Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sabina, ce pofta mi-ai facut cu pizza pe vatra! La dulciuri sunt cam indiferenta, nu-mi plac torturile sau prajiturile (culmea - nici Cami nu e fanul lor, doar cioco).
Da nesimtita e tanti care va face curat. Pai daca vrea sa se tina de muna asta ar trebui sa roada gresia si sa stearga paianjenishul fara sa-i arati tu!
Cami are patut din lemn aici,e ok, n-am avut accidente, dar la bebicul asta cred ca iau din plasa, sa-l pot cara si la Eforie. Deci tre sa-i cumpar si salteluta separat?! Mai bine ii luam Cameliei din asta din plasa, ca stateam cate 4 luni in RO.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Buna dimi,

Multumesc si eu de cafea, tocmai am terminat-o

Cris, nici eu nu stiu melodia aceea insa tactica ta de a castiga telecomanda mi s-a parut foarte haioasa.Herpes nu am avut asa ca nu ma pricep Legat de mancat, eu de cand umblu cu sticla de 2 l de apa dupa mine, nu prea mai incape rontaiala...mananc cele 3 mese zilnice si fructe intre ele si sunt satula.

Ioana, tocmai pentru ca esti o doamna ar trebui ca tanti sa aprecieze si sa isi faca treaba cum trebuie...daca vrea si sa fusereasca si sa primeasca bani pt asta, inseamna ca are ceva tupeu.Nu poti sa mergi sa verifici cu ea de fata?

Tutulyna, bine ai venit printre noi

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca16

Buna dimi,

Multumesc si eu de cafea, tocmai am terminat-o

Cris, nici eu nu stiu melodia aceea insa tactica ta de a castiga telecomanda mi s-a parut foarte haioasa.Herpes nu am avut asa ca nu ma pricep Legat de mancat, eu de cand umblu cu sticla de 2 l de apa dupa mine, nu prea mai incape rontaiala...mananc cele 3 mese zilnice si fructe intre ele si sunt satula.

Ioana, tocmai pentru ca esti o doamna ar trebui ca tanti sa aprecieze si sa isi faca treaba cum trebuie...daca vrea si sa fusereasca si sa primeasca bani pt asta, inseamna ca are ceva tupeu.Nu poti sa mergi sa verifici cu ea de fata?

Tutulyna, bine ai venit printre noi

22+

Pai de aici imi vin mie nervii. Ca ma duc si ii arat si ea zice ca a facut. Ma ia de proasta si se contreaza cu mine.

Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Ioana (arturicii) uite ce articol am gasit
http://www.libertatea.ro/stire/flacara-violeta-a-aruncat-in-aer-vanzarile-magazinelor-de-haine-273167.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Ioana (arturicii) uite ce articol am gasit
http://www.libertatea.ro/stire/flacara-violeta-a-aruncat-in-aer-vanzarile-magazinelor-de-haine-273167.html

Maine ma imbrac in mov la examen,si sa vezi cum iau eu 10 chiar daca nu am invatat.Multumesc pentru pont!

poze
Cristina cu Seby 25+

Mergi la inceput

Nana imi pare tare rau, ca suferi asa cu arsurile. Sper sa dea roade tratamentul.

Cristina bafta maine la examen.

Eu am arsuri noaptea numai daca mananc dupa ora 11. Atunci ma chinuie groaznic, altfel e ok. Sa vedem de acum incolo cum va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Salutare burtici!!!

Ne-am trezit foarte tarziu astazi... Acum ma pregatesc sa fac micul dejun si voi face si ciocolata de casa, macar asa, de pofta, ca m-ati innebunit si mi-e gandul numai la ea de cateva zile incoace. Am incercat sa mi-o scot din sistem, da vad ca nu merge. Neuronul meu e setat serios pe ea

rose, mi se pare tare ciudat ca doctora ta nu ti-a dat nicio masuratoare. Voi aveti medic ecografist prin Deva? Ca din cate stiu eu, morfofetalele nu sunt facute de medicul care iti urmareste sarcina, ci de medicul ecografist, care e specializat im masuratorile fatului.

Sabina, m-am umplut de draci numai cand am citit ce ai scris tu acolo de femeia care te ajuta prin casa... Mai ales ca tu esti o doamna cu ea! De ce nu incerci sa gasesti referinte pentru altcineva, si in caz ca gasesti acea persoana, sa renunti la tanti asta care chiar nu merita sa lucreze pentru tine. Ceea ce face e de-a dreptul revoltator!!!!
Voiam sa te rog, daca nu imi mai trimiti o data link-ul agentiei voastre (asta in caz ca aveti deja ofertele pentru 2010). Daca nu, anunta-ma te rog cand le primesti, ca anul asta vrem sa mergem din nou in Bulgaria.

Aseara am fost in Real pentru ceva cumparaturi si am luat o paturica pentru Maya ca am gasit-o la 50% reducere si e super draguta. Ma bate gandul sa ma duc in Kiabi azi, sa ma uit dupa niste body-uri pt nou-nascuti, din acelea de care vb voi, cu capse. Acum ma duc la bucatarie.

Burticute! Weekend excelent.

Mira fericita 22+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Mamanati- mersi mult pentru raspuns m-am mai linistit.

Sabina, cum e cu tiramisu ca si eu am pofta dar din cate stiam nu ar fi indicat ca se face cu oua crude si e pericol de infectie cu salmonele.
Eu am o pofta de dulceata de cirese dar asa ca la mama acasa si aici nu se gaseste.Dar in februarie merg in tara si apoi

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

sabina (ioana), ce m-ai ingrozit... numai cuvantul ala sa nu-l aud, ca tata de asa ceva a murit si mi-au trebuit 9 ani ca sa pot auzi acest cuvant. nu pot sa-l spun.
cat priveste patuturile de lemn, noi la Ruxi am vrut din plasa si apoi am regretat amarnic pentru ca la 11 luni, fata mea era printre putinii copii care nu se stia ridica in picioruse singurica. cand a facut 11 luni al plecat in italia in concediu si acolo a avut un patut din lemn. in cateva zile a invatat sa se ridice singura si ii facea o mare placere chestia asta. pentru bb2 am luat un patut din lem dar nu am sa i-l pun copilului decat cand va avea 7 -8 luni, pana atunci il tin in cel de plasa al lui ruxi. cat priveste aparatorile pentru patutul din lemn, sunt ok si protejeaza foarte bine. in italia ruxi nu avea aparatorile si isi baga mai mereu piciorusele printre gratii. in primele nopti a plans dar apoi s-a invata sa si le traga in somn si nu o mai deranja. oricum am vazut pe la noi o multime de lenjerii de patut cu aparatori asa ca voi lua cateva seturi.
mommy to be, in aceasta deva nu exista un ecografist in sensul in care ai zis tu, gen iosup, pop, herghelegiu...etc. si la prima sarcina, tot medicul ginecolog s-a ocupat de morfofetala trim II.
is atat de suparata si ingandurata. cumnatul meu este medic si tot ii trage sa nu merg sa nasc la spitatul unde este doctorita asta si anume la brad. el zice ca a auzit chestii nasoale de doctorita asta si ca la maternitatea aia este mizerie, ca daca se intampla ceva, acolo nu este ambulatoriu, nu au unitate de primire a urgentelor si nici bebelusii nu au conditii, in cazuri extreme. tot insista sa nasc la deva, care e un spital ok si in caz de ceva pot primi interventie imediata. numai ca la deva la spital is niste doctori din aia ccomunisti, care nu sunt atat de buni, de moda veche, genul alora care mi-au zis ca eu o sa pot sa am copii niciodata... ori sarcina mea trebuie urmarita cu interes pentru ca am si problemele cu uterul si am si pe ruxi care s-a nascut cu probleme si nu stiu ce sa fac, jur. ma tot gandesc in tot felul. am vorbit iar cu cumnatul asta si ma innebuneste sa nu nasc la brad ca cica e jale mare acolo.
voi ce ziceti? is terminata. jur ca imi vine sa iau un imprumut si sa merg la o clinica privata dar asa ceva nu se poate...din pacate.
va pupa

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragi burtici,

in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si tuturor celor care va sunt dragi

sunt o mamica cu doi copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare

iat-o

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!

va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin

poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat

sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)

sau orice alta idee de sprijin e binevenita

s'auzim de bine,

Doamne Ajuta!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput