu adapostesc tot un baietel in burtica insa mai astept pentru o reconfirmare la 25s... poate va fi foarte clara "expunerea".
Mary 22+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
aly_ spune:
Mama fetelor harnicute ati fost.Eu acum am ajuns acasa am fost la scarbici apoi prin magazine dar nu pentru bebelin/a ci pt casa.Noi ne-am mutat la inceputul lunii decembrie si avem multe de cumparat.Dar din martie dau atacul la babyshopping.
In privinta aureolelor si ale mele sunt mai intunecate dar ce ma de fiecare data cand ma uit in oglinda sunt vergeturile care nu sunt deloc putin vizibile.Mai are careva dintre voi pe sani?Apropo pe burta nu am INCA nici una.
18+
a-rose spune:
salut !
vin si eu cu vesti si....nu prea. dupa fantasticul control de ieri sunt total dezamagita. a venit si sotul cu mine, disperat fiind sa afle sexul copilului. vrea musai musai baiat. in afara de faptul ca e "maricel" copilul, nu stiu absolut nimic. sexul nu l-a putut depista ca e prea mic bbul,s-a chinuit cam juma' de ora, se tot minuna doctorita " ce dragut e" a facut 50 de poze, 30 ni le-a dat acasa si atat. nu tu o masuratoare, nik. voi veniti aici cu atatea detalii si mie nu mi-a zis tipa asta nimic. daca o vedeti pe doctora, va ia cu tremurici. eu sunt inca socata. are 33 de ani !!!! cu 2 ani mai mare ca mine!!! e deja renumita prin oras cat de maiastra este. eu ma ingrozesc mereu cand merg la control. e foarte foarte tanara ! sper sa fie ok, in final, Doamne ajuta. nu am mers la ginecologul cu care am nascut-o pe ruxandra, pentru ca s-a intamplat ce s-a intamplat la nastere si nu m-am mai riscat cu spitalul ala. adevarul este ca aici, in deva, nu ai de unde alege. acum in voga este tipa asta. m-am dus si eu cu turma...
am auzit ca e tzapinara si ca la fetele care nasc natural le mai trage si tzeapa. nu vine la nasteri. dupa ce cotizezi 9 luni niste tarife...apoi sa te trezesti si ca nasti cu cine e de garda...
ma rogcorina pentru PM. incerc sa intru sa va vad si poate maine pun si eu niste poze cu ruxi.
cat priveste pompa de san, eu zic ca este un must have. a mea s-a defectat pentru ca am utilizat-o enorm. am avut de la nuk, cea tip seringa. mi s-a parut foarte agresiva cu sanul dar si-a facut treaba. eu de la ea m-am ales cu o mastita. in primele zile, cand canalele nu erau desfundate si pe ruxi nu aveam voie sa o alaptez, l-am rugat pe sot sa ma ajute si cand a tras o data atat de tare, mi-a rupt un canal si mi s-a facut un nodul maare in apropierea sfarcului care ma inspaimanta mereu. a trecut dar nu de tot, dupa muuulte luni de alaptat. si acum daca imi pun mintea si ma masez mi se pare ca-l mai simt. a fost un cosmar. acum ezit sa-mi iau tot tip seringa dar am vazut la celelalte mamici ca nu trageau mai nimic cu pompele lor - cat am fost internate, 1 luna de zile, copiii erau toti hraniti cu biberonul si noi ne mulgeam din 3 in 3 ore. despre pompa electrica nu stiu chiar nimic.
cam atat, mamici cu burtici. de dimineata tot citesc si abia acum am reusit sa scriu care ceva.
ioana - artu- 17+, mami lui Ruxi, 28.08.2008
rose
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Buna dimineata burtici!!!
S-a asternut linistea in odiseea noastra si zapada
pe la geamuri.
Fiindca sunt cea mai matinala va servesc eu cafeluta cu lapte si o gustarica
Sunt singura pe aici dar imi expun si eu problemele,poate ma ajutati cand intrati.
1-NU MA POT OPRI DIN MANCAT!!!Stau toata ziua acasa si mancanc incontinuu,niciodata mancare,numai prostii:jeleuri,pufuleti,biscuiti,caramele,sandwichuri etc.Intrebarea mea este:ce as putea manca incontinuu dar sa nu ingrase?
2-Mi se pare k imi iese un herpes.As putea sa ma dau cu Aciclovir?Stiti ceva?
3-Fetele care ati vb pt recoltarea celulelor stem,toate procedurile se fac prin curierat?nu trebuie sa mergeti si la firma pt semnarea actelor,detalii etc?
4-In ultimul timp ca sa nu ma mai cert cu al meu pt telecomanda ii cant sa-l adorm,iar el cedeaza numai sa tac.Stie cineva unde pot gasi cantecelul asta,varianta audio?
Nani, nani, noapte buna!
Cate stele si luna,
Ingerasii stau de paza
Si somnu-ti vegheaza.
Perna-i moale si-i de puf,
Ingeri zboara-n vazduh,
In pat e cald si e bine,
Mama de mana te tine.
Nani, nani, noapte buna,
Mama-i aici sa-ti spuna,
Cu blandete in glas,
La al visurilor ceas:
"-Nani nani pe la gene,
Uite, vine Mos Ene
Cu somn dulce si alene
Vis frumos iti asterne!"
Hai k v-am plictisit destul,v-am dat si teme pentru acasa,daca nu raspundeti,o sa scriu tot eu,macar nu ma contrazice nimeniPoop
poze
Cristina cu Seby 25+